Wat wil ze van me? Zo kom je daar achter

Wat wil ze van me? Zo kom je daar achter

 Wat wil ze van me is een vraag waar veel mannen mee worstelen als ze niet weten waar ze staan met een vrouw. Dit speelt vooral als een vrouw gemixte signalen afgeeft. De ene dag toont ze interesse, de andere dag weer niet. Ze vind het fijn om samen leuke dingen te doen, maar tot een relatie komt het niet.

Als je haar ware intenties wilt leren kennen, dan is het handig om te weten dat een vrouw de neiging heeft een man in een bepaalde categorie te delen. Elke man in haar leven vervult een specifieke rol. Je moet er dus achter komen welke rol jij speelt, zodat je weet waar je staat met haar. Zo heeft een vrouw een man voor de seks, een andere man als praatvriend, een man die de klusjes voor haar doet en een man waar ze een partner en vader voor haar kinderen in ziet. Er bestaan nog meer rollen, maar dit zijn de voornaamste.

De eerste stap is om zelf na te gaan welke rol jij vervult in haar leven. Als je dat weet, dan kun je stappen ondernemen om dat te veranderen. Dit noem je een gamechanger. Maakt je echter geen illusies, want dat is lastiger dan je denkt. Want een vrouw die jou in een bepaalde rol duwt, houd je daar ook. Eenmaal in de friendzone, kom je daar vaak niet meer uit. Soms kan je dan ook niet anders dan afscheid van haar nemen. Wil je toch je situatie verbeteren? Dan moet je eerst weten in welke positie je zit en moet je daar je eigen gedrag op aanpassen en testen hoe ze daarop reageert.

1# Friendzone

Wil je een relatie, maar zit je in de friendzone? Een vrouw die jou gebruikt als emotionele praatpaal, heeft je gefriendzoned. Een man die eenmaal gefriendzoned is, komt daar niet meer uit. Het enige wat je kunt proberen, is een tijdje afstand van haar nemen en dan na een lange tijd je anders te gaan gedragen. Dus neemt ze weer contact op, ga dan niet meer de aardige praatpaal uithangen, maar begin te flirten en vraag haar uit. Gaat ze in op je date, ga dan voor de zoen. Wijst ze je af omdat ze ‘de vriendschap niet kwijt wil’ zeg dan tegen haar dat je haar aantrekkelijk vind en geen interesse hebt in een normale vriendschap. Als ze dan meer wil dan vriendschap, dan zal ze interesse signalen afgeven.

2# Seksrelatie

Ze wil op haar voorwaarden afspreken en jullie hebben seks. Toch wil ze geen relatie en dit geeft ze ook zelf regelmatig aan. Maar ze vind het fijn om met je af te spreken, een filmpje te kijken en seks te hebben, maar meer ook niet. In dat geval gebruikt ze je voor de seks. Als jij daar mee kan leven, is dat dikke prima. Wil je een relatie? Dan is de beste strategie die je kunt bewandelen, het contact met haar fors te verminderen. Ze zal het vreemd vinden waarom je minder beschikbaar bent. Immers, alle mannen willen seks toch? Als er toch iets van gevoelens aanwezig is, zal ze bij je terugkomen en je terug proberen te krijgen. Ze zal je dan appen dat ze je mist. Als ze toch meer voor je voelt, dan alleen maar seks, dan ze het idee van een mogelijke relatie, zelf ter sprake brengen. Breng het onder geen beding zelf ter sprake!

3# Relatiemateriaal

Ze beschouwt jou als haar toekomstige partner en de vader voor haar kinderen. Als jij dat ook wilt, dan zal een relatie snel opbloeien. Wanneer ze er klaar voor is, dan zal ze je om een relatie vragen. Maar soms ben je er nog niet aan toe, het gaat te snel, je wilt haar nog beter leren kennen, of je vind het prima om alleen met haar te scharrelen, maar verder niks. Als ze jou als relatiemateriaal ziet, maar jij wilt (nog) geen relatie, dan ben jij de gamechanger en moet je duidelijk en eerlijk tegen haar zijn. Hou haar niet aan het lijntje, maar zeg eerlijk dat je geen relatie wil. Als jij geen relatie wil, maar een vrouw wil dat wel, hou er dan rekening mee dat het voorbij is.  Wees daarom eerlijk naar haar en naar jezelf. Verspil niet je eigen tijd en niet die van haar. Als ze dan alsnog met je wil blijven scharrelen, dan weet ze dat een relatie er niet in zit en is het haar eigen keus.

De rol waarin je zit, communiceert dus wat ze van je wil. Als je daar niet tevreden mee bent dan is het enige wat je kunt doen je rol accepteren of de positie van gamechanger op je nemen en te kijken hoe ze daarop reageert. Reageert ze positief? Dan verandert je situatie. Zo niet, dan kun je het maar beter accepteren of afscheid van haar nemen.

Wil je vrouwen beter begrijpen en weten wat je moet doen om wél een relatie met haar te krijgen? Dit boek is goede start.