Coaching per e-mail voor vrouwen

Heb je problemen in de liefde en wil je mijn hulp? Mailcoaching voor vrouwen is een betaalbare en toegankelijke vorm van coaching. Het contact gaat via e-mail en verloopt snel en anoniem. Ik help je graag met je liefdes of relatieprobleem.

 

Ik ben Harold, oprichter van Effectieveman en help mannen (en vrouwen) aan meer succes in de liefde. Als man  en mannencoach weet ik wat in de wereld van de man omgaat en wat ze nodig hebben in de liefde of juist op afknappen. Ook vrouwen weten steeds vaker de weg naar mijn website te vinden en benaderen mij voor tips en goede raad. Om die reden is E-coaching nu ook voor vrouwen beschikbaar.

 

Heb je hulp nodig in de liefde, dating of met je relatie? Met e-mailcoaching komen we snel tot de kern van het probleem en wat voor jou de oplossing is. Het is een handige en efficiënte vorm van coaching, waarbij je de ontvangen tips en raad direct kunt toepassen in de praktijk. 

 

 


 E-mailcoaching

Coaching via e-mail. Heb je snel hulp nodig? Mail mij en ik help je graag verder. Anoniem en discreet. Nu slechts 49,- EUR

Ja, ik boek mailcoaching

 

 

 

 

 

 

*Veilig betalen via een beveiligde server 

 

 

 

Ik heb mailcoaching besteld. Hoe nu verder?

 

-Gebruik het contactformulier voor al je problemen of vragen over dating/liefde, wanneer het jou uitkomt. 

-Binnen 24 uur hulp 

-Drie coaching sessies per e-mail

-Een persoonlijke online liefdescoach 

 

 

 


 

Heb je interesse, maar aanvullende vragen? Neem dan contact op. Met niet goed, geld terug garantie.

 

Neem contact op

Veelgestelde vragen