Wanneer het contact niet van beide kanten komt

Wanneer het contact niet van beide kanten komt

 Als je merkt dat je meer contact met haar zoekt dan zij met jou, dan is dat een duidelijk signaal van geen interesse. Lees snel meer.

Het overkomt iedere man wel eens. Je hebt leuk contact met een dame, maar opeens ben jij diegene die altijd maar contact opneemt. Het wederzijdse contact is afgenomen en je merkt dat wanneer je niks stuurt, je ook niks van haar hoort. Stuur je wel wat, dan moet je lang wachten op een berichtje of krijg je berichtjes terug die kortaf zijn.

Hanteer deze vuistregel

Op het moment dat het contact niet (meer) van beide kanten komt en jij voornamelijk de initiatiefnemer bent, betekent dat ze geen interesse meer heeft. Hoe leuker ze je vindt, des te vaker ze contact zoekt, is een simpele vuistregel die je hiervoor kunt gebruiken.

Een gezonde verhouding is de 80/20 regel, waarbij de vrouw grotendeels het initiatief tot contact neemt, de aantrekkingskracht is dan het hoogst. Wanneer het omgekeerde geldt, is de aantrekkingskracht het laagst en een teken van desinteresse. Soms gebeurt het dat een vrouw met zin even geen contact zoekt.

Ze test je

Ze test je dan en observeert vervolgens hoe je daarop regeert. Raak je in paniek of blijf je rustig? Een rustige man, die haar even met rust laat, geeft haar de bevestiging de ze nodig heeft, waardoor het contact weer herstelt wordt en ze je weer begint te appen.

Doe je niks en blijft het contact toch uit? Dan is ze blijkbaar van gedachten verandert en heeft ze geen interesse meer. Dat is een bittere pil om te slikken, maar overkomt zelfs de grootste vrouwenversierders.

In dat opzicht werkt het onderlinge contact met een dame als een potje tennis. Je slaat de bal over het net en wacht dat ze weer terugslaat. Zolang de bal over en weer gaat ben je in de game, maar zodra je merkt dat ze niet langer meer terugslaat, dan verlaat je de wedstrijd. Zo simpel is het.

Wanneer het voorbij is

Wat je ook probeert, wat je ook uit de kast trekt, je merkt dat het moeilijk is om contact met haar te krijgen, je wacht lang op haar berichtje of je krijgt berichtjes terug die kil of saai zijn. Geen hartjes, smiley’s, maar ijskoude berichtjes met weinig enthousiasme.

Wat het werkelijk betekent is dat er geen wederzijdse romantische interesse is en wat je zoekt is een dame die je lieve, leuke, spannende en enthousiaste berichtjes stuurt. Op het moment dat je merkt dat daar geen sprake meer van is, lik je wonden en schakel door naar de volgende. Als je verliefd op haar bent, mag je best balen en verdriet hebben.

Gun jezelf dat, maar maak het ook niet erger dan het is. Vooral als je geen relatie met haar had. De liefde moet uiteindelijk van twee kanten komen, aantrekkingskracht kun je niet forceren noch kun je haar niet van gedachten veranderen. Ga dan ook niet achter haar aan blijven lopen, maar accepteer de afwijzing en ga weer verder met je leven. Het is wat het is.