Wat het betekent als ze minder en korter appt

Wat het betekent als ze minder en korter appt

 Whatsapp is geweldig als haar interesse hoog is maar ook frustrerend wanneer haar interesse afneemt. De manier waarop jullie contact hebben via de app, zegt veel over haar interesse. Lees snel meer!

 

Hoe hoger haar interesse, des te vaker ze uit zichzelf contact zoekt met leuke berichtjes, smiley’s en selfie’s. Waarom? Omdat ze je aandacht wil, je mist of aan je denkt.

Aanwijzing

Maar dat geldt ook omgekeerd. Op het moment dat ze van gedachten verandert, ze twijfelt of de interesse verliest, is minder app contact, korte berichtjes en een kille toon een eerste aanwijzing. Een hint om haar met rust te laten en weer je eigen weg te gaan. 

De meeste vrouwen hebben weinig zin in confrontatie en wijzen het liefst een man op een indirecte man af. Niet meer uit zichzelf appen en kortaf reageren is haar manier om je duidelijk te maken dat ze geen interesse meer heeft. 

Soms is die verminderde interesse van tijdelijke aard, omdat ze over je twijfelt en de ruimte wil om over jullie na te denken.

Stapje terug doen

In dat geval is het verstandig om even niks meer te sturen en af te wachten of de leuke berichtjes weer terugkeren. Wanneer haar interesse weer terugkeert, gaat dat zeker weer gebeuren. 

Maar in de meeste gevallen is het een indicatie dat ze geen interesse meer heeft. In dat geval wordt het een 50/50 gok, of ze neemt weer contact op of je hoort nooit meer wat van haar. 

App haar niet te veel

Zoals vaker geschreven is Whatsapp een tool om dates te regelen en niet om je tijd te verdoen. Je hebt tenslotte wel iets beters te doen en hebt geen tijd om steeds te chatten of berichtjes te sturen. 

Hoe langer dat duurt, des te groter de kans dat je iets doms of te veel zegt waardoor ze op je afknapt en de interesse verliest. De meeste dames vallen op mannen die lastig te peilen zijn en niet op een open boek. 

Bovendien, zit de gemiddelde vrouw de hele dag op haar telefoon, dus de kans dat ze met andere mannen ook contact via de app is groot. Aan jou de taak om je direct daarvan te onderscheiden en positief op te vallen. 

Dat doe je door het appen tot een minimum te beperken en slechts te gebruiken om een date met haar te fixen. Ze weet dan direct waar ze aan toe is. 

Het gaat erom dat je het ijzer smeed als het heet is en niet je telefoon gebruikt als ‘ opwarmer’ door lang en te veel met haar te appen en pas later een date proberen te regelen.

Meestal is het dan al te laat en is ze weer van gedachten verandert. Want als je haar niet uitvraagt, doet een andere man het wel en is ze jou alweer vergeten. 

Conclusie

Als ze plots minder en korter appt, is dat een signaal dat ze minder interesse heeft. Neem in dat geval een pas op de plaats en doe zelf ook een stapje terug.

Stop met uit jezelf berichtjes te sturen en wacht af of haar enthousiasme terugkeert. Wanneer je haar de ruimte geeft en haar gevoel weer terugkeert, appt ze je weer enthousiast met de plezierige toon zoals je die van haar gewend was.

Blijft contact uit, moet je opeens langer wachten op een berichtje van haar en zijn haar reacties kil en kort, dan is ze de interesse kwijtgeraakt en kun je haar beter laten gaan. Succes!