Wat vrouwen aantrekkelijk vinden

Wat vrouwen aantrekkelijk vinden

 Wat vinden vrouwen aantrekkelijk? Lang, donker haar, knap en een rijk gevulde portemonnee is wellicht het eerste wat je te binnen schiet. Maar is dat wel zo? Ontdek het hier.

Jezelf afbeulen in de sportschool, investeren in je uitstraling, je geldzaken voor elkaar hebben, assertief gedrag en zelfvertrouwen, zijn belangrijke aspecten die je in huis moet hebben om positief op te vallen bij de vrouwen. Maar tussen haar aantrekken en aangetrokken houden zit dag en nacht verschil. 

Voor het tweede moet je meer te bieden hebben dan slechts een goede uitstraling, mannelijke mindset en geld. Tenminste als je een dame van hoge waarde wilt veroveren (inhoud, aantrekkelijk en vrolijk).

Emotionele connectie

Hoewel dames van dit kaliber een fraai uiterlijk en financiele zekerheid absoluut waarderen, is er meer nodig om haar interesse te krijgen. Dit geldt zowel voor singles als mannen die al in een relatie zitten.  

In dat geval is het vermogen om een emotionele connectie met haar een harde voorwaarde voor romantisch succes. Een vrouw reageert vanuit emotie en gevoel op een man. Vanzelfsprekend is het belangrijk deze positief te stimuleren zodat je haar interesse krijgt of, als je al een relatie hebt, vasthoudt.

Waarom

Het is de smeerolie die ervoor zorgt dat ze zich aangetrokken voelt en ervoor zorgt dat jullie een band hebben. Wanneer er geen sprake is van een emotionele connectie, ontstaat er geen aantrekkingskracht.

Vooral in vaste relaties is dat problematisch, omdat ze dan het gevoel heeft dat jullie langs elkaar leven, wat meestal een relatiecrisis tot gevolg heeft. 

Maar ook om haar romantische interesse te krijgen en haar succesvol te daten is het maken van een connectie essentieel. Bij uitblijven of een zwakke connectie, verliest ze de interesse en wijst ze je af.

Hoe je haar emoties prikkelt

Maar hoe zorg je ervoor dat ze zich emotioneel opent en aan je hecht? Nee, als single man met haar praten over emoties en de lieve zachte man uithangen in ieder geval niet. Integendeel, het zorgt ervoor dat ze nog sneller op je afknapt. 

Pre en postdate betekent het concreet oogcontact maken, haar vragen stellen en over zichzelf laten praten, oprechte interesse in haar tonen en gezamenlijke activiteiten ondernemen. 

In een vaste relatie gaat dat nog een stap verder, zoals haar emotioneel steunen. Het is een uitgekiende mix van haar geruststellen, aanmoedigen, goed luisteren en genegenheid zoals regelmatig handen vasthouden en een knuffel/kus geven. Het versterkt de relatie en komt ten goede aan het onderling begrip en vertrouwen. 

Maar ook problemen niet uit de weg gaan maar deze kalm begripvol en open met elkaar uit te praten. Je verontschuldigen als je fout zit of haar hebt gekwetst en af en toe een lief gebaar zijn andere manieren om de band goed te houden.

Belangrijk voor de aantrekkingskracht

Wanneer emotionele connectie uitblijft, komt al snel de klad in de relatie, ze wordt dan afstandelijk en jullie leven dan meer als huisgenoten dan als partners.

Maar ook tijdens het daten is het belangrijk om die band te smeden, wil je sowieso kans maken op een relatie. Wanneer je te weinig bij haar los maakt, maakt ze al snel een terugtrekkende beweging en wil ze niet verder. 

Ze geeft dan aan dat ze te weinig voor je voelt of helemaal niks, ook al ben je nog zo’n leuke man. Vaak klopt dan alles ook perfect, maar is het ontbreken van een connectie de echter dader van haar ommezwaai.

En dat is zeer zuur, want je kan het nog zo leuk met haar hebben en alles kan op papier kloppen, maar als ze het toch niet voelt, dan stopt het daar. 

Conclusie 

De man die zijn aantrekkingskracht wilt verhogen, investeert in zijn vermogen om een goede connectie met een dame te maken. 

Er zijn diverse manieren om die emotionele band met haar te krijgen en het helpt je om haar interesse te winnen en te behouden. Het versterkt de aantrekkingskracht en verhoogt je romantische kansen. Succes!