Kijk wat een vrouw doet, niet wat ze zegt

Kijk wat een vrouw doet, niet wat ze zegt

 Als je wilt weten of een vrouw je leuk vindt, kijk dan wat ze doet en niet wat ze zegt. Het maakt in principe niet zoveel uit wat ze tegen je zegt, het gaat om haar daden. Ze kan tegen je zeggen dat ze je een leuke jongen vindt, maar als het maar niet lukt om met haar af te spreken, dan is de harde waarheid dat ze je blijkbaar toch niet leuk genoeg vindt. Uiteindelijk verklapt haar gedrag alles wat je moet weten over haar ware gevoelens voor je.

Of je nu aan het daten bent, een oogje op iemand hebt of al in een relatie zit, haar gedrag vertelt je alles wat je moet weten waar je staat met haar. Een vrouw die jou leuk vindt of van je houdt, laat dat duidelijk merken.

Gedrag dat ze je leuk vindt

Ze stuurt je uitnodigende berichtjes (zodat je haar uit kunt vragen), ze koopt cadeautjes voor je, ze betaalt voor je, ze wil met je afspreken of hapt snel toe als je met haar op date wil, ze raakt je aan, wil seks met je, ze maakt het je gemakkelijk om haar te zoenen of ze neemt zelf seksueel het initiatief.

Kortom, als een vrouw gek op je is, dan merk je dat, ze neemt actie. Ze doet iets om jou duidelijk te maken dat ze je leuk vindt en geeft jou daardoor de kans om haar uit te vragen of haar te veroveren.

Slechts woorden bij geen interesse

Heeft ze geen interesse, dan blijft het slechts bij woorden en blijven haar daden achterwege. Of ze je nu spannende berichtjes stuurt, tegen je zegt dat ze je leuk vindt of verleidelijke emoji’s stuurt.. Het zegt allemaal niet zoveel.

Zolang ze niet met je wil afspreken en steeds met smoesjes komt (ze heeft het zogenaamd druk), dan is de interesse niet waar het moet zijn. Ze heeft dan geen seksuele of relationele interesse.

Als ze met je flirt, verleidelijk met je gaan dansen en jij besluit haar te zoenen, maar ze geeft je de wang, ook dan heeft ze geen interesse. Een vrouw die jou aantrekkelijk vindt, met je flirt en intiem met je danst, zoent gewoon terug.

Of ze zegt dat ze wil afspreken, maar telkens wanneer jij een date voorstelt, kan ze niet of ze zegt op het laatste moment af.

Wat ze zegt is niet zo belangrijk, wat ze doet wel

Kortom, geef niet te veel gewicht aan haar woorden, maar kijk vooral naar haar gedrag. Dit geldt ook in relaties. Als ze zich opeens vreemd gedraagd (kil, kortaf, raar, boos) en jij vraagt haar wat er aan de hand is, en ze zegt dat alles goed is, dan is dus niet alles goed. Anders zou ze zich niet zo gedragen.

Aan jou de taak om dan uit te vissen wat haar écht dwars zit en je niet laten afschepen met haar antwoord. Doe je dat wel, dan maak je de situatie erger.

Of je date geeft aan dat ze gevoelens voor je heeft, het goed klikt en gek op je is, maar even later beantwoord ze niet meer je berichtjes, is er radiostilte of doet ze moeilijk als je met haar wil afspreken.

Het zou goed kunnen dat ze ‘op dat moment’ wél die gevoelens voor je had, maar dat ze toch weer van gedachten is veranderd. De interesse is dan verdwenen en daarom doet ze zo. Heeft ze wel interesse, dan zou ze je niet ontwijken. Simpel zat.

Tot slot

Kijk, veel mannen geven aan dat ze vrouwen niet begrijpen, dat ze moeilijk te lezen zijn. Mijn antwoord daarop is dat vrouwen juist erg makkelijk te begrijpen zijn, zolang je maar naar hun gedrag kijkt en hoe ze doen tegen je.

Kortom, haar gedrag geeft je alle informatie die je nodig hebt, ook al is dat soms informatie waar je niet op zit te wachten. Het is wat het is.