Blijf ik voor altijd single?

Blijf ik voor altijd single?

 Ik wil niet meer alleen zijn is een wens van veel single mannen. Als je nog nooit een vriendin hebt gehad of al heel lang vrijgezel bent, dan is het normaal dat je hier onzeker over bent. Want waarom vindt de ene man eenvoudig een vriendin en blijft de ander eeuwig vrijgezel? De waarheid is dat een vriendin krijgen, een uitgekiende mix vereist van goede genen, de juiste omgeving en je zaken voor elkaar hebben. Je moet weten wat je wel en niet kunt doen om een vrouw aan te trekken en wat je mogelijkheden zijn als het maar niet wilt lukken om een relatie te vinden.

Verbeter je uiterlijk

Een vrouw probeert een inschatting te maken van zijn genen door het kijken naar het uiterlijk en het karakter van de man. Hoewel een aantrekkelijk uiterlijk weinig zegt over de genen van een man, is dat wel de perceivede value die een vrouw aan hem geeft.

Hij ziet er goed uit, dus moet hij wel goede genen hebben. Er zijn diverse theorieën in omloop die stellen dat knap zijn niet belangrijk is en dat het om zelfvertrouwen draait. 

Nu is zelfvertrouwen belangrijk, erg belangrijk zelfs, maar niet het belangrijkste om een vrouw aan te trekken.  De harde waarheid is dat een vrijgezelle vrouw wel degelijk kijkt naar het uiterlijk van de man. Je kunt nog zo zelfverzekerd zijn, maar als je uiterlijk haar niet aanstaat, heb je alsnog weinig succes.

Zelfvertrouwen is vaak de zoete beloning van meerdere factoren die een man op orde heeft, zoals een aantrekkelijk uiterlijk, het bereiken van doelen en het hebben van financieel succes. Een man hoeft dan geen zelfvertrouwen te faken, maar krijgt het automatisch wanneer hij zichzelf en zijn leven op orde heeft.

Terug naar het uiterlijk. Je wordt geboren zoals je bent en je hebt qua uiterlijk niet alles in de hand, zoals bijvoorbeeld je lengte. Je moet dus kijken wat je wel kunt doen om jezelf aantrekkelijker te maken.

Sommige mannen hebben het erg makkelijk als het aankomt op vrouwen en het vinden van een relatie, zoals modelachtige mannen en mannen met een masculiene Alpha look. Het goede nieuws is dat je je uiterlijk kunt verbeteren zodat je perceivede value bij de vrouw toeneemt en jij aantrekkelijker voor haar wordt.

Ben je te zwaar, val af en bezoek een sportschool. Ga gewichten heffen en transformeer jezelf in een meer atletisch lichaam. Vrouwen vallen op mannen met een ferme kaaklijn, brede schouders, brede rug en mooie beenspieren.

Ben je kalend, pak de tondeuse en ga je haar millimeteren. Ga ook voor een andere kledingstijl.  Heb je een ongezonde uitstraling, reken dan af met slechte gewoonten, zoals drugs, roken of alcohol drinken en pak je dieet aan.

Eet veel groenten, fruit en drink voldoende water. Je gaat zien dat de grauwheid uit je gezicht verdwijnt en je huid meer glans krijgt. Je krijgt een meer gezonde en dus aantrekkelijke uitstraling.

Gedraag je als een echte Alpha. Wat heeft dit met het uiterlijk te maken? Veel!  Hoe je van binnen bent, straal je uit naar buiten. Vrouwen kijken naar de blik van je ogen, want dat geeft haar waardevolle informatie over hoe jij over jezelf denkt.

Ze wil een scherpe, doelgerichte en positieve blik zien, want dat vertelt haar dat je stevig in je schoenen staat en het leven aankan. Je kunt jezelf leiden,haar leiden en beschermen.  Een doffe, gestoorde, onzekere of verslagen blik zegt haar dat jij jezelf en je leven niet orde hebt, wat ze niet aantrekkelijk vindt.

Krijg je zaken voor elkaar

Een vrouw gaat voor een man die zijn zaken voor elkaar heeft, stabiel is en haar wat kan bieden.  De kracht van de moderne man zit niet alleen in zijn spierballen maar vooral in zijn portemonnee. Vrouwen zoeken zekerheid in een man. Dus je eerste prioriteit zou moeten zijn om geld te verdienen en je materiële zaken voor elkaar maken, zodat je haar wat kunt bieden.  

Jij vindt dat misschien niet belangrijk, maar een vrouw vindt dat wel. Een aantrekkelijke vrouw, die de mannen voor het uitkiezen heeft, kiest niet zo snel voor een man die blut is en geen eigen woning heeft. Het is daarom belangrijk je eigen leven op orde te krijgen. Als je daar nog niet mee begonnen was, begin er dan nu mee.

Een vrouw zoeken is dus niet je prioriteit nummer één, van jezelf een succes maken is dat wel.  Focus op geld, bezit, persoonlijk succes en een vrouw weet je te vinden. De mannen met de leukste vriendinnen hebben allemaal hun zaken voor elkaar. Ik zie dat ook in mijn eigen omgeving en vriendenkring. Ze hebben een goed inkomen, vaak een eigen huis of runnen een succesvol bedrijf.

Een man die zijn zaken op orde heeft is zeer aantrekkelijk voor een vrouw. De meeste vrouwen willen kinderen en dus zoeken ze een man met geld en middelen, zodat haar toekomstig kroost niks tekort komt en veilig op kan groeien.

Kijk kritisch naar je eigen omgeving

Zoals ik eerder al schreef in mijn artikel over vrouwen versieren, speelt je omgeving een belangrijke rol in je succes (of niet) met het vinden van een relatie. Regio’s waar de populatie man en vrouw ongeveer evenredig verdeeld is, is het lastiger voor de doorsnee man om een aantrekkelijke vrouw te vinden. Omdat aantrekkelijke vrouwen in een evenredige populatie voor de meest aantrekkelijke man gaan.

Bovendien zorgen technologische ontwikkelingen, zoals smartphones en social media, ervoor dat nu ook onaantrekkelijke vrouwen voor de meest aantrekkelijke man gaan. Dat betekent dus voor de minder aantrekkelijke of gewone man minder kans op succes op het vinden van een relatie. Moet je dan de hoop opgeven? Nee zeker niet. In een land met een evenredige populatie zijn er altijd verschillen.

Neem nu Nederland, een stad als Utrecht heeft veel meer vrouwen dan mannen, dat betekent dus als jij je uiterlijk verbetert en je zaken voor elkaar maakt, je een grotere kans hebt op het vinden van een vriendin in deze stad. Een andere strategie voor de eeuwige vrijgezelle man is om naar het buitenland te kijken.

Er zijn landen en regio’s waar de populatie man vrouw onevenredig verdeeld is en waar vrouwen grote moeite hebben met het vinden van een man, zoals Oost-Europese landen, Rusland of Oekraïne. Wat goede kansen biedt voor de single man die in Nederland maar niet aan de vrouw komt. 

Je kunt dan overwegen om contacten te leggen met leuke vrouwen uit deze landen, zodat de kans op het vinden van een relatie aanzienlijk vergroot wordt.

Conclusie 

De vraag ‘blijf ik voor altijd alleen’ kan dus niet beantwoord worden met een simpele ja of nee. Als je nog nooit een vriendin hebt gehad of al lang vrijgezel bent, dan moet je zeker wat gaan veranderen. Niets doen is geen optie, je blijft dan inderdaad voor altijd alleen.  

Neem dus kritisch je eigen uiterlijk onder de loep en breng verbeteringen aan waar nodig. Verbeter je karakter en ontwikkel je tot een aantrekkelijke Alpha-man, ga meer geld verdienen en zorg dat je wat te bieden hebt en ten slotte, kijk verder dan je dorp, stad of land. Richt je in Nederland op steden met grotere vrouwenpopulaties, je kansen nemen dan toe.  

Een andere optie is het buitenland. Stel je open voor aantrekkelijke buitenlandse vrouwen die het ook zat zijn om alleen te zijn en staan te springen om in contact te komen met een man zoals jij. Neem de tips die ik je heb gegeven serieus en je gaat zien dat het hebben van een vriendin en een fijne relatie ook voor jou weggelegd is.

Ben je het zat om nog langer single te zijn en wil je er serieus werk van maken om een geweldige vriendin te vinden? Mijn boek is de eerste stap.