Te graag een relatie willen is een afknapper

Te graag een relatie willen is een afknapper

 Te graag een relatie willen, knapt een vrouw op af. Te graag en te snel is de reden waarom je faalt met vrouwen en nog steeds single bent. Ontdek hier hoe dat zit.

In het begin kan ze je leuk vinden, maar zodra je aandringt op een relatie en (voor haar gevoel) te snel gaat, kan ze een terugtrekkende beweging maken en je afwijzen. Hoe kan dat?

Ze heeft meer tijd nodig

Haar opwarmen voor een relatie, kan een lange tijd duren. In de regel wil ze eerst de man goed leren kennen, testen en zekerheid hebben, voordat ze haar hart geeft en een relatie wil.

De kloof tussen het daten en het krijgen van een relatie is enorm met vele valkuilen en uitdagingen. Interessant zijn voor seks, een scharrel of een paar keer daten, is iets anders dan het zijn van serieus relatiemateriaal voor haar.

Ze kan je een leuke kerel vinden om het bed mee te delen, maar dat is dan ook. Je bent dan interessant voor intimiteit maar niet voor een serieuze relatie. In dat geval heb je snel intimiteit maar ook niet meer dan dat. 

Beschouwt ze je wel als relatiemateriaal, dan moet je wachten en duurt het langer voordat er intimiteit is (seks meestal op de derde date in dat geval).

Er zijn geen zekerheden

Dat verklaart waarom je soms een dame aan het daten bent, zoent, knuffelt, seks met haar hebt, leuke dingen doet, maar zij al snel aangeeft dat ze verder niks serieus wil of je al na enkele dates afwijst met de reden dat ze het toch niet voelt.

Ze vind je dan een leuke vent, maar niet leuk genoeg voor een relatie. Het gevoel ontbreekt en daar stopt het. Ook al zie je er goed uit en heb je een klik met haar, dat is geen garantie op een relatie.

Het veroveren van een dame en een relatie met haar krijgen, is een precair pad met nul zekerheden. Hoe leuk jullie het ook hebben, je kan altijd iets zeggen of doen waar wat haar doet twijfelen en haar van gedachten doet veranderen.

In dat geval doet ze een stapje terug en gaat ze je testen, waar de meeste mannen direct door de mand vallen, door angst en needy zijn. Hiermee onderscheid ze direct de sterkeren van de zwakkeren onder de single mannen.

Waar het fout gaat

Ze zijn bang om haar kwijt te raken en in plaats dat ze haar de ruimte geven, doen ze twee stappen naar voren en dringen zich nog meer aan haar op. Helaas heeft dit een averechts effect en doet haar interesse nog meer slinken, tot op het punt dat ze geen andere keuze meer heeft en je afwijst.

Waar het vaak fout gaat, is dat een dame het rustig wil aankijken en meer de kat uit de boom kijkt, terwijl de man in al zijn enthousiasme al snel duidelijk maakt dat hij haar ziet zitten, iets serieus wil en haar overlaad met complimenten.

Deze houding heeft een desastreus effect op aantrekkingskracht en zorgt ervoor dat ze al snel een stap terugdoet en begint te twijfelen. Dat is zo zonde, zeker als ze in beginsel wel interesse had.

Doe dit als je een relatie met haar wil

Om die reden is het belangrijk om je verwachtingen en verliefdheid onder controle te houden en jezelf niet op een presenteerblaadje aan te bieden. Ze vind het prettig dat het niet al te makkelijk gaat en moeite voor je moet doen.

Wat makkelijk te krijgen, is minder waard. De man waar ze moeite voor moet doen, maakt hem meer waardevol en interessant voor een relatie.

De beste tactiek is daarom het zelf ook rustig aan te doen en niet over relaties te beginnen tijdens het daten. Heb lol met haar, doe leuke dingen en geniet van de intimiteit, zonder al te veel verwachtingen.

Laat haar contact opnemen en toenadering zoeken wanneer ze er klaar voor is en het voelt en doe zelf een stapje terug. Je geeft haar dan voldoende tijd en ruimte om gevoelens te ontwikkelen en haar interesse te verhogen.

Leun ontspannen achterover en geniet van je tijd met haar. Ze geeft zelf wel aan wanneer ze er klaar voor is. Het kan weken en zelfs maanden duren, voordat ze aangeeft dat ze verliefd op je is en een relatie wil. Maar ook dat het gevoel toch ontbreekt en dat ze liever vrienden blijft.

Dat is het risico van daten en aantrekkingskracht kun je niet forceren. Ze voelt het of voelt het niet, maar een ding is zeker: te graag een relatie willen betekent sowieso een afwijzing. Succes!