Ze appt niet uit zichzelf? Dit betekent het

Ze appt niet uit zichzelf? Dit betekent het

 Ze appt niet uit zichzelf? Als ze niet uit zichzelf appt, dan is dat meestal een signaal van geen of laag interesse. Of jij bent diegene die altijd appt en geeft haar geen kans om jou als eerste te appen. Stop je met haar te appen en appt ze alsnog niet uit zichzelf, dan heeft ze 100% geen interesse. Lees hier verder.

 

Als je haar nog maar net kent, is het heel normaal dat jij als eerste appt. Een vrouw doet dat zelf niet zo snel, ook al vind ze je leuk. Dus als je haar nummer hebt gekregen, bel of app en vraag haar om een date.

Meet haar interesse

Appt ze niet terug, dan heeft ze geen interesse. Het heeft dan geen zin om haar weer te appen. Appt ze kortaf of heel traag, kijk dan kritisch naar de inhoud van dat berichtje. Zegt ze ja is goed : ) of sorry voor het laat reageren, maar is goed!  Dan heeft ze wel interesse. Antwoorden waar je niks mee kan of gewoon niet ingaan op je vraag, betekent geen interesse.

Vervolgens ga je met haar op date. Als je meer goed dan fout doet, dan neemt haar interesse voor je toe en neemt ze steeds vaker uit zichzelf contact op. Hoe hoger haar interesse, des te vaker ze jou uit zichzelf appt, zodat ze je de gelegenheid geeft om haar weer op date te vragen.

Waarom ze juist veel uit zichzelf moet appen

Hanteer de 80/20% contactregel. 80% van het contact moet uit haar komen, alleen dan weet je dat je op de goede weg bent met haar. Die 20% waar jij verantwoordelijk voor bent, gebruik je om dates te plannen en niet om haar online praat/app-vriendje uit te hangen.  

Daarna trek je je terug en geef je haar de ruimte om uit haarzelf contact op te nemen. Als haar interesse toeneemt, gebeurt dat ook. Je bent dan goed bezig.

Maar als jullie al een tijdje contact hebben en jij bent altijd diegene die als eerste contact opneemt en ze appt nog steeds niet uit zichzelf, dan is de interesse niet waar het moet zijn. Nee, ze is niet verlegen, nee, ze is ook niet ‘druk’.

Doe dit als ze niet uit zichzelf appt

Als een vrouw een man leuk vindt, dan doet ze altijd iets om bij hem op te vallen, zodat de man in kwestie haar uit kan vragen. Dat is hem bellen, mailen of een appje sturen, met een random berichtje, maar wel met de onderliggende intentie: hier ben ik, vraag mij uit!

Gebeurt dat niet bij jou en blijft het stil als je zelf stopt met appen. Geef het dan op en richt je weer op de volgende dame. Maar… ze appt wel altijd snel en enthousiast terug als ik haar als eerste app hoor ik je zeggen.

Ja, natuurlijk doet ze dat! Elke vrouw vind mannelijke aandacht fijn en als ze weet dat ze het bij jou kan halen, zonder er iets voor terug te geven, dan geeft ze je wat van haar tijd. Ze weet dat ze altijd wel een berichtje van jou krijgt, waarom zou ze dan zelf moeite doen.

Door altijd maar contact op te nemen, vorm je geen uitdaging voor haar en heeft ze geen prikkel. De gratis ongelimiteerde aandacht is daarentegen wel fijn.. Stop daarmee en zet haar aan het werk door het initiatief tot contact grotendeels bij haar neer te leggen.

Conclusie

Nogmaals, de app gebruik je alleen om een date te regelen en daar de conversatie verder voort te zetten. Deze bewezen videotraining leert je hoe je dat doet. Vervolgens is het jouw taak om haar interesse te verhogen, haar de ruimte te geven en mysterieus te zijn, zodat je haar de gelegenheid geeft om uit zichzelf te appen. Blijft het stil, dan is de interesse toch niet waar het moet zijn en kun je beter stoppen met contact opnemen.