Is ze te knap voor mij? Zo weet je het

Is ze te knap voor mij? Zo weet je het

 Een mooie vrouw toont interesse of je matcht met een knappe meid, terwijl je maar een gewone kerel bent. Is het te mooi om waar te zijn of heeft ze echt interesse? Ontdek het hier.

Beauty is in the eye of the beholder en aantrekkingskracht laat zich lastig vangen in ratio. Ze heeft blijkbaar een goede reden waarom ze je leuk vindt. Hoewel gelijken elkaar aantrekken, op zowel innerlijk als uiterlijk gebied, zijn er altijd uitzonderingen op de regel.

Ook al vind jij jezelf een normale man, blijkbaar denkt zij daar anders over en ziet ze iets in je. Een prachtige vrouw die interesse heeft, kan intimiderend zijn wanneer je qua daten amper tot geen ervaring hebt met mooie vrouwen. Aan de andere kant, het gebeurt en wanneer het jou overkomt, beschouw het dan als een unieke kans.

Smaken verschillen 

Aantrekkingskracht en schoonheid zijn niet in beton gegoten, maar gebaseerd op eigen smaak en voorkeuren, ongeacht hoe iemand eruit ziet. Over het algemeen kun je vaststellen dat veel koppels op elkaar lijken op het gebied van zowel interne als externe kenmerken of er licht van afwijken. 

Op de aantrekkelijkheidsschaal valt een 8/10 op een 8/10 en andersom of een 8/10 gaat met een 7/10 of visa versa. Een 5/10 man die met een 8 of 9/10 vrouw is de uitzondering op de regel, maar niet ongewoon. Er is dus altijd een kans aanwezig dat een mooie dame zich aangetrokken voelt tot een matig uitziende of zelfs onaantrekkelijke man.

Intimiderend 

Dat kan in het begin ongemakkelijk en zelfs beangstigend zijn. Haar fraaie uiterlijk kan je intimideren en je onzeker laten voelen, maar niets is minder waar. Achter haar schone verschijning, schuilt namelijk een normaal mens, net als jij. Iemand met haar eigen onzekerheden, gevoelens, maar ook dromen en passies. De truc is om op die manier naar haar te kijken en te behandelen.

Ik snap dat haar uiterlijk je enthousiast maakt en je haar wellicht onbewust op een voetstuk zet, maar juist die mindset maakt dat je haar ook weer snel verliest. Wanneer ze merkt dat je jezelf niet goed genoeg voor haar vindt, maakt dat je minder waardevol en verliest ze interesse. Om die reden is het belangrijk dat je haar hetzelfde behandelt zoals je iedere andere vrouw behandelt, ongeacht haar uiterlijk.

Blijf nuchter

Toch is haar schoonheid van korte duur. Zelfs de knapste dames takelen met het vorderen van de leeftijd gestaag af. Wanneer ze interesse toont, visualiseer haar 10 jaar ouder en de kans is groot dat ze aan glans is ingeboet en de eerste rimpels duidelijk zichtbaar zijn.

Deze voorstelling en haar als een normaal uitziende dame te behandelen helpt je om op beide benen op de grond te blijven en je enthousiasme onder controle te houden. Het zorgt voor een meer gegronde maar ook nuchtere houding en laat je krachtiger overkomen, wat je waarde weer verhoogt.

Tot slot

Wees dankbaar voor deze unieke maar zeldzame kans en gun jezelf ook een mooie vrouw. Trek je niks aan van de jaloerse reacties van vrienden, collega’s en kennissen. De kans is groot dat ze niet begrijpen waarom ze met jou gaat, maar die opmerkingen komen voort uit afgunst en jaloezie. Omdat ze zelf geen mooie vrouw kunnen krijgen of omdat ze ontevreden zijn over hun eigen onaantrekkelijke partner.

Wees er daarom niet onzeker over en trek je niets aan van de reacties van anderen. Geniet ervan en zorg ervoor dat ze aangetrokken blijft. Ga op in haar liefde en genegenheid en wees trots dat ze voor jou gekozen heeft. Een relatie met een knappe vrouw maakt het leven een stuk vrolijker en zonniger. Vooral als ze ook een goed hart heeft, dan is het ultieme doel bereikt en ben je klaar. Geniet ervan!