Hoe weet je dat ze interesse verliest?

Hoe weet je dat ze interesse verliest?

 Hoe kan het dat ze opeens interesse verliest? Ze was eerst helemaal weg van je en behandelt je nu alsof je en vreemde voor haar bent. Hoe zit dat?

Niets is fijner als een leuke dame interesse in je heeft en ook moeite voor je doet. Vooral als jij haar ook leuk vindt en al fantaseert over een toekomst met haar.

Des te frustrerender is het dan ook wanneer ze opeens een terugtrekkende beweging maakt en je niet meer weet waar je aan toe bent met haar.

Het betekent dat ze de interesse verliest of zelfs geen interesse meer heeft. 

Je hebt het vast wel meegemaakt, vanuit het niets duikt een vrouw in je leven op die jou helemaal ziet zitten.

Via via hoor je dat ze je leuk vindt, ze geeft zichtbare signalen van interesse of neemt zelf initiatief om contact te maken. 

Te mooi om waar te zijn

Toevallig is ze precies je type! Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het overkomt je echt.

Je kunt het amper geloven, die prachtige, vrolijke en warme dame die met je flirt, contact zoekt en vanuit emotie, gevoel en enthousiasme je als haar prins behandelt. 

Ik heb het zelf ook meegemaakt, toen een gewone vriendin mij koppelde aan haar beste vriendin.

Ze gaf aan dat haar beste vriendin foto’s van mij had gezien op Facebook en mij een leuke jongen vond.

Op de eerste date kon ik mijn ogen niet geloven.

In de verte zag ik een Nederlandse meid opdoemen die precies mijn type was, lang blond haar, lief en vrolijk, sproetjes, een warme charmante uitstraling en een geweldig danslichaam. 

Ik merkte dat we een fantastische klik hadden en alles ging vanzelf.

Waarom ze interesse verliest

Al na enkele dates was ik opslag verliefd en juist op dat moment nam ze opeens afstand om vanuit het niets compleet op radiostilte te gaan. Daarna heb ik nooit meer wat van haar gehoord. 

Ze had blijkbaar haar interesse verloren, mij met vraagtekens en een gebroken hart achtergelaten. 

Je weet dat ze interesse verliest als ze van warm naar koud verandert. Helaas gebeurt dit maar al te vaak en er kunnen diverse redenen zijn waarom dit gebeurt.

Blijkbaar heb je iets gezegd of gedaan, waardoor ze weer van gedachten veranderd is en niet langer zeker meer van je is.

Of er is sprake van een situatie wat niet aan jou ligt, maar wel de reden is van haar ommezwaai. 

In mijn geval was de reden dat ik een rebound was.  Tijdens het daten bleek dat ze ook nog contact met haar ex-vriend had, waar ze een lange relatie mee had gehad, en besloten had om hem weer een kans te geven. 

Wees altijd voorbereid

Vooral tijdens het daten ligt nog niets vast en om die reden is het belangrijk om als man niet al te enthousiast te zijn en je verwachtingen te temperen.

Hoe leuk jullie het ook met elkaar hebben, hoe groot de klik ook is, er bestaat een kans dat ze zich bedenkt en haar interesse verliest.  

Op het moment dat je merkt dat ze zich terugtrekt, trager op je reageert, je negeert, op radiostilte gaat, je de wang geeft als je haar een zoen wilt geven, een gesloten indruk maakt wanneer je haar weet ontmoet of niet langer meer je handen wilt vasthouden, is dat een serieus teken van geen of verlies aan interesse. 

Wanneer je dat merkt, doe dan zelf ook een stapje terug en wacht geduldig af of haar enthousiasme weer terugkeert.

Wanneer dit uitblijft, heeft ze de interesse definitief verloren en moet je dat accepteren. Om die reden is het belangrijk niet al te enthousiast te zijn wanneer je een dame ontmoet die je geweldig vindt en jij haar.

Zeker tijdens het daten is nog niks beslist en kan het alle kanten nog op. 

Conclusie

In de liefde zijn er geen garanties en is emotionele zelfcontrole en niks verwachten belangrijk, als je een dame ontmoet die je opslag verliefd maakt en jou ook wil.

Er kan namelijk altijd iets gebeuren, waardoor ze weer van gedachten veranderd en niet langer meer interesse heeft.

Daar moet je absoluut op voorbereid zijn. Om die reden is het goed om te genieten als zoiets je overkomt, er zelfs dankbaar voor te zijn, maar mocht ze zich toch bedenken, dat het dan ook goed is. Succes!