Ze reageert niet op Whatsapp? Dit betekent het

Ze reageert niet op Whatsapp? Dit betekent het

 Ze reageert niet op Whatsapp? Als ze opeens niet meer op Whatsapp reageert, dan heeft ze geen interesse. Het contact via de app, verklapt wat een vrouw voor je voelt of niet. Kortgeleden kreeg ik een mail van een lezer, die een leuke date had. Na wat heen en weer ge-app, reageerde ze opeens helemaal niet meer. Wat betekent dit? Lees het hier.

 

Vorige week een hele leuke match gehad en afgelopen vrijdag al een date gehad met haar. Het was super gezellig, we hadden veel gemeen en ze wilde graag nog een tweede date. Zaterdag en zondag hebben we nog geappt. Zondag vertelde ze me dat ze a.s. niet op tweede date kon omdat ze een afspraak had voor een tattoo.

Als een vrouw niet op een tweede date kan en ze komt ook niet met een alternatief, dan heeft ze geen interesse. 

Ik zei dat ik eventueel wel meewilde maar dat wilde ze niet. Daarna vroeg ik haar wanneer we dan gaan daten, geen reactie. Ik heb haar nog slaap lekker gestuurd maar in tegenstelling tot alle andere nachten daarvoor ook nu weer geen reactie. Ik heb dus vanaf zondagavond tot nu (dinsdag) geen reacties of berichtjes meer van haar gehad.

Ze reageert niet en is opeens afstandelijk, omdat ze blijkbaar van gedachten is veranderd en geen interesse meer heeft.  Ze wil niet meer afspreken, anders zou ze wel reageren. 

Dit terwijl ze tot zondag altijd spontaan zelf wat stuurde of altijd leuk reageerde op mijn Appjes. Nu gaat ze dus vandaag die tattoo laten ontwerpen waardoor we niet op tweede date konden, wat is nu slim om te doen?

Geen berichtjes meer sturen! Anders kom je wanhopig over. Neem je verlies en laat haar gaan. Verwijder haar uit je matches en richt je op andere vrouwen. Mocht zij zich alsnog bedenken, dan laat ze wel iets van haar horen, maar reken er niet op. 

Ik zat zelf te denken om dus na 2 dagen stilte morgenmiddag een berichtje te sturen met daarin Hey! Hoe is je tattoo ontwerp geworden?’ Is dit een goede manier om een poging te wagen het gesprek en de liefde weer op gang te krijgen? Moet de zin anders? Moet het tijdstip of de dag anders?  

Nee, het enige wat je ermee bereikt is dat je needy overkomt en grote kans dat ze je dan blokkeert. Wat ik al zei: laat deze vrouw gaan, dit wordt niks. Haar geen berichtjes meer sturen en vergeten. 

Je hebt je best gedaan. Als ze je leuk vindt dat had ze je niet genegeerd en was ze allang met je op tweede date gegaan. 

Conclusie:

Als ze opeens niet meer reageert op Whatsapp, dan is dat een sterke indicatie van geen interesse. Ze negeert je dan, hoopt dat je de hint snapt en haar verder met rust laat. Het maakt niet uit hoe leuk jullie het hebben gehad tijdens een date of wat dan ook.

Ze is dan van gedachten veranderd. Een vrouw helpt je als ze je leuk vindt en negeert je dan niet. Doet ze dat wel opeens, dan heeft ze geen interesse meer.

Wil je leren hoe je dit kunt voorkomen en het gesprek gaande kunt houden via Whatsapp? Appen met een vrouw is een vak op zichzelf die elke man kan leren. Deze online conversatietraining leert je hoe. Met resultaat!