De reden waarom ze weinig appt

De reden waarom ze weinig appt

 Ze appt weinig? Als ze weinig appt is dat een sterke indicatie dat ze geen of weinig interesse heeft. Een dame met hoge interesse appt fanatiek uit zichzelf en reageert ook snel op jouw berichtjes. Ontdek hier hoe dat zit.

 

Weinig interesse

Niets is zo frustrerend wanneer een dame waar jij gek op bent, niet of weinig appt. Je stuurt voor de zoveelste keer een leuk appje en je krijgt er niets tot weinig voor terug. Toch is het een duidelijk teken dat de interesse niet wederzijds is. Het moeizame contact, de radiostilte of afstandelijkheid is haar manier om je duidelijk te maken dat ze geen zin heeft om met je te appen, simpelweg omdat de interesse ontbreekt.

Het lastige is dat de meeste dames geen zin hebben in confrontatie en dus via deze weg jou laten merken geen behoefte te hebben aan contact. Als ze dat namelijk wel had, dan appt ze je wel fanatiek uit zichzelf of reageert vlot en enthousiast op jouw berichtjes. Daarom moet je altijd kijken wat ze doet en niet wat ze zegt. Bij hoge interesse neemt ze actie bij lage interesse niet.

Je bent geen uitdaging

Juist dit is voor de meeste mannen moeilijk te begrijpen en wat er vervolgens gebeurt is dat ze de dame in kwestie meer gaan appen dan andersom wat haar interesse nog verder verlaagt tot op het punt dat ze je blokt of helemaal niet meer reageert.

Dat komt omdat een vrouw een man van hoge waarde zoekt, een man die moeilijk te krijgen en te peilen is. Kortom, een man die een uitdaging vormt en haar aan het werk zet voor zijn aandacht. Dit soort mannen appen bijna nooit uit zichzelf, maar laten voor 80% het initiatief aan haar over en gebruiken WhatsApp alleen om een date te regelen. Hiermee laat hij zien dat hij een druk leven heeft en geen tijd heeft om heen en weer te appen als dat contact nergens toe leidt.

Waar het vaak op stuk loopt is dat de man die minder succesvol is, de vrouw vaker appt dan andersom. Je bent dan minder waard in de ogen van een vrouw en vormt geen uitdaging voor haar. Als ze voor de zoveelste keer een appje van je krijgt, denkt ze: heb je hem weer… wat wil hij nu weer? Heeft hij niks beters te doen? Ze appt dan weinig terug en hint daarmee dat je haar beter met rust kunt laten.

Draai de rollen om

Een goede oefening is om de rollen eens om te draaien. Hoe zou jij het vinden als je elke dag ge-appt wordt door een dame waar je geen interesse in hebt? Irritant toch? Zo ervaart zij het ook als ze voor de zoveelste keer een berichtje van jou krijgt. Verplaats je maar eens in de schoenen van de gemiddelde vrouw, velen worden bedolven onder de berichtjes van diverse needy en soms wanhopige mannen die allemaal wat van haar willen, een date, seks, aandacht of wat dan ook.

Het is logisch dat ze dan kritisch is welke man ze haar tijd en aandacht geeft en welke niet. De man die zichzelf als uitdaging en mysterieus positioneert, maakt de grootste kans. Uiteraard onder voorwaarde dat de man in kwestie aantrekkelijk genoeg voor haar is en een bepaald positief gevoel bij haar losmaakt.

Tot slot 

Als je haar type niet bent of ze voelt niks bij je, dan heeft je onverschilligheid weinig zin. Ze appt dan alsnog weinig. Je moet dus zeker weten dat ze je leuk vindt en dat doe je het beste door op signalen van interesse te letten en te meten hoe ze reageert op je eerste berichtje en of dat contact positief en enthousiast is. Is dat het geval, zorg dan voor wat small talk en vraag haar dan op date. Je weet dan direct waar je aan toe bent. 

De kans dat ze ‘ ja’ zegt is dan buitengewoon groot. Komt ze met smoesjes of wil ze niet, dan is de interesse niet waar het moet zijn. Zeg dan: ok, geen probleem, als je van gedachten verandert, dan kun je mij altijd appen. Zo geef je haar de ruimte om rustig over je na te denken en leg je de bal bij haar neer. Hoor je niks, dan is dat ook goed, want dan was de interesse er sowieso al niet. Succes!