7 tips waarmee jij jezelf onweerstaanbaar maakt voor elke vrouw

7 tips waarmee jij jezelf onweerstaanbaar maakt voor elke vrouw

 Wat vinden vrouwen onweerstaanbaar? Bepaalde eigenschappen vergroten de kans aanzienlijk op het aantrekken van een leuke vrouw. Positioneer jezelf succesvol in de datingmarkt met deze krachtige tips en heb meer succes met vrouwen.

1. Je bent je eigen man

Je bent geen kuddedier, maar gaat je eigen weg. Je trekt je weinig aan van de mening of oordeel van de ander, maar kiest vooral je eigen pad. Je bent het toonbeeld van mannelijk individualisme en maakt je eigen keuzes en neemt daar alle verantwoordelijkheid voor.

Meedraaien als radar in het collectief is aan jou niet besteedt. Je hebt je eigen unieke authentieke geest en volgt je eigen weg, ongeacht de obstakels en moeilijkheden die de maatschappij naar je toewerpt. Je trekt je van niemand iets aan, niet van je familie, vrienden, collega’s noch van je droomvrouw. Je staat open voor advies en kritiek van anderen, maar uiteindelijk neem jij de eindbeslissing op basis van je eigen unieke oordeel.

 

2. Van jezelf houden

Het gaat er niet om dat je een narcist of een egoïst bent, maar tevreden zijn met jezelf en jezelf volledig accepteren vinden vrouwen erg aantrekkelijk. Van jezelf houden maakt je een meer liefdevolle man, zowel van binnen als buiten en je hebt dan ook liefde om aan een ander te geven.

 

3. Je stimuleert vrouwelijke emoties

Vrouwen reageren vanuit gevoel en emotie. De kunst is dus om haar emoties te prikkelen en te stimuleren in positieve zin. Haar af en toe een oprecht complimentje geven, voor haar zijn in moeilijke tijden, zorgen voor quality time, laten zien dat je haar waardeert, goed kunnen communiceren en affectie geven, zijn uitstekende manieren om haar emotioneel betrokken te houden.

 

4. Je ziet er goed uit

Vooral in Nederland vallen veel dames op lange atletisch gebouwde mannen met donker haar. Ben je klein, iel, kaal, kalend, overgewicht of wat dan ook, dan moet je op een andere manier je aantrekkelijkheid benadrukken. Ben je kalend? Scheer je haar af en laat een baard staan.

Heb je overgewicht? Ga gewichten heffen enzovoort. Veel onaantrekkelijkheden kunnen weggewerkt worden en soms kun je met simpele aanpassingen al snel een positief verschil maken.

Kijk ook kritisch naar je kledingkeuze. Niets voor niets zeggen ze: kleren maken de man en daar zit zeker een kern van waarheid in. Hoe jij jezelf kleed, zegt veel over jou als persoon. Een vlotte, stoere of nette kledingkeuze valt zeker op in de ogen van een vrouw.

Investeer in een goed paar modieuze of stoere schoenen, want ook daar kijkt een dame naar. Let ook op kleine accessoires, zoals een fraai horloge of een ketting/armband. Vaak zijn het de kleine dingetjes die je al doet opvallen.

 

5. Een dikke bankrekening

Waar in oude tijden de kracht van de man in zijn spierballen zat, verschuilt deze nu in zijn portemonnee. Veel vrouwen vallen op financieel succesvolle mannen. Niets voor niets is de meest gestelde vraag tijdens een date: wat doe je? Hiermee probeert ze een idee te krijgen van je verdienvermogen en wat je haar (in de toekomst) zowel financieel als materieel kunt bieden.

” In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women” – Tony Montana

In mijn jarenlange observaties valt het mij telkens weer op dat financieel succesvolle mannen de knapste of leukste dames aan hun zijde hebben. Wil je dus het beste van het beste, dan moet je gehele doen en laten gericht zijn op geld verdienen en daarin grote slagen maken.

 

6. Je hebt zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen kan niet gefaked worden. Een vrouw voelt snel aan of een man oprecht zelfverzekerd is of doet alsof. Natuurlijk zelfvertrouwen kan ook niet met een cursus geleerd worden, maar vormt de ultieme beloning voor een succesvolle man middels zijn acties.

Zelfverzekerde mannen zijn meer doeners dan denkers. Je wilt iets? Dan maak je een plan en je doet het. Dromen en ambities worden omgezet in concrete tastbare resultaten en blijven niet in het rijk der fantasieën hangen.

Zoals vaker geschreven is de motor van mannelijke energie doel en richting en de man die vanuit dit frame handelt drukt zijn stempel op deze wereld. Het is de geleidelijke transformatie van een niemand in een  ‘ iemand’ 

Je bent meer van de acties dan de babbels en in je weg naar het bereiken van je doelen trek je van een ander niets aan. Het gaat om jou en wat jij wil en niet wat de ander van jouw keuzes vindt of daarover te zeggen heeft. De man die vanuit die gedachte zijn ding doet en resultaat haalt, ontvangt natuurlijk zelfvertrouwen.

 

7. Woord houden

Beter te weinig dan te veel zeggen. Wat je zegt, afspreekt of belooft, doe je dan ook. Mannen die doen wat ze zeggen zijn schaars en zeer aantrekkelijk. Het is het toonbeeld van mannelijke kracht, het is je eer en geloofwaardigheid.

De man die zijn woord breekt, is onbetrouwbaar en oogt zwak in de ogen van een vrouw. De man die consistent is in wat hij zegt en doet is als een ontluikend lichtpuntje in een donkere wereld en straalt vertrouwen, kracht en verantwoordelijkheid uit.

 

Conclusie

Als man wil je jezelf positioneren als blikvanger. Het gaat erom dat je opvalt uit de grijze massa aan single mannen en interessant bent voor een dame. Hoewel smaken verschillen en vrouwen op verschillende typen mannen vallen, val je met bovenstaande eigenschappen sowieso op. Het zet je apart van al die andere kerels en vergroot hiermee aanzienlijk je kans op het vinden van een leuke dame. Succes!