Ze zegt de date af? Dit betekent het

Ze zegt de date af? Dit betekent het

 Ze zegt de date af? Het is nooit een goed teken als een dame een date af zegt. Je mag dan veilig aannemen dat de interesse niet is waar het moet zijn. Als ze over je twijfelt of gewoon geen interesse (meer) heeft, dan is het doodnormaal dat ze op het laatste moment cancelt. Ontdek hier hoe dat zit.

Heb je eindelijk die (tweede) date binnen, krijg je weer een berichtje met: He.. het lukt mij toch niet om af te spreken. Sorry! Als je dit soort berichtjes krijgt en ze stelt ook geen alternatief voor, dan heeft ze geen interesse.

Signaal van geen interesse

Een dame met hoge interesse wil maar al te graag met je op date en kan niet wachten om je te zien. Vanaf het moment dat je merkt dat ze moeilijk doet of je hoort geen duidelijke ‘ ja’ of ‘ nee’  op je datevoorstel, dan kun je die date wel vergeten. 

Heb je met veel pijn en moeite de date geregeld, maar zegt ze alsnog af, doe dan verder geen moeite, ga niet vragen waarom ze niet kan, ga niet aandringen, maar laat los, neem je verlies en richt je op een andere vrouw.

In een zeer enkel geval vind ze je wel leuk, maar kan ze echt niet. In dat geval zal ze een alternatief voorstellen, maar op het moment dat ze dat niet doet, dan mag je dat gerust opvatten als een keiharde afwijzing.

Veelgebruikte smoesjes 

Wat mij telkens weer opvalt, is dat veel kerels zich voor hun date verontschuldigen, ze zeggen dan: ze vind mij echt leuk hoor, maar ze heeft het gewoon te druk, ze is niet lekker, ze moet leren voor examens, er is iets met haar familie, dus ik snap haar wel.

In de liefde is men veelal blind voor de werkelijkheid. Men heeft bepaalde verwachtingen of wensen, terwijl de realiteit iets anders aangeeft. Liefde moet makkelijk zijn en energie geven, zodra daar de klad in komt of juist energie kost, is er geen sprake van ware liefde noch interesse. 

Dit soort smoesjes zijn dan ook vrouwentaal voor geen interesse. De meeste vrouwen gaan confrontatie liever uit de weg en wijzen de man bij voorkeur op een zachte manier af. Ze zijn gewend dat sommige heren slecht tegen afwijzing kunnen en blijven zeuren om een date. 

Zo herken je of ze wel of niet op date wil

Kijk, wat je wilt is een dame die niet kan wachten om af te spreken, een dame die enthousiast op je reageert en moeite doet voor je. Sterker nog, bij hoge interesse is de kans groot dat ze zelf het initiatief neemt om af te spreken. Gaat het allemaal maar moeizaam, krijg je geen hoogte van haar, reageert ze traag of niet al te enthousiast op je berichtjes, dan is de aantrekkingskracht niet waar het moet zijn en kun je beter stoppen met het contact.

Een goede aanwijzing is als het contact met haar aanvoelt alsof je van een berg afloopt. Alles gaat gemakkelijk, ze geeft je energie, het contact verloopt vlot en enthousiast en ze hapt gelijk toe wanneer je een date voorstelt. Op het moment dat het voor jou aanvoelt alsof je een berg beklimt, dan is dat al geen goed teken.

Nogmaals, een dame moet je energie geven en het jou gemakkelijk maken. Het is de eerste zichtbare aanwijzing van seksuele aantrekkingskracht. Op het moment dat het contact met haar aanvoelt alsof je door drijfzand loopt, rommelig is of een stijle berg beklimt, stop dan maar, het gaat niks tussen jullie worden.

Conclusie

Tijd is kostbaar, zeker als single man die op zoek is. Als man wil je niet je tijd verspillen en ga je alleen op date met een dame die net zo enthousiast over jou is als jij over haar. Op het moment dat ze moeilijk doet met afspreken of dates afbreekt, dan moet je dat beschouwen als haar verlies en gewoon weer je eigen weg gaan. Ga in ieder geval niet achter haar aan blijven lopen of hoop houden.

Kortom, als ze de date af zegt en verder geen moeite doet, dan is het klaar. Zelfs als je al een eerste date met haar hebt gehad. Blijkbaar is er dan iets gebeurd waardoor ze van gedachten is veranderd is en daarom niet meer wil. Om die reden moet je niet al te hoge verwachtingen als je een dame uitvraagt of haar al aan het daten bent. Ze wil je of wil je niet en als ze niet (meer) wil, dan houd het op. Uiteindelijk moet het van twee kanten komen.