Na de tweede date weinig contact? Dit betekent het

Na de tweede date weinig contact? Dit betekent het

 Na de tweede date weinig contact, is een slecht teken. Het is een signaal dat haar interesse afgenomen of zelfs verdwenen is. Is er nog hoop? Lees snel meer.

Na de eerste date, weet een vrouw al snel of ze een tweede date wil of niet. Ben je haar type niet, is ze afgeknapt of voelt ze niks, dan stopt het daar. Pijnlijke stiltes en geen klik voelen zijn signalen van een kansloze eerste date.

Bij interesse, is ze wel in voor een tweede date. Een goede indicatie is wanneer de eerste date uitliep, jullie gezoend hebben of ze al snel uit zichzelf contact met je opneemt.

Wil ze een tweede date, dan heeft ze de eerste als plezierig ervaren en vind ze je leuk genoeg om nog een keer af te spreken. Wel is het een maak of kraak moment, het is begin van meer of het einde van jullie ontmoeting. Een vrouw maakt dan al snel een beslissing of ze verder met je wil of niet.

Ze heeft extra tijd nodig

Soms heeft een vrouw extra tijd nodig om duidelijkheid te krijgen over haar gevoelens. In dat geval stelt ze het op prijs dat je haar even met rust laat. Als ze weinig tot geen contact zoekt, ga haar dan niet op de huid zitten, maar wacht gewoon af.

Bij interesse en beginnende gevoelens voor je, neemt ze gegarandeerd contact op. Meestal al na enkele dagen. Om die reden is het zo belangrijk om niet direct in paniek te raken als je even niks van haar hoort.

Dat stukje extra geduld kan je belonen met een derde date of direct het einde betekenen, wanneer je alsnog zelf te snel contact met haar opneemt.

Signaal van desinteresse

Mocht contact uitblijven en reageert ze niet enthousiast op berichtjes van jou, dan is dat een signaal van desinteresse. In dat geval, geeft ze al snel aan dat ze de dates erg gezellig vond, maar het hierbij wil laten.

Als je dat hoort, ga haar dan niet om een verklaring vragen of proberen van gedachten te veranderen. De beste tactiek is haar beslissing te respecteren en haar verder met rust te laten.

Zeker als je haar leuk vind en zelfs al intiem met haar bent geweest, is dat erg zuur en soms ook pijnlijk. Je vraagt je dan af: huh, hoe kan dat nou, we hebben seks gehad en opeens wil ze niet meer afspreken.

Zoals gezegd, vind ze je dan wel aantrekkelijk, maar voelt ze verder niks voor je of was de seks (of de zoen) slecht en is ze daarop afgeknapt of een andere reden. 

Los van de intimiteit, is er onvoldoende grond om een serieuze relatie met je te willen en juist dat is de reden waarom ze vroegtijdig afkapt.

Conclusie

Na de tweede date weinig contact, is dus geen goed signaal. In enkele gevallen heeft ze meer tijd nodig om uit te vogelen wat ze voor je voelt.

Maar meestal is het een signaal van verlies aan aantrekkingskracht en desinteresse. De meeste dames weten na de tweede ontmoeting, of ze verder willen of niet en nemen dan een beslissing.

Wat de uitkomst ook is, als man is het belangrijk om rustig te blijven en niet in paniek te raken als contact uitblijft. Bij interesse, neemt ze altijd (op een later moment) contact op en stelt ze een derde date voor.

Bij desinteresse, hoort je niks meer van haar of ze vertelt je eerlijk dat ze niet meer verder wil daten. Meer smaken zijn er niet. Succes!