De mindset om een mooie vrouw te krijgen

De mindset om een mooie vrouw te krijgen

 Wat is het geheim om een mooie vrouw te krijgen? De meeste mannen dromen van een prachtige dame aan hun zijde. Helaas blijft het vaak slechts bij dromen en kiezen ze toch voor de makkelijkste weg: niet nastreven voor wat ze echt willen, maar settelen voor minder. Een gemiste kans, want met de juiste mindset is een prachtige vrouw voor iedere man weggelegd. Lees snel meer!

Mooie vrouwen versieren, vinden de meeste single mannen spannend en soms ook eng. De waarheid is dat het slechts tussen de oren zit, dan wat er in werkelijkheid mogelijk is. Het probleem is dat veel heren zich geïntimideerd voelen door haar schoonheid en dan maar niks proberen. Ze voelen zich niet goed genoeg voor haar of zijn bang voor afwijzing en dus ondernemen ze geen actie.

Hoe smaak wordt bepaald

Al eerder schreef ik dat je een dame aantrekt die op jou lijkt, omdat gelijken elkaar aantrekken. Toch zie je regelmatig een knappe vrouw met een matig of gewoon uitziende man. Deels, omdat de man in kwestie rijk, succesvol of populair is, maar soms ook niet. Hoe zit dat dan?

Beauty is in the eye of the beholder. Wat knap en aantrekkelijk is, wordt nog altijd individueel bepaald door zowel mannen als vrouwen. Een dame die jij aantrekkelijk vindt, hoef ik niet perse aantrekkelijk te vinden. Dat principe geldt natuurlijk ook voor vrouwen, ook al vinden velen knappe vrouwen een bepaald type man niet aantrekkelijk, er kan er eentje tussenzitten die daar anders overdenkt en zich aangetrokken voelt.

Want of ze nu knap, leuk of onaantrekkelijk is, biologisch reageren vrouwen allemaal hetzelfde op een man. Geur, zelfverzekerdheid en lichaamstaal, speelt daarbij ook een belangrijke rol. Wat de reden is waarom je soms prachtige vrouwen met gewoon uitziende kerels ziet rondlopen. Ook al is hij niet knap, toch heeft hij iets wat haar aanspreekt.

De juiste mindset

Aan de andere kant zijn veel knappe vrouwen ook onzeker en heeft ze ervaring met mannen die needy zijn en haar overladen met complimenten. Toch voelen andere heren zich weer geïntimideerd en durven niks te proberen.

Dat maakt dat de knappe vrouw in een lastige positie zit. De ene man durft niks, de andere man is zwak in zijn versierpoging en dat biedt ruimte voor de authentieke man die oprecht interesse in haar toont, lef heeft en actie onderneemt, los hoe hij eruit ziet.

Maar wat is dan de juiste mindset? Allereerst dien je de sluier weg te nemen en haar te bekijken voor wie en wat ze in werkelijkheid is. Wat zijn de feiten? Zodra de make-up verwijderd wordt krijg je toch vaak een ander plaatje te zien en constateer je dat jullie qua uiterlijk niet eens zoveel van elkaar verschillen. Probeer dus door haar schoonheid heen te prikken en laat je er niet door intimideren.

Wil je oprecht een mooie vrouw? Laat dit dan voortaan de standaard zijn. Elke zichzelf respecterende man heeft een standaard. Dat betekent dat je alleen nog maar focust op prachtige vrouwen en de rest links laat liggen. Een taaie klus en houd er rekening mee dat je door vele nee’s moet om een ja te kunnen krijgen.

Let op interesse signalen en onderneem actie. Wanneer je haar benadert, zorg dan voor een zelfverzekerde indruk en behandel haar als je gelijke. Ga haar dus niet op een voetstuk zetten, wees niet zenuwachtig, ga niet slijmen of treuzelen, want daarmee vergooi je direct je kansen. Zeker bij een mooie vrouw. Ze wil een man, ongeacht hoe hij eruit ziet, die weet wat hij doet en niet bang voor haar is.

Hoe je haar interesse krijgt

Maak haar aan het lachen en toon oprechte interesse, waarbij je vooral haar aan het woord laat en als je merkt dat ze interesse heeft (ze lacht, haar ogen stralen, ze speelt met haar haar) vraag dan op het hoogtepunt van jullie interactie om haar nummer of, als jullie in de kroeg zijn, pak haar zachtjes bij de hand en leid haar naar de dansvloer en ga met haar dansen.

Durf haar los te laten en schep ruimte (afstoten) en pak daarna weer haar hand vast en trek haar rustig naar je toe (aantrekken). Deze dynamiek zorgt ervoor dat de aantrekkingskracht verhoogt wordt. Op een gegeven moment kruipt of danst ze dichter tegen je aan en gaat ze zichzelf zo positioneren dat je een move kunt maken.

Je move maken

Dat is het moment dat je haar aankijkt en zachtjes met je handen haar haar langs haar oren naar achteren doet en haar wangen in je handen legt en voor de zoen gaat. Een andere tactiek is rustig dansend je hand op haar heup leggen, haar aankijken en dan voor de zoen gaan.

Geniet van haar tederheid en heerlijke zoete parfum lucht, ja laat het maar even rustig bezinken dat je nu een prachtige vrouw aan het zoenen bent en geniet er oprecht van. Voel de adrenaline en vier het leven met die schone in je armen. De wereld om je heen doet er even niet toe en focus op het ene moment, een schitterende herinnering voor in de toekomst of misschien wel het begin van ontluikende romantiek. 

Tot slot

Gefeliciteerd, het is je gelukt. Daar mag je trots op zijn! Een nieuwe fase, een nieuwe standaard en nu is het aan jou wat je hier verder mee doet. Dat is de mindset om een mooie vrouw te krijgen, want het zit het allemaal tussen je oren en onbewust reageren alle vrouwen hetzelfde op een man.

Uiteindelijk draait het om interesse signalen herkennen, kansen pakken en actie ondernemen, vergeet even haar schoonheid en behandel haar hetzelfde zoals je iedere andere vrouw zou behandelen en een mooie dame is ook voor jou weggelegd. Succes!