Ze doet geen moeite? Dit betekent het

Ze doet geen moeite? Dit betekent het

 Ze doet geen moeite? Als een vrouw geen moeite voor je doet, dan heeft ze geen interesse. Lees in dit artikel de reden en wat je het beste kunt doen.

 

Het is bijzonder frustrerend als de dame waar jij gek op bent geen enkele moeite doet.

Ze doet geen moeite om af te spreken, geen moeite om haar mooi te maken als jullie wél een date hebben of zelfs geen moeite om contact op te nemen.

De reden waarom ze geen moeite doet

De reden waarom ze geen moeite doet is omdat ze geen interesse (meer) heeft.

De vuistregel is dat een dame altijd moeite doet voor een man die ze leuk vindt.

Ze neemt dan uit zichzelf contact op, stuurt je selfie’s, zegt snel  ‘ja’ als je haar uitvraagt, tut zich op, reageert vlot en enthousiast op je berichtjes en bied zichzelf op een presenteerblaadje aan.

Sterker nog, als ze interesse heeft, dan hoef je als man amper wat te doen en doet zij in principe al het werk. Het enige wat jij dan hoeft te doen is haar op date te vragen.

Signaal van desinteresse

Het tegendeel is ook waar: als ze dit allemaal niet doet en het bovendien erg moeilijk is om contact met haar te krijgen, dan is haar interesse laag, onbestaand of zelfs verdwenen.

In dat opzicht zijn er veel vrouwen die niet eerlijk tegen je durven te zeggen dat ze geen interesse meer hebben.

Ze kiezen dan voor de meer passief-agressieve manier door een kille, ongeïnteresseerde en afstandelijke manier van communiceren of zelfs door je keihard te ghosten.  

Waarom doet een dame dit? Dat komt omdat de meeste vrouwen niet van confrontatie houden en deze liever uit de weg gaan.

Een breuk of afwijzing is een voorbeeld waarin het één en ander op scherp wordt gezet.

Ze weet dat de meeste mannen boos of emotioneel  reageren bij afwijzing, een verklaring willen en haar van gedachten proberen te veranderen.

Ze heeft daar natuurlijk geen zin in en voorkomt deze ongemakkelijke situatie door geen moeite meer te doen of je zelfs te negeren.

Daarmee beschermt ze zichzelf tegen je reactie en hoopt ze dat je de hint snapt en uit haar leven verdwijnt.

Waarom het altijd kan gebeuren

Het maakt niet uit of je haar nog maar net kent, aan het daten bent of zelfs al intiem met haar bent geweest.

Geen moeite meer doen kan in elke fase gebeuren en is iets wat je altijd in gedachten moet houden als je met haar omgaat.

Vooral als je verliefd op haar bent, met haar gaat en zelfs al seks met haar hebt gehad, is het vaak erg pijnlijk, onbegrijpelijk en bitter als ze opeens geen moeite meer doet.

Je denkt dan: hoe kan dat nu? We gingen een tijdje met elkaar, hadden zelfs seks en nu negeert ze mij opeens of doet ze moeilijk met afspreken.

Zoals gezegd zijn er geen harde garanties in geen enkele fase in het veroveringsproces en kan een dame altijd van gedachten veranderen met als gevolg een ingrijpende verandering in haar gedrag.

Van een enthousiaste, vrolijke, geïnteresseerde lieve dame, naar een ijskoude vrouw waar je geen hoogte meer van krijgt en zich gedraagt alsof ze je niet meer kent.

Dat doet pijn en maakt ook radeloos, maar toch moet je dit accepteren en kun je haar het beste laten gaan.

Conclusie

Kijk de liefde moet van twee kanten komen. Als ze niet meer wil of geen interesse meer heeft, dan houdt het gewoon op.

Het maakt niet uit wat jullie geschiedenis is, de liefde laat zich niet in beton gieten en is, zeker tijdens het daten, chaotisch en onvoorspelbaar.

Blijkbaar is er iets gebeurd wat haar van gedachten heeft veranderd.

Daar is niks mis mee en om die reden is het (a) belangrijk om niet al te hoge verwachtingen te hebben als je een dame leuk vindt of haar aan het daten bent en (b) haar nooit op een voetstuk te zetten.

Zo ben je het beste voorbereid op een teleurstelling en weet je wat je te doen staat als ze geen moeite meer doet.