Dit is waarom vrouwen op foute mannen vallen

Dit is waarom vrouwen op foute mannen vallen

vrouwen vallen op foute mannen. De reden waarom vrouwen vallen op foute mannen is omdat ze spannend zijn. Ze weten vaak niet waar ze aan toe zijn met deze man en juist dat maakt hem erg aantrekkelijk. Ontdek in dit artikel de reden waarom waarom de foute man zo gewild is en waarom aardig zijn niet werkt als je een dame wilt versieren. 

 

 

De ironie van de lieve man

Er is een reden waarom veel vrouwen op foute mannen vallen. Dat komt omdat zij het tegenovergestelde zijn van een voorspelbare, aardige, lieve en beleefde man, de nice-guy. De aardige man is afstotend, niet in de zin van oneerlijkheid, maar  nice guys kunnen last hebben van ongecontroleerde woede uitbarstingen.

Het resultaat van opgekropte frustraties en teleurstellingen die zij door deze houding zichzelf op de hals hebben gehaald. Om die reden werpen ze een valse façade op van vriendelijkheid en aardigheid maar daarachter schuilt ingehouden agressie.

Lieve mannen worden dan ook nauwelijks gerespecteerd en bij voorkeur vermeden, zowel door mannen als vrouwen. Foute mannen daarentegen zijn vaak directer en agressiever in wat ze wel of niet willen. Veel vrouwen vinden deze masculiene houding aantrekkelijk.

De aantrekkingskracht van foute mannen

Vrouwen voelen zich niet comfortabel bij een lieve man. Ook niet in een relatie. Ze ruiken de geur van zwakte en onbetrouwbaarheid. In de verliefdheidsfase zien ze de tekortkomingen van de lieve man nog wel door de vingers, maar eenmaal voorbij de roze wolken verliest ze snel haar aantrekkingskracht tot hem.

Vrouwen vallen op foute mannen, omdat deze mannen doen waar ze zin in hebben, onvoorspelbaar zijn en zich gedragen alsof ze geen vrouw nodig hebben. Juist dit intrigeert veel vrouwen, want een man waar een vrouw moeite voor doet is aantrekkelijker in haar ogen.

Een foute man doet het tegenovergestelde wat een nice-guy doet en juist dat maakt hem onweerstaanbaar. Wil je dus meer succes met vrouwen, leer dan om een foute man te zijn. Ik heb het niet om de crimineel uit te hangen (alhoewel dat ook een foute man is) maar het soort wat tegendraads, eigenwijs, stoer, rebels, afstandelijk, verleidelijk, dominant, onverschillig en onbereikbaar is. 

Wat een nice-guy doet

 • Hij betaalt alles voor een vrouw
 • Hij durft geen zelfstandige beslissingen te nemen maar wil dit altijd samen doen
 • Hij koopt te veel cadeautjes voor een vrouw zonder specifieke reden
 • Hij leunt voor zijn eigen geluk te veel op een vrouw
 • Hij zet vrouwen op een voetstuk en behandelt hen als een prinses
 • Zijn hele leven en toekomst is gericht op vrouwen
 • Hij vindt alles maar goed en best
 • Te veel communiceren met de vrouwen. Onnodige appjes en berichtjes sturen
 • Zich altijd maar aardig, belangstellend, lief, gevoelig en verzorgend opstellen

Je kunt ermee wegkomen als je knap of een rijke kerel bent. Vrouwen lijken dan zwak en onderdanig mannelijk gedrag door de vingers te zien. Maar wie een lange termijn relatie wil, zal door de mand vallen.

Je rijkdom en looks zullen je relatie dan niet redden. Ze zal zo afgeknapt zijn op je gedrag dat je haar geen keuze laat om de relatie te verbreken.

Wat je als foute man moet doen

 • Betaal niet alles voor de vrouw. Heb je een lange afstandsrelatie? Laat haar bijvoorbeeld zelf de reiskosten betalen

 

 • Je kunt overleggen met de vrouw, maar jij als man neemt altijd de eindbeslissing! Laat haar nooit een beslissing nemen

 

 • Koop geen onnodige cadeautjes voor de vrouw, met uitzondering van haar verjaardag, kerst en Valentijnsdag

 

 • Zet jezelf op de eerste plaats. Jouw geluk gaat voorop. Jij als man stippelt je eigen koers uit en volgt je eigen pad. De vrouw zal je volgen en helpen waar zij maar kan

 

 • Zeg vaker ‘nee’ tegen de vrouw. Ga niet overal in mee. Wil ze dat je een klusje voor haar doet? Zeg nee. Vraagt ze je mee om op de koffie te gaan bij haar moeder? Zeg nee. Wil ze haar zin doordrukken? Ook dan zeg je nee

 

 • Je smartphone gebruik je alleen om een afspraakje met haar te maken. Ook in een relatie. De smartphone is dus niet bedoeld om onnodig en zonder reden met elkaar te kletsen. Dat doe je alleen als je fysiek bij elkaar bent. Dus stuur haar niet onnodige berichtjes van hoe was je dag, wat ben je aan het doen etc. Dat is raar en niet aantrekkelijk. Laat haar jou contacten en gebruik dat moment om fysiek een afspraakje met haar te maken. Tijdens het daten, maar ook in een relatie. Het initiatief tot contact moet 80% van haar kant komen. Zo hou je haar geïnteresseerd en aangetrokken tot je

 

 • Stel je assertiever op. Zoals de bad boys dat ook doen. Neem de leiding en neem de beslissingen. Wees niet zo gericht op de vrouw, maar focus op het behalen van je dromen en doelen. Hanteer de 80/20% regel. Laat haar grotendeels het initiatief nemen tot contact en gebruik dat om haar de aandacht, tijd, affectie en emotionele stimulatie te geven waar ze zo naar hunkert. Zo hou je haar aangetrokken en geïnteresseerd. Tegelijkertijd focus jij op je eigen leven en doelen. Zij zal zich comfortabel en veilig bij je voelen en zich naar jou schikken

In een wereld waarin echte mannelijke rolmodellen steeds zeldzamer worden, denk aan het verval van traditionalisme, propaganda van lieve man gedrag, films- en series, nieuwsdiensten en de entertainmentindustrie die mannen neerzetten als halve vrouwen.

Maar ook de meer zachte aanpak in het onderwijs bij het opleiden en de opvoeding van jongens, is het niet vreemd dat de maatschappij onderhand zodanig gevormd is dat lieve man gedrag wordt aangemoedigd en bij veel mannen van jongs af aan met de paplepel wordt ingegoten.

Vrouwen vallen op foute mannen omdat het juist deze groep mannen zijn die zich positief onderscheiden van de moderne man door het tonen van natuurlijk dominant en masculien gedrag. Lieve man gedrag is echter dysfunctioneel gedrag en verwoestend, voor zowel gezonde man/vrouw interacties en relaties als de psychische gezondheid van de man in kwestie.

Dit geldt ook voor foute mannen, wat op lange termijn ook destructief gedrag is. Zowel voor hen zelf als hun relaties met vrouwen en andere mensen. Een echte alpha man is de perfecte kruising tussen allebei. Hij weet wanneer hij dominant of aardig moet zijn. Een echte man is daarom bereid hiermee te breken.

Wil jij geen aardige nice guy meer zijn? Dit boek houd je uit de friendzone.