Ze speelt met je gevoelens? Dit is de reden

Ze speelt met je gevoelens? Dit is de reden

 Denk je: ze speelt met mijn gevoelens? Een vrouw die met je gevoelens speelt, heeft geen interesse. Als jij haar leuk vindt en je merkt dat ze tegenstrijdige signalen geeft, dan betekent dat ze niet aangetrokken tot je is. Een dame die een spelletje met je speelt, reageert koud en warm en creëert verwarring. Je weet dan niet waar je aan toe bent met haar of je hebt de illusie dat ze jou wel leuk vindt, maar hard to get speelt. Het ene moment zoekt ze contact of flirt met je en het andere moment negeert ze je. Wat is hier aan de hand en wat kun je het beste doen? Ontdek het hier.

Te veel single mannen

In een tijd van smartphones, social media en online dating, heeft de gemiddelde vrouw de beschikking over een riant aanbod aan vrijgezelle mannen die interesse tonen. Dan nog het feit dat het concentratievermogen van de gemiddelde mens inmiddels nog korter is dan een goudvis en je hebt een vluchtige, oppervlakkige en  vooral frustrerende datingmarkt voor de gemiddelde single man.

Het is voor een vrouw veel makkelijker om een date te krijgen dan voor een man. Vooral online neemt ze weinig initiatief en laat ze je in het ongewis. Ze scrolt door haar matches, mailtjes, whatsapp berichtjes en bepaalt, gebaseerd op tijdelijke emoties, welke man ze een kans geeft. Ze kan echter snel weer van gedachten veranderen zonder een duidelijke verklaring waarom.

Je hebt concurrentie

Het ene moment vind ze je geweldig en het andere moment is ze je alweer vergeten. Zo gek is dat ook niet, want je bent niet de enige met wie ze contact heeft. Als ze matcht met een leukere man, dan ben ineens niet meer interessant. Lees dit BOEK als je wilt weten hoe je de concurrentie uitschakelt. 

Hoort ze niks meer van die man dan bestaat de kans dat je opeens wel weer in beeld komt. Vooral als ze op dat moment geen betere man dan jou achter de hand heeft.

Signalen dat ze spelletjes speelt

Zo gebeurt het dat ze vanuit het niets jullie contact afkapt, negeert en opeens, na een aantal weken of maanden, weer wat van haar laat horen. Je gebruikt dat contact vervolgens om een date voor te stellen en ze negeert je weer.

Jij denkt dan: wat is er aan de hand, het ene moment zoekt ze contact en het andere moment negeert ze me, maar als puntje bij paaltje komt, wil ze nooit afspreken. Ze flirt en danst met me, maar als ik haar probeer te zoenen, geeft ze me de wang.

Dit is de reden: ze heeft je op de reservebank voor de aandacht of houd je nog even vast als optie. Jij hebt echter interesse getoond, dus ze weet dat je haar leuk vindt. Je bent dan niet langer meer een uitdaging voor haar en ze speelt duidelijk met je gevoelens.

Zo merk je dat ze je wél leuk vindt

Een vrouw die seksueel aangetrokken tot je is, jou oprecht leuk vindt en interesse heeft, doet dit allemaal niet. Ze laat geen tegenstrijdig gedrag zien, maar is juist heel consistent. Ze kan niet wachten om je te zien of door je gezoend te worden.  

Ze laat duidelijk merken dat ze je leuk vindt. Ze neemt initiatief tot contact, negeert je niet en reageert enthousiast als je een date voorstelt. Ze ghost je ook niet, maar geeft je genoeg kansen  om haar uit te vragen, door regelmatig contact op te nemen en interesse in jou te tonen.

Ze hoopt dan dat je de hint snapt en haar op date vraagt. Het contact tussen jou en haar verloopt  gemakkelijk en je hoeft nauwelijks moeite te doen om haar aandacht te krijgen. Ze maakt zich beschikbaar voor jou en maakt het je makkelijk om actie te ondernemen. Ze is dan helemaal op jou gericht. Je weet waar je aan toe bent met haar.

Met je gevoelens spelen betekent geen interesse

Een vrouw die spelletjes met je speelt doet dit allemaal niet. Een rode vlag is dus als je niet weet waar je aan toe bent met haar en als ze tegenstrijdig is in haar gedrag (warm/koud) naar jou en niet ingaat op jouw interesse signalen.

Instinctief voel je ook wel aan dat ze geen interesse heeft. Als het allemaal te veel moeite kost om überhaupt een date of contact met haar te krijgen, dan is het duidelijk dat het niks gaat worden.

Word je door haar bespeeld? Doe dan dit

Heb je het idee dat ze spelletjes met je speelt? Dan is de beste strategie om haar los te laten en haar te vergeten. Blijft ze contact opnemen, maar wil ze niet daten, wees dan gewoon eerlijk en direct en vertel haar wat je van haar wilt.

Zeg: “he, ik vind je aantrekkelijk en wil met je afspreken. Ik heb geen tijd om alleen maar te chatten, maar ik wil best tijd vrijmaken om een keer samen wat te drinken. Wanneer heb je tijd?”  Negeert ze je weer, zeg dan: “als je niet wilt afspreken is dat ook goed, maar dan heb ik ook geen behoefte meer aan contact of om te chatten. Ik heb daar geen tijd voor”.

Mocht er iets van interesse zijn, dan zal ze alsnog toehappen en met je op date gaan. Je laat dan merken dat je geen zin meer hebt in haar onzin en bereid bent om weg te lopen.

Durf altijd weg te lopen

Wees niet bang voor haar reactie. De meeste vrouwen waarderen een man die duidelijk is in wat hij wil.  Draai niet om de hete brij heen. Neem geen genoegen met haar spelletjes, maar ga recht op je doel af.

Heeft ze geen interesse, dan blijft ze je negeren en stopt het contact. Je weet dan ook waar je aan toe bent.

Durf daarom direct en duidelijk te zijn. Communiceer helder wat je van haar wilt. Wil ze nog steeds niet? Geen probleem, beschouw het als haar verlies en richt je op vrouwen die wél moeite voor jou doen en interesse tonen.