Gaat mijn vriendin vreemd? 7 duidelijke aanwijzingen

Gaat mijn vriendin vreemd? 7 duidelijke aanwijzingen

 Gaat mijn vriendin vreemd? Als je een vermoeden hebt dat je vriendin of vrouw vreemdgaat, dan zit je gevoel meestal goed. De vrouw die haar vriend of man bedriegt, heeft geen enkele respect voor hem. Vreemdgaan, valt dan ook niet goed te praten. Ontdek hier hoe je erachter komt dat ze je bedriegt. 

 

Kom je erachter dat ze vreemd gaat? Dan kun je beter de relatie verbreken. Doe je dit niet, dan communiceer je naar haar dat er geen consequenties zijn als ze vreemd gaat en is de kans groot dat ze je in de toekomst weer bedriegt.

 

Vreemdgaan is het einde van de relatie

Vreemdgaan, wie het ook doet, is het begin van het einde. Stel je hebt samen kinderen, dan is de kans groot dat je, ook al heeft ze je bedrogen, je haar niet verlaat en de relatie voortzet. Besef alleen dat haar bedrog altijd op de achtergrond zal blijven sluimeren en je haar minder goed kunt vertrouwen.

Een gebrek aan vertrouwen heeft een verwoestend effect op elke relatie en daarom zie je dat dit soort relaties uiteindelijk stranden.

De reden waarom ze vreemdgaat

Het beste is dus om vreemdgaan altijd te voorkomen. De meeste vrouwen zullen hun man niet zo snel verlaten. Uit elkaar gebeurt alleen als de man zelf opstapt of als de vrouw al voortijdig mannelijke vervanging heeft geregeld.

Juist in deze aanloop naar vervanging is de kans groot dat ze (emotioneel) vreemd gaat. De reden dat ze dit doet is omdat ze iets mist in jullie relatie of dat er iets niet goed zit tussen jullie.

Haar bedrog is dan een goedkope manier om de relatie op te blazen en weer verder te kunnen. Maar hoe herken je dat ze vreemd gaat en wat doe je als je haar bedrog ontdekt?

1# Ze verliest interesse in seks

Het eerste signaal is minder tot geen seks. De frequentie neemt snel af en als jullie al seks hebben, is deze kort en lijkt ze hier niet van te genieten. Ze komt ook steeds met excuses en neemt zelf geen initiatief meer.

2# Ze bewaakt haar telefoon met haar leven

Ze laat de telefoon geen moment onbewaakt ergens liggen. Als ze naar de keuken moet of naar de wc gaat, neemt ze snel haar telefoon mee. Waar ze voorheen deze gewoon liet liggen op de tafel of bank.

3# Je kunt niet meer in haar telefoon kijken

Je mag opeens niet meer in haar telefoon of mail kijken en ze heeft de pincode of wachtwoord veranderd.

4# Ze is constant, boos, bitchy en onredelijk

Een andere indicatie is dat haar gedrag in negatieve zin veranderd. Ze is steeds vaker boos op je en ze begint zich steeds vaker onredelijk te gedragen, vaak zonder enige reden. De reden hiervan is dat ze van je af wil.

Ze heeft zich al emotioneel afgesloten en is al verder gegaan in haar leven. Een vrouw zal het echter niet zo snel uitmaken, maar als ze klaar is met de relatie, dan ze er alles aan doen om jou die beslissing te laten nemen.

Door dit gedrag hoopt ze dat je de hint snapt en het zelf uitmaakt. Doe je dit niet, dan zal dit negatieve gedrag nog extremere vormen aannemen en zal ze het uiteindelijk zelf uitmaken.

5# Haar telefoon staat op stil en calls worden niet aangenomen

Nog een aanwijzing is als ze haar telefoon opeens op stil zet en dat ze bepaalde telefoons niet wil aannemen. Als je vraagt waarom ze haal telefoon niet opneemt, ontwijk ze de vraag of geeft ze vage antwoorden.

6# Ze gaat steeds vaker zonder jou de deur uit

Een andere indicatie is als ze opeens wekelijks zonder jou op stap gaat met vriendinnen. Een vrouw die gelukkig is in haar relatie heeft geen behoefte om wekelijks in de kroeg of nachtclub rond te hangen.

Dus als ze opeens elk weekend wil feesten met vriendinnen, is dat een teken dat het niet lekker gaat in jullie relatie en dat ze vermoedelijk iemand anders heeft of bewust omstandigheden creëert om met een andere man te kunnen zijn.

7# Ze is opeens avonden en weekenden weg

Zonder duidelijke reden. Ze heeft opeens allerlei dingen te doen waardoor ze niet thuis kan zijn. Als je doorvraagt komt ze met vage redenen.

Hoewel vrouwen beter in het verbergen van bedrog zijn dat mannen, zijn er dus toch een aantal indicaties waaraan je kunt merken dat ze je bedriegt. De energie is anders, ze doet raar of haar lichaamstaal communiceert dat ze iets te verbergen heeft.

Als je merkt dat de energie tussen jou en haar opeens anders is en je constateert één of meerdere aanwijzingen dat ze mogelijk vreemdgaat, kun je het beste haar ermee confronteren.

Confronteer haar

Kijk haar recht in de ogen aan en vertel haar dat je merkt dat ze de laatste tijd anders doet en vraag haar of er een ander in het spel is. Werp je vermoeden op en blijf daarna stil, kijk haar recht in de ogen aan en wacht op haar reactie. De meeste vrouwen zullen dan het bedrog toegeven.

Ben jij wel eens bedrogen door je geliefde? Heb je de relatie toen verbroken of het haar vergeven? Wat heeft jou geholpen om er sterker uit te komen? Geef je reactie en deel je ervaring.