Wat zoeken vrouwen in een man? 7 must-haves

Wat zoeken vrouwen in een man? 7 must-haves

 Wat zoeken vrouwen in een man? Een vrouw wil een man die zich als een mannelijke man gedraagt. Het gaat daarbij om een set aan masculiene eigenschappen en kwaliteiten die hem duidelijk onderscheid van al die andere mannen. Lees snel verder.

1. Looks

Het uiterlijk is het eerste waar ze op afgaat. Hoe zie je eruit, hoe verzorg je jezelf en welke indruk maak je? Alleen zelfvertrouwen of een goed karakter, is helaas onvoldoende. Een goed uiterlijk is wel degelijk belangrijk, want een boek kan namelijk inhoudelijk interessant zijn, maar als de cover onaantrekkelijk is, koopt men het boek niet.

Hetzelfde geldt voor de pre-selectie die vrouwen maken. Het klopt dat je vrouwen inderdaad met woorden verleid, maar om daar te komen moet je eerst haar aandacht weten te krijgen en dat doe je door jezelf visueel te presenteren als een aantrekkelijke man. Wie kritisch stelletjes observeert, constateert dat het vaak de lange mannen zijn, met donker haar, een ferme kaaklijn en atletisch gespierd lichaam, vaak de mooiste vrouwen aan hun zijde hebben.

Ben je niet gezegend met goede looks, dan moet dat gemis gecompenseerd worden met andere aspecten die een man visueel aantrekkelijk maken, zoals een gespierd lichaam of een aantrekkelijke kledingsstijl, zoals een denim, een mooie horloge, een nonchalant loszittend overhemd en een paar stoere hoog leren sneakers doen het goed. Bij voorkeur een combinatie van beide.

Laat een baard staan als het kan, ga gewichten heffen, zorg voor een platte buik en millimeter je haar als je kalend bent. Kortom, ga voor een meer stoer, fris en verzorgde look, als je niet al te knap bent, dit verbetert je uitstraling al enorm.

2. Sociale kring

Een vrouw kijkt ook naar je sociale context, want met wie je omgaat zegt veel over jou. Met wat voor typen mensen ga je om, wat voor positie neem je in de groep en hoe behandel je hen en hoe word jij binnen de groep behandelt. Een vrouw let daar zeker op. Het zijn kleine details, maar het geeft haar waardevolle informatie. Het gaat haar vooral om het brede sociale plaatje.

Je bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee omgaat. Kijk dus kritisch naar je vriendengroepen en ga negatieve, toxische vriendschappen uit de weg. Als je vrouwen van hoge kwaliteit wilt aantrekken, moet je eerst zelf zijn wat je wilt aantrekken, maar daarbij ook die kwaliteit kunnen bieden in je eigen sociale kring.

Ga vooral met verstandige, intelligente en succesvolle mensen om, dit werkt dan door op je eigen karakter en heeft bovendien een magnetiserende werking om het typen dames die je wilt aantrekken. Soort zoekt soort.

3. Geld

Heb je financiele en materiele zaken voor elkaar. Een fraai ingerichte eigen woning, een auto voor de deur, een goed loon en een gevulde bankrekening is een must. Als je jong bent, kom je daar nog mee weg, maar op een gegeven moment moet je wel je zaken voor elkaar hebben. Een man die zijn leven op orde heeft, doet haar comfortabel voelen.

Het communiceert dat hij verantwoordelijk, stabiel en serieus over zijn leven is. Je kunt haar goede voorwaarden bieden omdat je je leven op de rit hebt, des te groter is de kans dat ze om die reden voor jou kiest. Uiteindelijk zijn de meeste vrouwen zekerheidszoekers en de man die zijn geldzaken op orde heeft, kan haar die zekerheid bieden.

4. Consistent

Je bent coherent in woord en daad. Je doet wat je zegt, beloftes en afspraken kom je na en je houd je woord. Niet alleen met haar, maar met iedereen. Ze wil een man waar ze op kan rekenen en bouwen. Mannen die inconsistent zijn en onsamenhangend gedrag vertonen, zijn in haar ogen onbetrouwbaar, vreemd en zwak. Onthoud: ze zoekt een rots, haar mannelijke rots en niet een slap weekdier waar ze niet op aan kan.

5. Doelgerichtheid

Je weet wat je wil en geeft duidelijk richting aan je leven. Doelgerichtheid vormt het kloppend hart van mannelijkheid. Het maakt daarbij niet zoveel uit wat je doel is als je maar iets hogers hebt om voor te streven en het te bereiken.

Het kan je loopbaan zijn, een studie, doelen in de sportschool, een eigen bedrijf starten of een bepaalde vaardigheid leren. Een man die niet weet wat hij wil, oogt zwak en stuurloos. Het is vooral de drive, motivatie en passie, wat ze aantrekkelijk en sexy vindt om te zien bij een man. Kortom, vind uit wat je graag wilt bereiken en ga daarmee aan de slag.

6. Onafhankelijk

Je bent een echte eenpitter en dopt je eigen boontjes wel. Je laat zien dat je niet leunt noch afhankelijk van anderen bent, maar vooral je eigen leven opbouwt en vorm geeft. Als je het al niet in je eentje red, dan ga je met haar ook niet redden. Je bent vrij en zelfstandig en hebt haar in principe niet nodig.

Sterker nog, je kunt prima zonder haar. Juist dit maakt je waanzinnig aantrekkelijk in haar ogen en ze wil maar al te graag een hulpvaardige, genegen en liefdevolle toevoeging aan je leven zijn. Ze wil tegen je opkijken, trots op je zijn en je volgen, welke koers je ook vaart.

7. Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen kun je niet faken, maar ontstaat op natuurlijke wijze wanneer je bovenstaande eigenschappen eigen hebt gemaakt en onderdeel zijn van je persoonlijkheid. Waar het om gaat is dat je vooral richting geeft aan je eigen leven, ongeacht wat een ander daarvan vindt. Je maakt je eigen keuzes en vind plezier in geld verdienen, doelen bereiken, goed voor jezelf zorgen en succes halen en vooral vieren.

Je gaat zichtbaar vooruit in het leven en zit goed in je vel. De mening van een ander maakt daarbij niet uit, je vaart vooral je eigen koers en stippelt je eigen toekomst uit. Al dit genereert robuust en natuurlijk zelfvertrouwen wat je een zelfverzekerde uitstraling geeft. Een vrouw pikt dat natuurlijk ook direct op, het intrigeert haar en ze voelt zich aangetrokken.

Conclusie

Kortom, maak bovenstaande kwaliteiten eigen en tover jezelf om in een kerel die elke vrouw wil. Een man die opvalt, zichzelf onderscheid, authentiek en aantrekkelijk is. Succes!