7 typen vrouwen waarmee je geen relatie wilt

7 typen vrouwen waarmee je geen relatie wilt

 Op verkeerde vrouwen vallen is het recept voor een ongelukkige relatie met veel drama en problemen. Er zijn genoeg vrouwen, maar dat wil niet zeggen dat elke vrouw geschikt is om een relatie mee te hebben. Emotioneel beschadigde vrouwen, golddiggers en narcisten, zijn voorbeelden van dames die je niet wilt daten. Als een vrouw jou ziet zitten, onderzoek dan eerst met wie je te maken hebt en kwalificeer haar of ze de kwaliteiten in huis heeft om je vriendin te worden of niet. 

#1 Vrouwen met vader problemen

Dit type is opgegroeid zonder een sterke vader in haar leven of heeft een slechte relatie met haar vader.

Vaak is ze emotioneel in de war, doet aan risicovol gedrag, drinkt veel en heeft weinig vertrouwen in een man. Pas op voor emotioneel beschadigde vrouwen. 

Dit omdat ze nooit een goed voorbeeld heeft  gehad wat een sterk vaderfiguur inhoudt en daarom vaak aangetrokken is tot foute of zelfs gevaarlijke mannen.

Een ander kenmerk is dat ze vaak van relatie naar relatie hoppen of dat ze juist bindingsangst hebben maar wel met veel mannen naar bed gaan. Ze worstelen vaak met emotionele pijn, stress en woede jegens hun vader en zullen dit op jou projecteren.

Door goede vragen te stellen, herken je haar en voorkom je onnodige drama. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd, maar dat risico neem je liever niet.

Vraag dus altijd wat haar band is met haar ouders en in het bijzonder de band met haar vader. Dit geeft je een goede indicatie hoe ze jou in de relatie zal behandelen.

 

#2 De alleenstaande moeder

Een man is geen prioriteit voor een alleenstaande moeder. Haar kind staat  op de eerste plaats en dat moet ook.

Een ander probleem is dat je te maken krijgt met de vader van het kind en hij ook een rol gaat spelen in jullie relatie, inclusief alle drama, problemen met kinderalimentatie, voogdij en andere problemen die erbij horen.

Of ze heeft een gevaarlijk ex die niet wil dat de moeder van zijn kind met een andere man omgaat en loop je zelf gevaar. Een ander probleem is wanneer het mis gaat tussen jullie.

Begrijp dat je een band met haar kind opbouwt en haar kind jou als vaderfiguur gaat zien. Gaat de relatie stuk, dan zal dat ook een psychische  impact op haar kind hebben en die drama wil je niet.

Alleenstaande moeders zijn voor alleenstaande vaders en andersom. Ga daarom  voor een leuke single vrouw zonder kinderen, zodat jullie allebei met een schone lei beginnen.

 

#3 Psychisch beschadigde vrouwen 

Hierbij gaat het om vrouwen met een mentale stoornis zoals bipolair of borderline of andere psychische stoornissen.

Maar ook vrouwen die een trauma hebben opgelopen door een nare jeugd en dit nooit verwerkt hebben.

Begrijp goed dat je haar niet kunt helen, maar dat mensen zichzelf moeten helen met behulp van een professional.

Het laatste wat je wil in een relatie is dat je haar persoonlijke therapeut of maatschappelijk werker bent. Vaak geeft je intuïtie wel aan dat er iets niet klopt wanneer je haar ontmoet.

 

#4 De narcist

De narcist is een foute vrouw. Deze vrouw denkt dat de hele wereld om haar draait en geniet van alle aandacht die ze krijgt op haar Instagram, Snapchat of Facebookaccount. Ze geniet van de vele reacties op haar foto’s en haalt hier een kick uit.

De narcist is diep van binnen onzeker en heeft weinig zelfvertrouwen. Onzekere vrouwen wil je sowieso niet daten.

 

#5 De vrouw die gered moet worden

Ze heeft haar leven niet op orde, geldproblemen, schulden of geen vast woonadres. Jij hebt wel je zaken voor elkaar en dat weet ze.

Ze gebruikt je om haar eigen problemen op te lossen, haar rekeningen te betalen of uit de schulden te komen en laat jou uiteindelijk met een lege bankrekening en een gebroken hart achter. Niet aan beginnen.

 

#6 De feministe

De feministe haat mannen en mannelijkheid. Een relatie aangaan met een feministe betekent dan ook vermoeiende discussies, hoofdpijn, onlogica, een liefdeloze relatie, altijd op je woorden letten, politieke correctheid en een eindeloze onderlinge strijd die je niet kunt winnen.

Mijd ook vrouwen die lid zijn van extreemlinkse groepen en social justice warrior types.

 

#7 De net gescheiden vrouw

Mijd vrouwen die in een scheiding zitten of net gescheiden zijn. Te veel emotionele bagage en grote kans dat ze jou gebruikt als rebound om haar eigen ex-man te vergeten.

Wil je weten welke typen vrouwen wél de moeite waard zijn om te daten? Dit boek leert je alles over de ideale vrouw en op welke plekken je haar kunt vinden.