Hoe weet je of zij je leuk vindt?

Hoe weet je of zij je leuk vindt?

 Hoe weet je of zij je leuk vindt? Er bestaat een simpele test waarmee je snel weet of ze je leuk vindt of niet. Lees snel meer.

Bespaar je de tijd van gissen en raden of ze je wil of niet, er is een eenvoudige en doeltreffend middel wat je kunt gebruiken om snel te weten of ze interesse heeft of niet.

Soms is het niet helemaal duidelijk of ze je leuk vindt of alleen maar aardig doet. Dat probleem doet zich vooral voor wanneer je een leuke dame leert kennen met wie je een klikt hebt, maar later uitvogelt dat ze al een vriend heeft of dat je haar op een later moment, na eerder contact, uitvraagt en afgewezen wordt.

Dat is zeer frustrerend, omdat je tijd en energie steekt in het gesprek en hoopt dat er wat uitrolt, vooral als je haar leuk vindt. Als single man is het belangrijk om zorgvuldig met je tijd en energie om te gaan.

Je nummer geven

In je zoektocht naar een leuke vrouw, is het key jezelf te positioneren als een man die aantrekkelijk is voor een vrouw, een man waar ze nieuwsgierig naar is en graag wil leren kennen.

Je wilt dus voorkomen dat ze je ziet als praatvriend. Praten om het praten is iets wat je met familie, collega’s en vrienden doet. De beste manier om erachter te komen of ze je leuk vindt is door haar als eerste kleur te laten bekennen en je eigen kaarten gesloten te houden.

Je doet dit door haar jouw nummer te geven en aan te geven dat ze er zuinig op moet zijn. Dit vereist lef, omdat het in de praktijk meestal andersom is. Bij interesse, vraagt de man haar nummer en later op date.

Dat is prima, maar als je meters wilt maken en sneller wilt weten of ze interesse heeft of niet, kun je het spel omdraaien en je nummer aan haar geven en dan afwachten.

Zo pak je het aan

Hoe doe je dat? Stel je ontmoet haar in de kroeg of op een verjaardag van gezamenlijke vrienden. Jullie raken aan de praat en hebben een leuk gesprek. Je merkt dat ze nieuwsgierig naar je is en interesse signalen geeft.

Wees niet te enthousiast, want ze kan ook vriendelijk zijn. Mogelijk heeft ze al een vriend en vindt ze het leuk om eens met een andere man te praten, maar zoekt ze daar zelf niks achter. Dat kan. Meestal geeft ze dat later in het gesprek ook aan en begint ze over haar vriend of over een man die ze leuk vindt.

In dat geval ziet ze je als praatvriend en meer niet. Mocht dat het geval zijn, kun je doorschakelen en hoef je er verder geen tijd in te steken. Maar soms is het niet helemaal duidelijk of ze al bezet is en lijkt het erop dat ze inderdaad interesse heeft.

Je kunt dan op het hoogtepunt van jullie gesprek, het gesprek afkappen en aangeven dat je weer moet gaan, om vervolgens haar nummer te vragen. Een meer gedurfde manier is om het andersom te doen en jouw nummer aan haar te geven. Bijvoorbeeld:

He, ik vond het leuk met je te praten, maar ik moet alweer gaan. Wacht.. ik geef je mijn nummer. Wel zuinig op zijn he 😉

Hiermee positioneer jezelf als uitdaging en geef je haar de kans om actie te ondernemen. Bij hoge interesse, doet een vrouw dit ook. Je krijgt dan opeens vanuit het niets een berichtje als: Hoi alles goed? 🙂 of Hee heb je mijn nummer ook 😉

Een vrouw met lage tot geen interesse, neemt geen contact op. Ook al heeft ze je nummer. Maar als ze de moeite neemt om als eerste contact op te nemen is dat een sterk signaal van interesse.

Tot slot

In de praktijk kun je spelen met deze werkwijze. Het ene moment vraag je haar nummer, het andere moment geef je alleen de jouwe. Heb je echt ballen, dan doe je dit uitsluitend bij de vrouwen waar je echt gek op bent. Mocht ze uit zichzelf contact opnemen, maak je direct een goede start.

Een groot voordeel van je eigen nummer geven is dat het gedurfd en zelfverzekerd overkomt. Het onderscheid je direct van de mannen die voor de normale route kiezen.

Houd er rekening mee dat je 9/10 niks van haar hoort. Wat prima is, want dat weet je gelijk dat ze geen interesse heeft. Het gaat om die ene die wel contact opneemt, je hebt dan beet en kunt dan de verovering starten. Succes!