Waarom het vrouwen versieren niet lukt

Waarom het vrouwen versieren niet lukt

 Vrouwen versieren lukt niet? Dan wordt het tijd daar iets aan te doen. Want waarom heeft de ene man de vrouwen voor het kiezen en wordt de ander altijd afgewezen? Het is frustrerend als het maar niet wil lukken met de vrouwen. Je vraagt je af wat je fout doet of waar het aan ligt. Om beter te worden met vrouwen is het daarom belangrijk eerst te achterhalen wat er fout gaat. Je kunt dan leren van je fouten en stapsgewijs aan de slag om beter te worden in het vrouwen versieren.

 

Hardnekkige mythes over vrouwen versieren

Laten we eerst de mythes ontrafelen die in het weg staan bij het verleiden van een vrouw. Wie beter wil worden met vrouwen, moet kijken naar de feiten en de harde realiteit op de datingmarkt.

 

 • Mythe: zelfvertrouwen is het belangrijkste om vrouwen te versieren

Antwoord: niet waar

Zelfvertrouwen is belangrijk, maar niet het belangrijkste als je vrouwen wilt versieren. Het helpt als ze al op je valt, maar niet om haar aan te trekken. Je kunt beter de focus leggen op: geld verdienen, uiterlijke verzorging, je uiterlijk verbeteren en het hebben van sociale status. Wanneer je dit op orde hebt, zit je beter in je vel en krijg je meer zelfvertrouwen.

 • Mythe: vrouwen vallen niet op het uiterlijk, maar letten op het innerlijk

Antwoord: niet waar

Vrouwen letten we degelijk op het uiterlijk als ze een man ontmoeten. Het is het eerste wat ze ziet als ze jou tegenkomt. Kroegen, clubs en online dating is een jackpot voor modelachtige mannen en stoere Alpha mannen, terwijl normaal uitziende mannen afgewezen worden of moeite moeten doen om een leuke vrouw te vinden.

 • Mythe: op elk potje past een deksel

Antwoord: waar

Bij een gelijke verdeling van man en vrouw, gaat een vrouw altijd voor de best mogelijke kandidaat onder de mannen. Dus een aantrekkelijke man met goede genen, intelligentie, geld, materieel bezit en sociale status. Met andere woorden: het merendeel van de vrouwen gaat bij een gelijke verdeling binnen de populatie voor de meest succesvolle man. Dat betekent dat het merendeel van de mannen het lastig heeft op de datingmarkt. Ze kunnen geen vrouw vinden of moeten genoegen nemen met minder.

 

Bij een ongelijke verdeling zijn de kansen voor onaantrekkelijke of gewone mannen een stuk beter. Een normaal uitziende man die naar een land, stad of regio gaat met een overschot aan vrouwen, heeft een grotere kans op het vinden van een aantrekkelijke vrouw voor een relatie. Door het tekort aan mannen, gaan ze de concurrentie met elkaar aan voor het vinden van een goede man. Ze is dan sneller bereid haar eisen naar beneden bij te stellen en neemt genoegen met een minder aantrekkelijke man, wat goede kansen biedt voor een normaal uitziende of onaantrekkelijke man die op zoek is naar een relatie met een leuke vrouw.

 • Mythe: de liefde komt vanzelf op je pad

Antwoord: niet waar

Of je nu een aantrekkelijke of een normaal uitziende man bent, je moet nog steeds moeite doen om een date of een relatie te krijgen. Een vrouw die interesse heeft, geeft signalen van interesse af, maar het is aan de man om een date met haar te regelen. Doe je niks, dan gebeurt er ook niks. De meeste vrouwen laten het van de man afhangen of het wat wordt of niet.

Met andere woorden: ze laat merken dat ze je leuk vindt en wacht af. Treuzel je of regel je geen date, dan plaatst ze je in de friendzone en gaat ze flirten met een andere man. Een gemiste kans. Als je merkt dat een vrouw je leuk vindt, en jij ziet haar ook zitten, dan moet je het ijzer smeden als het heet is en snel actie ondernemen.

 

 • Mythe: je moet gewoon jezelf zijn

Antwoord: niet waar

Ja, je kunt jezelf zijn, maar als je merkt dat je moeilijk aan de vrouw komt, dan ontkom je niet aan verandering. “Vrouwen moeten mij maar nemen, zoals ik ben” werkt alleen als je al populair bent bij de vrouwen, maar niet als je moeite hebt om een date of een relatie te krijgen. Niemand is perfect, maar het begint met jezelf in de spiegel te kijken en eerlijk toe te geven dat ‘jezelf zijn’ je niet aan een vrouw heeft geholpen en dat het tijd wordt om je persoonlijkheid aan te pakken en jezelf daarin te veranderen.

 

Vrouwen versieren lukt niet? De oorzaken

 

 • Je bent onaantrekkelijk. Als een vrouw naar het uiterlijk van een man kijkt, dan checkt ze hem van top tot teen en let ze op alle details. Investeer in het verbeteren van je uiterlijk. Ga gewichten heffen, koop een stoere leren jas en bezoek vaker de tandarts. Let ook op je uiterlijke verzorging en vermijd het volgende: overgewicht, vettig haar, een onverzorgde uitstraling, ongeknipte nagels, een stinkende adem, slechte hygiëne, een slechte lichaamsgeur, gele tanden, slecht zittende kleding, slechte kledingsmaak, gaten en vlekken in je kleren, te dun of een ongezonde uitstraling.

 

 • Je komt wanhopig over. Needy zijn, te beschikbaar of te graag willen, maakt je niet aantrekkelijk bij een vrouw. Ze wil een uitdaging, een man die populair is bij andere vrouwen. Om meer zekerheid te krijgen, kijkt ze daarom hoe andere vrouwen op een man reageren. Als ze ziet dat andere vrouwen hem afwijzen, dan is de kans groot dat ze hem ook afwijst. Ziet ze dat andere vrouwen hem willen, dan wil ze hem ook. Wees dus voorzichtig in het aanspreken van een vrouw, maar doe dat alleen als ze jou duidelijke signalen van interesse geeft. Je kunt haar dan aanspreken en de kans op afwijzing is kleiner.

 

 • Geen zelfvertrouwen. Zit je lekker in je vel? Een vrouw ziet direct het verschil tussen een man die zijn zaakjes voor elkaar heeft en een onzekere man met issues. Ze ziet het aan je ogen en je lichaamstaal. Ze voelt zich niet op haar gemak bij een onzekere man. Dat komt omdat de meeste vrouwen van zichzelf al onzeker zijn en een man zoeken die hen veilig laat voelen en waarop ze kunnen bouwen. Een rots in de branding.

 

 • Je hebt een loser levensstijl. Je doet niks om je leven beter te maken en verspilt je tijd. Je blowt veel, gebruikt drugs, verslaafd aan online porno, verslaafd aan gamen of je spendeert te veel tijd aan films en series kijken. Je kunt geen baan vasthouden of doet geen moeite om een baan te vinden. Je bent een volwassen man, maar woont in een krot of kamertje of nog bij je ouders thuis.

 • Je hebt een negatieve houding. Je bent altijd negatief, geeft anderen de schuld en het ligt nooit aan jou. Er hangt altijd een donkere wolk boven je hoofd, je bekritiseert, je oordeelt, je toont slachtoffergedrag, je klaagt te veel en je bent een chronische zwartkijker. Negatieve mannen zijn afstotend. Ze voelt je negatieve energie aan en ze blijft uit je buurt. Ze zoekt een man die haar een positieve ervaring geeft, niet een man die haar rot laat voelen.

 

Vrouwen versieren lukt niet? Zo versier je elke vrouw

 

 • Verbeter je uiterlijk.

Het uiterlijk is het eerste waar een vrouw op let. Ben je gezegend met een knap gezicht of een stoere Alpha look, dan heb je een grote voorsprong op de gemiddelde man. Zo niet, dan zijn er andere manieren om jezelf aantrekkelijker te maken. Ben je kalend, pak de tondeuse en ga voor een gemillimeterde coup. Het staat een stuk frisser. Heb je overgewicht, kies voor een streng dieet, gecombineerd met krachttraining en ga voor een gespierd, atletisch lichaam.

Kijk ook kritisch naar je kledingkeuze. Kleren maken de man! Een vrouw kijkt dus hoe jij jezelf kleedt, want dat geeft haar waardevolle informatie over hoe jij over jezelf denkt. Ga voor een stoere mannelijke look. Kies voor een paar leren sneakers, een goed zittend shirt, een leren motorjas, een leren riem, een denim en een stevig horloge. Laat een baard groeien.

 

 • Verbeter je geldzaken.

Ga meer geld verdienen. Waarom? Geld geeft vrijheid en een betere kwaliteit van leven. De kracht van de moderne man zit niet alleen in zijn spierballen, maar vooral in zijn portemonnee. Een vrouw wil een man die haar wat kan bieden. Een man die zijn zaakjes op orde heeft en haar financiële stabiliteit kan bieden.

Wie veel geld verdient, heeft meer zelfvertrouwen en straalt meer energie uit, wat vrouwen intrigeert en aantrekt. Zoek een beter betaalde baan, zet een bedrijf op, ga investeren en verdiep je in passief inkomen. Leun niet op één baan, maar creëer meerdere inkomstenbronnen.

 

 • Verbeter je sociale status.

Je bent het gemiddelde van de vijf mensen waar jij het meest mee omgaat. Als een vrouw een man aantrekkelijk vindt, dan kijkt ze ook naar de sociale groep waar hij deel van uitmaakt. Je vriendengroep zegt namelijk heel veel over jezelf. Als ze ziet dat je vriendengroep bestaat uit onzekere mannen, asocialen, zware drinkers, drugsgebruikers of losers, dan denkt ze dat jij ook zo bent en verliest ze interesse.

Investeren in een betere en hogere kwalitatieve vriendengroep, loont altijd. Als ze ziet dat jij jezelf omringt met positieve en succesvolle mensen, dan neemt ze automatisch aan dat jij ook succesvol bent, wat ze aantrekkelijk vindt. Zoek daarom positieve vriendschappen, mensen die jou respecteren, je stimuleren en positief in het leven staan. Je trekt dan de leuke vrouwen aan en de verkeerde types stoot je af. De kwaliteit van de vrouwen die je aantrekt, hangt af van je uiterlijk, je verzorging en de mensen met wie je omgaat. Pak deze drie punten aan en je ziet dat het versieren van een vrouw een stuk makkelijker wordt.

 Wil jij de mooiste vrouwen versieren met het zelfvertrouwen van een Alpha? Dit  boek maakt van iedere man een natuurtalent in vrouwen versieren

Klik hier voor meer informatie en bestel het boek vandaag