Waarom je niet de vrouwen krijgt die je echt wil

Waarom je niet de vrouwen krijgt die je echt wil

 Er zijn mannen die geen enkele problemen hebben om vrouwen te versieren, maar niet de vrouwen krijgen die ze echt willen. Elke keer wanneer een dame interesse toont of wanneer hij een date heeft, mankeert er wel iets aan haar. Ze is onaantrekkelijk, ze heeft mentale problemen of de nodige bagage. Diep in hun hart willen ze de perfecte vrouw, maar in realiteit trekken ze juist de typen aan waar iets mis mee is. De harde waarheid is dat je de typen vrouwen aantrekt die het beste bij jou passen. Wil je een betere kwaliteit vrouwen, dan moet je dus eerst jezelf verbeteren. Lees hier hoe je dat doet.

Stop met het daten van afdankertjes

Een bekend fenomeen:  het zijn de bad boys, de pretty boys, de populaire en rijke mannen die de mooiste vrouwen krijgen. Zij regelen het beste onder de vrouwen wanneer ze op hun mooist en meest vruchtbaar zijn.

Loopt de relatie mis, dan komen deze dames uiteindelijk bij jou, maar wel met de nodige bagage. Ze is niet meer zo mooi als vroeger. Ze is zwaarder geworden, alleenstaand moeder, haar jeugdigheid is verdwenen en je constateert rimpels.

Ook heeft ze minder vertrouwen in mannen en behandelt jou niet als een prioriteit maar als optie, omdat ze stiekem een andere man wil, maar niet beter meer kan krijgen. Dus toont ze interesse in jou en jij besluit, bij gebrek aan beter, haar te daten.

Je neemt genoegen met haar, want je staat al een tijdje droog of je hebt behoefte aan vrouwelijke aandacht en iets is beter dan niets toch? Niet helemaal. 

Afdankertjes hebben een neus voor ‘goede mannen’ vooral als ze niet meer gewild is bij de mannen die ze echt wil. Alleen vraag jezelf dit af: als ze jou vroeger niet wilde daten, waarom zou jij haar dan nu wel willen daten?

Wees kritisch wie je wel of niet date als oudere man

Als je jong bent kun je het veld verkennen en verschillende typen vrouwen daten, maar als je ouder wordt heb je die flexibiliteit niet meer en moet je kritisch en voorzichtig zijn in welke vrouw je wel of niet gaat daten.

Ben je het zat om steeds vrouwen aan te trekken die je eigenlijk niet wil? Dan wordt het tijd jezelf om te toveren in een man die gewild is onder de knappe en ideale vrouwen. Het geheim? Geld. Veel geld.

Maak geld verdienen je top prioriteit

Waarom heeft de ene man geen enkele moeite om een knappe vrouw te krijgen en de ander wel? Het geheim is dat vrouwen versieren geen prioriteit is voor deze mannen, maar geld verdienen wel.

Of je nu een knappe vrouw wil of een leuke intelligente vrouw uit een goede familie, beide typen hebben gemeen dat ze op mannen vallen die hun (financiële) zaakjes goed voor elkaar hebben.

Na jarenlange observaties in mijn eigen sociale kring en bij andere stellen, is dat ook de conclusie die ik trek. Het zijn altijd de meest (financieel) succesvolle kerels die de mooiste of beste vrouwen hebben.

“knappe vrouwen kijken ook in je portemonnee. Je moet haar dus wat te bieden hebben”

Ze hebben goedbetaalde banen, een eigen huis of hebben goedlopende (online) bedrijven. De wil om iets te bereiken en te slagen in het leven, is wat deze mannen zo aantrekkelijk maakt.

Kijk als je jong bent en nog studeert, dan telt dit bij vrouwen minder zwaar. Maar eenmaal de dertig gepasseerd kijken vrouwen ook naar je materiële wapenfeiten en in je portemonnee.

Waarom jij je zaken voor elkaar moet hebben

Op papier kun je een goed karakter hebben, je mannelijk gedragen (wat ook zeker belangrijk is) maar iets opgebouwd hebben en je zaken voor elkaar hebben, is uiteindelijk leidend bij het krijgen van een knappe of goede vrouw (uitzonderingen daargelaten).  

Als je dus snakt naar een betere kwaliteit vrouwen in je leven, is veel geld verdienen en middelen opbouwen voortaan je nummer één prioriteit.

Als je jong bent, heb je nog je looks waarmee je mooie vrouwen kunt krijgen, maar als je ouder wordt, zeker na je dertigste en helemaal na je veertigste, dan wordt het lastiger op de datingmarkt en komt het aan op je innerlijk en wat je haar financieel kunt bieden. Hierbij wordt er vooral gelet op mannelijk gedrag en verdienvermogen.

Dit geldt vooral voor knappe vrouwen en goede vrouwen die gewild zijn op de datingmarkt. Zij hebben de keuze uit een ruim aanbod aan vrijgezelle mannen en zoeken daarom de best mogelijke partner.

Wie slim werkt, krijgt het beste

Als je een jonge kerel bent, dan adviseer ik je om nu al te beginnen met je financiële zaken op te bouwen. Zet een bedrijf op, spaar voor vastgoed, ga investeren en leid jezelf op voor een goed betaalde baan. Kortom, maak een financieel plan, stel doelen en haal deze!  Ik garandeer je: je leven wordt op alle fronten beter.

Je nieuwe geldgerichte levensstijl, betaalt zich dubbel en dwars uit tijdens je jonge jaren en vooral als je ouder bent. Ben je al op leeftijd, dan wordt het tijd voor verandering. Het beste en het mooiste krijg je namelijk niet zomaar in de schoot geworpen, maar daar moet voor gewerkt worden. Iets wat je makkelijk krijgt, is ook minder waard.  

Rijkdom & aantrekkingskracht

Als je merkt dat je financieel en materieel vooruitgaat in het leven, verandert je hele uitstraling en heb je een sterke aantrekkingskracht op vrijwel alle vrouwen, maar in het bijzondere op de knappe en goede vrouwen. Je krijgt een meer gegronde, doelgerichte en frisse uitstraling met natuurlijk zelfvertrouwen.

Vrouwen pikken je energie op en willen daar onderdeel van uitmaken. Een man die haar genoeg kan bieden, laat haar veilig en comfortabel voelen. Je geeft haar zekerheid en je laat merken dat je haar niet nodig hebt om een geslaagd en gelukkig leven te leiden. Je bent dan interessant en vormt een uitdaging, wat uiteindelijk elke vrouw zoekt in een man.