De reden dat je haar niet kunt vergeten

De reden dat je haar niet kunt vergeten

 De reden dat je haar niet kunt vergeten is dat je nog in de illusie leeft dat het goed tussen jullie komt en omdat je de afwijzing nog niet hebt geaccepteerd. De beste manier om haar los te laten is daarom de afwijzing te accepteren, het contact te verbreken en je weer te richten op de toekomst.

 

 

 

 

In dit artikel leer je:

  • Waarom je een vrouw nooit op een voetstuk moet zetten
  • Hoe je kunt herkennen wanneer ze haar interesse heeft verloren
  • Waarom je geen verwachtingen moet hebben tijdens het daten
  • Wat de snelste manier is om haar weer te vergeten

 

Liefde kun je niet dwingen

Liefde ontstaat wanneer man en vrouw zonder dwang voor elkaar kiezen. Wanneer één van hen niet meer voor de ander kiest, is er geen liefde meer en heeft het geen zin dit af te dwingen.

 

Voorkom deze fout

De grootste fout die veel mannen maken is de vrouw die hij date op een soort voetstuk te zetten. Hij maakt de romantische ontmoeting of het daten groter en belangrijker dan het is. Daten is echter elkaar ontmoeten zonder ook maar enige verplichting. Er kan dus nog van alles gebeuren.

 

Maak geen illusies

Meer dan eens gaat de man hier de fout in. Hij maakt het groter dan het is, heeft bepaalde verwachtingen en zet de vrouw die hij date op een voetstuk, ook al kent hij haar nog helemaal niet goed.

Hij denkt dan: ‘dit is ze, ik heb mijn droomvrouw gevonden. We krijgen een relatie en later een mooi gezin’.

Maar dan gaat het mis, het contact wordt minder, ze reageert niet op berichtjes, ze doet afstandelijk of ze verbreekt het contact, zonder duidelijke reden.

 

Ze verliest interesse

De waarheid is echter dat de vrouw haar interesse heeft verloren. Er kunnen diverse redenen zijn haar de interesse verdwenen is, maar het beste is om dit te accepteren en niet meer achter haar aan te lopen in een poging haar terug te winnen.

Als een vrouw het besluit heeft genomen je af te wijzen, dan bestaat er geen geheim medicijn wat ervoor kan zorgen dat ze weer bij je terug komt. Als een vrouw je afwijst, dan heeft ze daar haar redenen voor.

 

Ga er luchtig mee om

Om te voorkomen dat je wereld instort om deze afwijzing, is het daarom belangrijk zonder verwachting en met gezond verstand een vrouw te gaan daten. Laat je niet verblinden door haar schoonheid en de goede klik die jullie samen hebben.

Het is belangrijk je niet emotioneel vast te bijten en er helemaal voor te gaan tijdens het daten. Je voorkomt daarmee obsessie, maar ook teleurstelling en verdriet.

 

Laat haar los

Uiteindelijk wil je iemand die jou ook wil. Wil ze je niet, dan heeft het geen zin om achter haar aan te blijven lopen. Het beste is dan om haar los te laten, haar contactgegevens te verwijderen, afleiding te zoeken en je weer te richten op de toekomst. 

Uiteindelijk ga je haar vergeten, kijk je terug op een fijne herinnering en creëer je de ruimte om een vrouw te ontmoeten die ook voor jou gaat.