Daten via Tinder: 4 tips voor meer succes

Daten via Tinder: 4 tips voor meer succes

 Daten via Tinder is voor veel mannen een snelle manier om met vrouwen in contact te komen. Daten via Tinder is daarom een handig medium zijn om vrouwen te ontmoeten en je datingopties te vergroten.

Heb je binnenkort een eerste Tinder date en zoek je goede Tinder date tips? Ontdek in dit artikel, wat je dan moet doen. 

Anno 2019 gebruiken veel vrouwen Tinder om aandacht te krijgen of voor conversatie. Wil je met haar op date, dan is het belangrijk om een plan en strategie te hebben wanneer je Tinder gebruikt. Niet elke vrouw met een profiel is namelijk op zoek naar een date of een relatie. Je moet dus het kaf van het koren scheiden. Lees snel verder hoe je dat doet. 

1: maak concreet wat je zoekt

De meeste mannen weten niet echt wat ze willen of zoeken. Om hun succes te vergroten swipen ze iedere vrouw naar rechts en gaan bij matches pas filteren. Dit kost onnodig veel tijd en levert weinig op. Heb je wel een match, dan is de kans groot dat deze Tinder match niet reageert.

Maak daarom eerst concreet te maken wat voor type vrouw je zoekt en dat in te stellen in je zoekopties op Tinder. Waarom concreet maken? Omdat je niet je tijd wilt verspillen aan een vrouw waar je niet aangetrokken tot bent en ook niet het hele land door wil reizen om haar te ontmoeten.

Zo kun je de leeftijd instellen op 20 t/m 29 en swipe je alleen naar rechts als ze voldoet aan je criteria. Dat maakt de vijver om uit te vissen uiteraard kleiner en levert daardoor ook minder matches op, maar de matches die je wel krijgt zijn van een veel betere kwaliteit.

2: nodig vrouwen uit om eerst te reageren

Vrouwen houden van mannen die mysterieus zijn en hun waarde communiceren. Vertel in je profiel daarom niks over jezelf maar beschrijf wat je zoekt en als de dame zich in jouw omschrijving herkent, zij jou een berichtje kan sturen. Vrouwen die lekker in hun vel zitten, serieus op zoek zijn en zelfverzekerd zijn, zullen dat zeker doen! Het filtert de kwaliteit van de kwantiteit en scheelt jou veel tijd.

3: wissel nummers uit

Heb je een match? Wees niet te gretig met contacten, maar wacht eerst een dag. Als een vrouw echt enthousiast is, zal zij het initiatief nemen. Hoor je niks, stuur dan de volgende dag zelf een berichtje. Onthoud: de bedoeling van een datingsite, datingapp of whatsapp, is om een vrouw uit te vragen niet om haar te leren kennen. Dus hou het op small talk en wissel wat berichten over en weer uit, maar zeg dan:

hé ik vind het gezellig om met je te appen, maar we kunnen ook een keer bellen. Hier heb je mijn nummer 06-** Geef maar een belletje!”

Er kunnen nu 3 dingen gebeuren:

  • Ze neemt contact op
  • Ze geeft jou haar nummer en vraagt jou om haar te bellen
  • Je hoort helemaal niks meer van haar

 

4: ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit

Daten via Tinder op deze manier is in 2018 de meest efficiënte manier om het kaf van het koren te scheiden. Je onderscheid daarmee de vrouwen die ook serieus op zoek zijn van de vrouwen die Tinder gebruiken voor aandacht of om te kijken hoe goed ze in de markt liggen. Jij wilt namelijk je kostbare tijd niet verspillen aan dat soort vrouwen.

Jij weet wat je wilt, je respecteert je zelf, je waardeert je tijd en je bent doelgericht. Je communiceert daarmee je waarde als man en dat is heel aantrekkelijk en onderscheid jou als man van al die andere mannen. Ook op Tinder!

 Wil je meer succes met vrouwen? Wees niet alleen afhankelijk van Tinder, maar ga ook aan de slag met offline dating. Dit boek geeft je tips hoe je dat doet. 

Klik hier voor meer informatie en bestel het boek vandaag