Wat moet je doen om een vriendin te krijgen?

Wat moet je doen om een vriendin te krijgen?

 Wat moet je doen om een vriendin te krijgen? Wanneer een dame op zoek is naar een man voor een vaste relatie, dan is er één essentiele kwaliteit waar de man over dient te beschikken. Lees snel meer!

Heb je jezelf wel eens afgevraagd, hoe het kan dat een gewoon uitziende of zelfs onaantrekkelijke man, toch een leuke vriendin heeft? Voordat ik deze vraag beantwoord, deel ik eerst mijn persoonlijke ervaring.

Mijn verhaal

In mijn jonge jaren als scholier, ontmoette ik een dame waar ik gevoelens voor kreeg en waar ik wel een relatie mee wilde. Destijds was ik verlegen en raakten we verwikkeld in een vriendschap. 

Ondanks meerdere interesse signalen vanuit haar kant, durfde ik destijds geen actie te ondernemen. Ik was onzeker en bang voor afwijzing en raakten we verwikkeld in een vriendschap. 

Toch liet ik wel merken dat ik haar leuk vond, maar durfde niks te proberen. Op een dag nam ik haar mee naar een jaarfeest van de muziekvereniging waar ik lid van was.

Destijds mochten leden een introducee meenemen en besloot ik te kiezen voor mijn schoolgenote waar ik stiekem gek op was. 

Ik kan mij nog goed herinneren dat ik trots was dat ik haar meenam, beschouwde haar als ‘ mijn meisje’ ook al hadden we een gewone vriendschap.

Ik was destijds nog erg jong en had geen flauw idee hoe het werkte met vrouwen en aantrekkingskracht. 

Op een gegeven raakte ik haar kwijt gedurende de avond en hoorde ik van diverse mensen dat ze buiten met een andere jongen was gesignaleerd. Tot mijn grote paniek vernam ik dat ze zelfs zoenend waren gezien. 

Andere mensen snapten er ook niks van en zeiden ik snap niet dat ze met hem gaat en niet met jou. Jij bent veel leuker dan hem.

Deels hadden ze daar gelijk in, qua uitstraling zag ik er ook beter uit dan de jongen met wie ze ging. 

Sterker nog, qua uitstraling was deze jongeman niet aantrekkelijk. Toch kreeg hij een relatie met haar en raakte ik haar kwijt, ook als gewone vriendin.

In dat geval is de grote vraag hoe een onaantrekkelijke jongeman toch een knappe vriendin als zij kon krijgen?

Uitstraling en geld

In diverse artikelen heb ik het belang van uitstraling en je zaken goed voor elkaar hebben, onderstreept als essentieel om een vriendin te krijgen. 

Het uiterlijk is namelijk het eerst wat ze ziet en wat je te bieden hebt geeft haar een bepaalde zekerheid die ze zoekt in een man.

Maar wat ik in deze artikelen vergeten ben is iets veel belangrijker en maakt of kraakt je kans of je een relatie met haar krijgt. 

Kijk, een dame reageert vanuit gevoel en emotie op een man. Als man kun je barsten van het geld en eruit zien als George Clooney, maar toch nog falen met vrouwen. 

Hoe kan dat? Hoe kun je op papier de perfecte man zijn maar toch er niet in slagen om een relatie te krijgen? Simpelweg om het maken van een emotionele connectie ontbreekt.

Emotionele connectie

Er is een verschil tussen een man die aantrekkelijk is voor een dame voor de leuk en een man die gewild is voor een duurzame relatie.

Qua relatie gaan de meeste dames niet voor een nacht ijs, maar willen absolute zekerheid over de man voordat ze de stap wagen. 

Die zekerheid krijgen ze als de man haar gevoel en emoties positief stimuleert en bevestigt. De onaantrekkelijk jongeman die er met mijn meisje vandoor ging, maakte die connectie waar ik deze niet kon maken.

Dat was de reden waarom ze uiteindelijk voor hem koos. 

Als je jezelf afvraagt wat je moet doen om een vriendin te krijgen, is het maken van een emotionele connectie met de dame die je leuk vind (en zij jou).

Hoe doe je dat? Door naar haar te luisteren, oogcontact te maken, haar aan het lachen te maken, haar je volle aandacht te geven en dit af te wisselen met zowel plagen als te flirten. 

Deze mix van emotionele stimulansen zorgt ervoor dat ze zich voor je opent en emotioneel beschikbaar stelt.

Zeker in combinatie met interesse is dit een krachtige cocktail wat haar aantrekkingskracht voor je aanwakkert, ongeacht je uitstraling en sociale status.

Conclusie

Als je dus een vriendin wilt, moet je weten hoe je die connectie met haar maakt.

De man die de kunst beheerst om een emotionele connectie met de vrouw van zijn dromen te maken, heeft de sleutels in handen voor een toekomstige relatie met haar.

Vanzelfsprekend vraagt ze deze man dan vroeg of laat dan ook om een relatie. Succes!