Persoonlijke datingcoach Harold

 Zoek je coaching op liefdesgebied? Als persoonlijke datingcoach help ik je graag verder. In een sessie van maar liefst 60 minuten, achterhalen we snel het probleem en gaan we voor het beste resultaat. Als dating en life coach help ik je met je persoonlijke transformatie in de liefde en om nog beter te worden met vrouwen.

 

Mijn werkwijze kenmerkt zich als direct, praktisch en resultaatgericht. Samen maken we er een leerzame en waardevolle sessie van, waarin je een hoop over jezelf leert en concrete handvaten meekrijgt die je gaan helpen om meer succes met vrouwen te krijgen.

 

Wat kun je verwachten als je een sessie boekt?

 

-Jij staat in de schijnwerpers en geeft aan welke problemen je hebt of waar je tegenaan loopt.

-Ik luister aandachtig naar je verhaal en samen ontdekken we welke negatieve overtuigingen, obstakels of andere belemmeringen er spelen.

-Op basis daarvan, bepalen samen we welke strategie het beste is en wat voor nu het belangrijkste is. Ik help je met het identificeren van je grootste probleem en het vinden van de oplossing.

-Ik help je met het bepalen van doelen en een plan van aanpak.

-We zijn pas uitgepraat, als je tevreden bent en weer verder kunt.

 

Waarom coaching?

 

Een persoonlijke datingcoach onderzoekt je liefdesprobleem op een frisse en onafhankelijke wijze. Aankloppen bij familie en vrienden voor advies en tips, heeft vaak tot gevolg dat men je vertelt wat je wilt horen en niet durft te confronteren met wat er werkelijk aan de hand is. Ik doe dat wel, zonder eromheen te draaien en ontdek al snel welke negatieve overtuigingen of obstakels er spelen, waardoor je nog steeds single bent, vastloopt met daten of relatieproblemen hebt.

 

Nieuwsgierig?

Bekijk dan gerust de mogelijkheden en boek nu je sessie. Kijk welke vorm van coaching het beste bij je past en ik hoop je snel te spreken!

 

Lees meer over coaching

 

Direct telefonische coaching boeken

Meer over mij