Wil ze me wel of niet?

Wil ze me wel of niet?

 Wil ze me wel of niet is een vraag wat bij veel mannen leeft als ze een leuke vrouw daten en zij opeens vreemd doet of afstand neemt. Uit eigen ervaring weet ik dat het erg frustrerend is als je denkt dat alles goed gaat en zij opeens gemixte signalen begint af te geven of zich anders gedraagt dan wat je gewend was. Als het eerst goed zat tussen jullie en opeens niet meer, dan heeft dit altijd een reden. Het kan zijn dat ze een spelletje met je speelt, je test of geen interesse meer heeft. Als je merkt dat ze opeens vreemd doet, dan is de beste respons om een stapje terug te doen en af te wachten wat ze gaat doen.

Ze test je

Ze kan gemixte signalen afgeven om te kijken hoe je daarop reageert. Sommige vrouwen vinden het leuk om de boel in de war te schoppen om te checken of je wel of niet in paniek raakt, onzeker wordt of achter haar aan begint te lopen. Ze wil weten wat het met je doet als ze afstand neemt of niet reageert op je bericht. In dat geval is er niks aan de hand. De beste respons is dan om rustig te blijven en een stapje terug te doen. Reageert ze niet op je laatste bericht? Stop met contact opnemen, maar neem zelf ook afstand. Als ze interesse heeft, laat ze na een paar dagen weer wat van haar horen. Je bent dan geslaagd voor haar test.

Ze speelt een spelletje met je

Het kan ook zijn dat ze een spelletje met je speelt. Wie zegt dat jij de enige man bent die ze ziet of met wie ze praat? In deze tijd van social media en smartphones hebben veel vrouwen verschillende mannen achter de hand die interesse hebben en waar ze uit kan kiezen. Het kan zijn dat ze even geen zin in je heeft, omdat ze met een andere man praat. Het kan ook zijn dat ze wil checken hoever ze kan gaan. Hoe reageer je als ze koud en warm op je reageert? Word je onzeker, wanhopig, needy of zelfs boos?

Ze heeft misschien een andere man op het oog waar ze meer voor voelt dan voor jou, maar ze weet niet waar ze staat met hem en gebruikt jou als backup. Als een vrouw een spelletje met je speelt is haar interesse niet waar het moet zijn. Ze vind je misschien leuk, maar niet leuk genoeg om voor je te gaan en houd je aan als één van haar opties waar ze altijd op terug kan vallen. Als een vrouw echt gek is op een man, dan speelt ze geen spelletje, maar gaat ze recht op haar doel af. Ze is dan beschikbaar, toont veel interesse en maakt het hem gemakkelijk om met haar te praten en af te spreken.

Geen interesse

Een andere reden waarom ze eerst gek op je was en opeens afstandelijk doet, is omdat ze geen interesse meer heeft. Een vrouw die geen interesse meer heeft, gaat van warm naar koud en dit is haar manier om te communiceren dat het niks wordt en je de afwijzing moet accepteren. De meeste vrouwen zeggen niet zo snel dat ze geen interesse meer hebben, omdat ze bang zijn voor confrontaties. Maar door het contact opeens af te kappen, hoopt ze dat je de hint snapt en haar verder met rust laat.

De vraag wil ze me wel of niet, kun je dus beantwoorden door te kijken wat ze doet en niet wat ze zegt. Let op haar gedrag. Een vrouw die jou wil, maakt het je gemakkelijk, speelt geen spelletjes, is beschikbaar, reageert vlot op je berichtjes, stuurt zelf berichtjes en doet moeite om contact te maken. Ze doet de deur voor je open.  Als ze niet wil, dan werpt ze obstakels op. Ze reageert niet meer, doet afstandelijk, doet vreemd, contact verloopt stroef in de hoop dat je het snapt en geen contact meer met haar opneemt. Ze doet de deur dicht.

Als laatste tip: de vraag stellen is hem beantwoorden. Als ze je leuk vindt, dan reageert ze niet warm en koud op je, maar is ze consistent in haar gedrag. Ze is enthousiast, vrolijk, beschikbaar en neemt veel initiatief tot contact. Doet ze dit niet, dan heeft ze lichte tot geen interesse. De beste respons is om haar desinteresse te accepteren en op zoek te gaan naar een vrouw die wel interesse heeft.

Wil je vrouwen leren begrijpen en weten waar je écht aan toe bent met haar? Mijn boek geeft je een goede start.