Wanneer je vrouw geen gevoelens meer voor je heeft

Wanneer je vrouw geen gevoelens meer voor je heeft

 Op een dag hoor je van je vrouw of vriendin dat ze geen gevoelens meer voor je heeft. Dat is schrikken! Je vraagt je wellicht af: waar komt dat opeens vandaan? De reden is dat je niet langer meer de man bent waar ze voor viel en daardoor haar interesse is kwijtgeraakt. Lees snel verder!

Je relatie loopt niet lekker en je vrouw geeft aan dat haar gevoel weg is. Hoe kan het gevoel ineens weg zijn? Om die vraag te beantwoorden, duiken we terug de tijd in. De tijd waarin ze jou voor het eerst zag en voor je viel. Er is een goede reden waarom ze uitgerekend voor jou koos dan al die andere single mannen. Blijkbaar had je iets wat in haar aansprak, je drive, uitstraling, persoonlijkheid of wat dan ook. 

Signalen

We zetten de klok vooruit en nu ervaar je precies het tegenovergestelde. Haar enthousiasme en vrolijkheid is verdwenen, ze klaagt veel, er is altijd wel iets wat je verkeerd doet, jullie hebben weinig seks en recentelijk heeft ze haar twijfels uitgesproken. 

Je snapt er niks van, want voor jou gevoel is de relatie stabiel en gaat alles wel lekker, ondanks haar ongenoegen. De reden van haar gedrag is dat je niet langer meer de man bent, waar ze verliefd op werd. Je bent te comfortabel geworden, doet niet langer meer je best voor haar en ze kan niet langer meer op je rekenen. 

De redenen

Wellicht was je in het begin een sportman die er goed uit wilde zien en om zijn gezondheid gaf en nu te zwaar bent en het allemaal wel best vindt. Die relatie heb je immers in de pocket, dus waarom zou je weer de ijzers in gaan? Ik heb haar toch al is vaak de gemakkelijke gedachte, dus waarom de moeite. 

Of ze is voor je gevallen omdat je een man was met grote ambities en dromen en daar actief mee bezig was, maar nu elke dag thuiskomt van je werk, neerploft op de bank en de tv aanzet en het allemaal wel prima vindt. 

Een man ziet een relatie vaak als iets structureels en een vaststaand feit wat in cement gegoten is en nergens heen gaat. Het boeit niet wat ik doe, ze blijft toch wel bij me is vaak de foutieve gedachte. Helaas, het maakt namelijk niet uit of jullie getrouwd zijn, al jarenlang een relatie hebben of een hypotheek. Een vrouw opereert vanuit emotie en gevoel en zodra er twijfels komen, kan haar gevoel voor jou verdwijnen met desastreuze gevolgen. 

Haar interesse op peil houden

Dat betekent dat je ook in een relatie of huwelijk altijd in haar interesse moet investeren. De aantrekkingskracht moet op peil blijven, ongeacht hoelang jullie al samen zijn. Deze blijft op peil en wordt zelfs verhoogt als je consistent bent in wie je bent en wat je doet. Kortom, dat je de man bent en blijft op wie ze gevallen was. 

Waar het vaak mis gaat is dat de man gemakzuchtig wordt zodra ze de zijne is. Hij verwaarloost zichzelf, neemt zijn eigen leven niet meer serieus of doet niet langer meer wat hij zegt. Praatjes, beloftes, dromen worden niet omgezet in concrete acties en dat ziet de vrouw op een gegeven moment ook. 

De roze bril verdwijnt dan, de sluier wordt opgeheven en ze ziet jou voor wie je werkelijk bent en niet wie je pretendeert te zijn. Een kerel met grote praatjes, maar weinig daden en niet langer meer de man op wie ze verliefd was. Wanneer verandering uitblijft, sluit ze zich langzaam emotioneel voor je af en maakt ze zichzelf tegelijk beschikbaar voor een andere man. Iemand die wel doet wat hij zegt, zijn leven serieus neemt en waar ze dus op kan rekenen. 

Conclusie

Wanneer je vrouw aangeeft dat ze niet langer meer gevoelens voor je heeft, is de eerste stap om bij jezelf na te gaan wat de oorzaak daarvan is. Vaak is dat gebrek aan consistentie in je eigen gedrag. Je doet niet wat je zegt, ambieert, afspreekt of belooft, waardoor ze niet meer op je kan rekenen en oncomfortabel wordt. Wanneer je dat merkt, raak dan niet direct in paniek, maar ga er wel mee serieus aan de slag. 

Word weer die vent die het vuurtje in haar ontstak. Kom van die luie bank af en zoek de sportschool weer op of stel voor jezelf een hoger doel en ga actief met je missie aan de slag. Wanneer ze merkt dat je positief verandert en weer een man van je woord bent, neemt haar gevoel weer toe en valt jullie relatie weer in de plooi. Succes!