Nederlandse vrouwen versieren? Zo doe je dat

Nederlandse vrouwen versieren? Zo doe je dat

 Nederlandse vrouwen versieren? Nederlandse vrouwen zijn één van de makkelijkste vrouwen om te versieren. In dat opzicht is Nederland een goudmijn als het aankomt op vrouwen versieren en een goede leerschool om het veroveringsvak te leren. Mijn eigen ervaring met de gemiddelde Nederlandse vrouw is dat ze gezellig, energiek, aantrekkelijk en recht voor hun raap zijn. Ontdek in dit artikel de pro’s en con’s van Nederlandse vrouwen en hoe je een Nederlandse vrouw versiert.

Disclaimer: dit artikel belicht algemene stereotypen over de Nederlandse vrouw. Het gaat dan ook om een algemene generalisatie en constatering op basis van persoonlijke observaties en ervaring.

Je weet waar je aan toe bent

Het grote voordeel van een Nederlandse vrouw is dat je direct weet waar je aan toe bent. Dit kan zowel positief als negatief zijn en dit verklaart het algemene beeld dat veel Nederlandse dames onvriendelijk, bazig, saai, moeilijk of zelfs arrogant zijn. Laat je hierdoor niet afschrikken!

De reden hiervan is namelijk haar eerlijkheid en directheid: ze laat gelijk weten wat ze van je vindt en je weet snel waar je staat met haar. Ze is uitgesproken en assertief, wat voor jou bitchy kan overkomen, maar zo bedoelt ze het niet.

Als ze je leuk vindt dat laat ze dat snel merken, maar vind ze je niks, dan merk je dat ook. Dus als je merkt dat ze arrogant tegen je doet of onvriendelijk is, dan heeft ze gewoon geen interesse.

Het is niet persoonlijk, maar een voorbeeld van de Nederlandse ‘efficiency’ cultuur. Dus haar manier om je zo efficiënt mogelijk af te wijzen.  

Ze neemt initiatief

De Nederlandse vrouw verhult zich in weinig mysterie, wat haar de ideale kandidaat maakt om te versieren. Over het algemeen is ze eerlijk, duidelijk en speelt ze geen spelletjes.

Als je haar lichaamstaal kunt lezen (wat een eitje is) en weet hoe aantrekkingskracht werkt, dan kun je snel zaken doen en een date met haar regelen.

Ze laat namelijk duidelijk weten als ze je leuk vindt of niet. Vooral in de kroeg merk je het, ze neemt het initiatief, stapt op je af voor een praatje of drukt brutaal haar billen in je kruis om te dansen.

Als je dit ervaart, dan vind ze je leuk en is het jouw taak om haar te zoenen. Ook op het werk, vakantie of waar dan ook, laat de Nederlandse vrouw je snel weten als ze je ziet zitten.

Zo weet je als ze je leuk vindt

Ze zoekt je de hele tijd op of vindt een excuus om een praatje met je te maken of stuurt je random berichtjes. Het enige wat jij hoeft te doen is haar initiatief te belonen door een date voor te stellen. Als ze interesse heeft, werpt ze geen obstakels op en heb je vrijwel 100% zeker de date binnen.

Je hoeft niet bang te zijn dat ze niet komt opdagen of afzegt. Afspraak is afspraak bij haar. Ik heb al heel wat Hollandse dames gedate en 9/10 kwamen ze netjes opdagen.

Als ze op het laatste moment toch afzegt dat vind ze je niet leuk genoeg, maar dan heeft ze dat ruim van te voren al laten merken en heb jij toch blijkbaar aangedrongen om af te spreken.

Ze heeft goede eigenschappen

Een ander voordeel van de Nederlandse dame is dat ze vaak gezellig en grappig in de omgang zijn. Ze laten je ‘thuis’ voelen en proberen je op je gemak te stellen. Heb je een date bij haar thuis? Dan is het niet ongewoon dat ze haar best doet om het zo gezellig mogelijk te maken. Ze steekt kaarsjes aan, zet hapjes op tafel en maakt haar huis extra gezellig voor je.

Als ze echt seksueel tot je aangetrokken is, neemt ze snel het heft in handen en geeft je de kans om actie te maken: haar te zoenen of seks met haar te hebben.

Nederlandse vrouwen zijn in dat opzicht bedreven in de kunst van duidelijkheid en directheid. Je weet al snel wat je van ze kunt verwachten of wat er gaat gebeuren.

Al deze eigenschappen maken de Nederlandse vrouw ideaal om te oefenen met vrouwen versieren.

Want als het je lukt om goed te worden met vrouwen in eigen land, dan is de rest van de wereld gesneden koek. Vrouwen versieren begint dus in eigen land.

Waarom het buitenland toch beter is

Kent de Nederlandse vrouw dan alleen maar voordelen? Zeker niet. Wat mij opvalt in Nederland is dat de mooiste vrouwen altijd bezet zijn en dat veel single vrouwen wel ‘leuk’ zijn maar niet top-notch fotomodel aantrekkelijk. En als ze wel knap is én vrijgezel is, dan is er meestal wat mis met haar.

Als jou ambitie is om een fotomodel aan de haak te slaan, dan is de Nederlandse datingmarkt minder geschikt, maar kun je beter uitwijken naar landen als Brazilië, Colombia of Oost-Europa, waar het barst van de prachtige single vrouwen die ook nog eens traditioneel ingesteld zijn.

Bovendien kunnen Nederlandse vrouwen in relaties erg bazig zijn. In veel Nederlandse gezinnen is het de gewoonte dat de moeder meestal de broek aan heeft in de relatie. Ze ziet hoe haar moeder haar vader behandelt en neemt dat over in haar eigen relatie.

Neem het haar niet kwalijk, ze is niet anders gewend. Zelfs de grootste Alpha’s kunnen daardoor een grote kluif hebben om haar ‘in check ‘ te houden.

Zoek je een traditionele vrouw, dan ben je bij de gemiddelde Nederlandse vrouw aan het verkeerde adres, maar zoek je een partner die jou stimuleert in je carrière en je scherp houdt, dan zit je juist goed bij haar.

In relaties vinden ze gelijkheid belangrijk, maar juist deze neutrale gelijkheid heeft op lange termijn een desastreus effect op seksuele aantrekkingskracht en legt veel druk op zelfs de beste relaties of huwelijken.

Het is dus belangrijk om, links of rechtsom, toch die traditionele rolpatronen af te dwingen in je relatie en de man in de relatie te zijn, om het vuur van seksuele aantrekkingskracht laaiend te houden.

Doe je dat niet, dan kom je inderdaad terecht in die saaie vriendschappelijke relatie met een bazige vrouw. Ja, want als jij niet de man bent in de relatie, dan neemt de Nederlandse vrouw dat stokje heel gemakkelijk over, (graag zelfs) en gaat jou leiden.

Conclusie:

De Nederlandse vrouw is recht voor haar raap en weet wat ze wil. Vind ze je leuk, dan hoef je dat niet te raden maar merk je dat meteen. Ze kan dus snel verovert worden als je niet treuzelt maar gelijk actie onderneemt.

Op date met een Nederlandse dame is vaak gezellig, energiek en een comfortabele ervaring. Je weet gewoon snel waar je aan toe bent met haar en je hoeft niet bang te zijn dat ze je aan het lijntje houdt of hard to get speelt, op voorwaarde dat ze je leuk vindt uiteraard.

Bij het versieren van een Nederlandse vrouw is snelheid een must. Ze helpt je al een handje door duidelijk tegen je te zijn. Beloon haar daarvoor. Dus als je merkt dat ze je leuk vindt, ga dan gewoon voor de zoen. Veel Nederlandse mannen durven niet of draaien om de hete brij heen. Ze verliest dan snel interesse en fladdert weer verder. Succes!