Wanneer je haar leuk vind, maar zij jou niet

Wanneer je haar leuk vind, maar zij jou niet

 De liefde moet van twee kanten komen en wanneer de een meer moeite doet dan de ander, is de interesse niet wederzijds. Lees hier hoe je daarmee omgaat.

Zelden komt het voor dat je elkaar even leuk vindt. Ook al is er sprake van wederzijdse interesse, in de praktijk vind de een de ander net iets leuker of is er sprake van lichte twijfel. Dat wil niet zeggen dat er geen match is noch dat een relatie geen kans van slagen heeft.

Vonk

De vonk knettert bij de een gewoon minder hard dan bij de ander en dus is de kans groot dat de relatie strand of dat ze opeens van gedachten veranderd en geen interesse meer heeft. Om die reden is het vinden van de ware een samenspel van kansrekening, het juiste moment en geluk hebben. 

Het is prijs schieten dat jullie elkaar even leuk vinden, want een koppel die elkaar ontmoet en elkaar als de ware beschouwt, is schaars en uniek. Wanneer deze kans zich voordoet, moet je deze dan ook met beide handen aangrijpen. Want ook al zijn er zoveel vrouwen, slechts een fractie daarvan heeft interesse en staat open voor een relatie met jou.

Geen interesse

Dat verklaart waarom het regelmatig voorkomt dat, wanneer je een dame ontmoet,  jij haar leuker vind, dan zij jou of ze vind je helemaal niet leuk. Ze is je type, de perfecte vrouw, alles klopt, jullie klikken goed, maar als puntje bij paaltje komt, wil ze niet op date, reageert niet of wijst je af wanneer je haar wilt zoenen.

Wat betekent dit? Als jullie niet intiem zijn geweest, is dit een krachtig signaal van geen interesse. Ben je intiem geweest, hebben jullie een relatie gehad of gescharreld, dan is het eveneens desinteresse. In dat geval kan het zijn dat je iets gezegd of gedaan hebt, waarop ze afgeknapt is en niet langer meer aantrekkingskracht voor je voelt.

Wat de situatie ook is, zodra je merkt dat je haar leuk vind, maar zij jou niet, dan stopt het daar en moet je de afwijzing accepteren. Het zou mooi zijn als de liefde meer duidelijkheid geeft, maar helaas kan er altijd wat gebeuren waardoor ze toch van gedachten veranderd en de interesse niet wederzijds (meer) is.

Voorbeelden

-Wellicht vind je jezelf een leuke vent en had je gedacht dat het eitje zou zijn om haar te krijgen, maar blijkt de aantrekkingskracht toch niet wederzijds.

-Of je hebt al in haar armen gelegen en bent intiem geweest en opeens geeft ze aan niet meer verder te willen of hoor je opeens niks meer van haar.

-Een ander voorbeeld is wanneer zij diegene is die interesse toont en jij nog moet opwarmen en uiteindelijk wanneer jezelf open stelt voor haar en toegeeft aan de liefde, zij uiteindelijk de deur weer dichtklapt en opeens geen interesse meer heeft.

Tot slot

Wat de situatie ook is, het is geweldig als zij jou wil en jij haar en alles vanzelf gaat, maar zodra er een kink in de kabel komt en de liefde moeizaam gaat, dan is de interesse niet waar het moet zijn. Ook wanneer jij je gevoelens toont en het is niet wederzijds, ook dat is een duidelijk teken dat jullie niet voor elkaar bestemd zijn.

Stel in dat geval jezelf de vraag: waarom wil ik iemand, die mij niet wil? Precies, het is onlogisch om achter een dame aan te hollen, die niks in jou ziet. Het beste is dan om de afwijzing te accepteren en haar los te laten. Uiteindelijk moet het van beide kanten komen en wanneer de ander niet (meer) wil, dan houd het op. Het is wat het is.