Date en relatietips voor mannen

 

 

 Voor de man die meer succes met vrouwen wil.

 

Ik help je om je doel in de liefde te bereiken.

 

 

 

Ik wil meer succes met vrouwen

 

 

 

 

 


 

 

√Wil je graag een vriendin, maar lukt het niet?

 

√Ben je online dating en datingapps spuugzat?

 

Zoek je naar de juiste vrouw, maar lukt het niet om haar te krijgen?

 

√Heb je constant ruzie met je vriendin of vrouw en begrijp je haar niet?

 

 

De moderne man heeft het moeilijker dan ooit tevoren.

 

 

De meeste single heren verlangen naar een geweldige vriendin, waar ze hand in hand mee kunnen lopen, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken.

 

Mannelijk, zelfverzekerd, stabiel en beschermend.

 

De man die op zoek is naar een vriendin of zijn bestaande relatie wil verbeteren, moet over deze kwaliteiten beschikken.

 

 


 

 

Ik help je om die man te worden!

 

 

Je leert hoe je jezelf verandert in een man van hoge waarde die aantrekkelijk is voor een vrouw.

 

Heb je al een relatie? In dat geval leer je hoe je de relatie met haar nog beter maakt, zodat ze bij je blijft en samen gelukkig wordt. 

 

Meer informatie

 

 

 


 

Wat anderen zeggen

 

Hoi Harold, wat fijn dat iemand mij in deze rotte periode van advies kan voorzien. Ik ben erg gecharmeerd van jouw website, ik heb al veel onderwerpen doorgenomen…blijf ze maar opnieuw lezen om mij sterker te maken.  -Rick

 

 

Wat een mooie website met zoveel kennis en tips. -Daniel

 

 

De onderwerpen die op de website van effectieveman worden gepubliceerd zijn herkenbaar voor mij in mijn huidige situatie. Fijn dat de visie op deze onderwerpen in antwoorden mij verder helpen in het loslaten wat ooit een geliefde was. – R. 

 

 

Wil je graag bedanken voor je geweldige online adviezen. Snap nu waarom vrouwen en je leven op orde  houden en je eigen koers varen zo belangrijk is. – Eric

 

 

Hoi Harold,

Zomaar een mail om mijn waardering uit te spreken over je website. Goede artikelen over heel herkenbare onderwerpen die prettig zijn om te lezen. Ik bezoek hem geregeld en het lezen van je artikelen geeft me – naast kennis – steeds weer hoop en moed (uiteraard vooral als het weer eens tegenzit in de liefde :)). – Thomas

 


 

Ik ben Harold en help jou graag met problemen in de liefde. Of je nu single of al een relatie hebt, schakel mijn hulp in om jouw doel in de liefde te bereiken.

 

Contact