Je ex terug krijgen met deze 5 tips

Je ex terug krijgen met deze 5 tips

 Een ex terug krijgen bereik je het beste door afstand te nemen. Je ex laat niets meer van zich horen en wil je haar terug? Of wil jij je ex terug krijgen, als zij al een ander heeft? Het meest krachtige wapen wat je dan kunt inzetten is om weg te lopen en haar de gelegenheid geven om over jou na te denken en bij je terug te laten komen.

 

 

In dit artikel leer je:

  • Waarom je niet achter haar aan moet lopen als ze je dumpt
  • Hoe je moet reageren als een vrouw geen relatie meer wil, maar wel vriendschap
  • Waarom een vrouw loslaten de snelste manier is om haar weer terug te krijgen

 

Tip 1: Je ex terug krijgen tip: blijf kalm

Een man is altijd ‘in control’ maar wanneer hij vanuit het niets gedumpt of afgewezen wordt lijkt hij de controle compleet kwijt te zijn. Hij wordt emotioneel, angstig en onzeker en is bang haar voorgoed kwijt te raken.

Hij probeert de situatie met haar weer terug te brengen zoals het was en blaast haar telefoon op met belletjes of berichtjes via whatsapp.

Dit is zijn natuur. Hij wil het probleem oplossen. De uitkomst van zijn acties is juist het tegenovergestelde van wat hij wil bereiken: de vrouw neemt nog meer afstand van hem tot op het moment dat ze helemaal niks meer met hem te maken wilt hebben.

Tip 2: Toon geen zwakte

Er zijn geen snelle trucs om je ex terug te krijgen, maar wanneer je plots gedumpt wordt door je vriendin of door een leuke dame afgewezen wordt, neem dan direct een stap terug en haal rustig adem.

Wanneer de boodschap aankomt, is het eerste wat je wilt doen is haar bellen, een berichtje sturen of een emotionele mail sturen voor uitleg.

Niet doen! Je contacteert haar dan in een zeer angstige, boze en emotioneel staat en dit zal haar keuze om jou te dumpen of af te wijzen nog meer versterken en bevestigen. Je laat dan immers je zwakte zien en toont geen kracht.

Tip 3: Ze heeft je afgewezen: dit zeg je tegen haar

Een man die zichzelf waardeert en respecteert, wil alleen een vrouw die ook voor hem kiest. Je kunt haar niet dwingen om voor jou te kiezen, dus als een vrouw je dumpt of afwijst, blijf kalm en met beide benen op de grond. Stel je vriendin dumpt je maar wil nog wel vrienden blijven. Zeg dan:

“Ik heb geen interesse in vriendschap. Dat werkt voor mij niet. Ik heb alleen romantische interesse in je. Ik hoor het wel als je van gedachten bent veranderd”

Loop dan weg en neem geen contact meer met haar op. Dan is de snelste manier om je ex vriendin weer terug te krijgen. Reageert ze weer? Dan heeft ze weer interesse en start je de verovering met haar weer opnieuw op.

Stel je bent afgewezen door een leuke vrouw waar je al een aantal dates mee hebt gehad. Waarbij je dacht dat allemaal wel goed zat en dat er iets moois leek te ontstaan. Zeg dan:

“ We hebben samen een leuke tijd gehad. Dan laten we het zo”

Loop dan weg en verwijder haar nummer. Ook hier geldt: is er nog lichte interesse, dan zal ze weer contact opnemen. Start dan de verovering weer opnieuw op.

Ben je single en aan het daten, dan is het extra belangrijk om meerdere vrouwen te daten. Met het hebben van opties voorkom je schaarste en ben je niet te gefixeerd op één vrouw.

Vrouw reageert weer: ze heeft nog interesse

Een vrouw die interesse heeft zal altijd weer contact met je opnemen. Door haar los te laten en weg te lopen geef je haar de tijd om over jou en haar gevoelens na te denken.

Dit kan dagen, weken tot zelfs maanden duren, je moet geduld hebben Als er nog iets van lichte interesse is, zal ze uiteindelijk weer reageren!

Tip 4: Wees anders

Ze zal zich afvragen waarom ze niks meer van je hoort. Immers, de meeste mannen die afgewezen of gedumpt worden, lopen alleen nog maar meer achter haar aan. Dat is wat ze gewend is. Jij niet. 

Jij bent anders en ziet jezelf als de hoofdprijs en kiest alleen voor iemand die ook voor jou kiest. Wanneer zij jou loslaat, laat jij dus haar ook los. Hoe moeilijk dat ook is.

Tip 5: Je ex terug krijgen? Laat haar los

Wanneer je bereid bent mensen los te laten die jou ook loslaten, creëer je de juiste omstandigheden om uiteindelijk de mensen die onderdeel van jouw leven willen zijn, weer in je leven terug te krijgen. Je ex terug krijgen valt daar ook onder.

Je kunt mensen niet dwingen om hun leven met je door te brengen. Je moet ze vrijlaten en dat geldt ook voor vrouwen. Ze voelt het of voelt het niet bij je. Zo simpel is het.

Maar als ze nog iets voor je voelt, zal je zeker wat van haar horen. Hoor je niets van haar, dan is het ook duidelijk en kun je weer verder. Je hebt dus niets te verliezen door weg te lopen, enkel wat te winnen.