Ze wil niet daten? Dit betekent het

Ze wil niet daten? Dit betekent het

 Ze wil niet daten? Als het lastig is om een eerste date met haar te krijgen, dan is dat een signaal van geen interesse. Als ze interesse heeft, dan kan ze niet wachten om met je op date te gaan en zegt ze geen ‘nee’ of komt ze met smoesjes. Ontdek hier hoe dat zit. 

 

 

Heeft ze wel of geen interesse?

De snelste manier om erachter te komen of ze interesse heeft, is om haar op date te vragen. Je weet dan gelijk waar je aan toe bent en of ze je leuk vindt. Het beste moment om haar uit te vragen, is als ze je duidelijke signalen van interesse geeft.

Als ze naar je lacht, oogcontact zoekt, jullie met elkaar kletsen en je krijgt later haar nummer, dan kun je haar gerust op date vragen. Ook als ze uit zichzelf leuke en nieuwsgierige berichtjes naar je stuurt, dan is dat het moment om haar uit te vragen.

Doet ze dit allemaal niet, dan heeft het weinig zin om haar uit te vragen, simpelweg omdat ze geen signalen van interesse heeft gegeven. Doe je dat toch, dan is de kans groot dat ze inderdaad ‘nee’ zegt. Kijk, een vrouw laat altijd merken als ze je leuk vindt en wanneer ze klaar is om uitgevraagd te worden.

Ze zoekt je dan op, neemt contact op, lacht de hele tijd naar je, raakt je aan, zoekt veel oogcontact, stelt je veel vragen, toont interesse, wil met je dansen etc. Als ze dit allemaal niet doet, dan heeft ze geen interesse.

Signalen dat ze niet wil daten

De kans is groot dat jij wél interesse hebt en veel mannen projecteren dan hun eigen interesse op de vrouw in kwestie en gaan er vanuit dat zij ook interesse heeft. Om die reden is het belangrijk om te kijken wat ze doet en niet wat ze zegt.

Geen oogcontact, gebrek aan enthousiasme, lastig om contact met haar te krijgen, niet naar je lachen, met smoesjes komen, zijn allemaal aanwijzingen dat ze geen interesse heeft. Het heeft dan ook geen zin om haar uit te vragen.

Nee is nee

Kijk, een vrouw weet dat als een man haar op date vraagt, hij haar leuk vindt. Als de interesse wederzijds is, dan zegt ze altijd ‘ja’ of, als ze niet kan, komt ze sowieso met een alternatief. Doet ze dat niet, dan heeft ze geen interesse en heeft het ook geen zin om aan te dringen, haar proberen te overtuigen of jezelf dingen wijs te maken.

Juist dat is wat veel mannen doen als een vrouw niet wil daten. Ze denken: ach, misschien heeft ze het druk, speelt ze hard to get, was dit het juiste moment niet, komt ze misschien net uit een relatie etc. Stop met jezelf voor haar te verontschuldigen, de waarheid is dat ze je niet leuk genoeg vindt.

Conclusie

Als het aankomt op vrouwen uitvragen, dan heb je een kans van 50%  op een ja of nee dus haar op date vragen is zeker de moeite waard als de signalen positief zijn. Als ze niet wil daten dan is de aantrekkingskracht niet waar het moet zijn en kun je dus maar het beste accepteren dat een eerste date er niet in zit.