7 signalen dat hij je ziet zitten

 Hoe weet je dat hij je ziet zitten? Als je gek bent op een man is het fijn om te weten of de interesse ook wederzijds is. Ontdek hier de signalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Hij zoekt je steeds op

Een zeer positief signaal is dat hij om de haverklap bij je in de buurt is. Hij is niet bij je weg te slaan en je merkt dat hij altijd wel een reden vindt om bij je te zijn of je op te zoeken. Dus denk je van: hee daar is hij weer en komt hij met een grote lach op je af of staat hij voor de zoveelste keer weer naast je voor een praatje dan heeft hij duidelijk interesse.

 

2. Hij gedraagt zich anders bij je

Je ziet dat hij anders doet of zich gedraagt bij andere mensen dan bij jou. Mogelijk is hij gestrest, negatief, onverschillig, maar bij jou is hij poeslief, maakt hij alle tijd, beleefd, belangstellend en blij. Dat komt omdat hij onbewust een goede indruk wil maken en ook leuk gevonden wil worden door jou.

 

3. Hij vraagt je uit

Jullie hebben al een tijdje contact, appen met elkaar en opeens vraagt hij je op date. Een man doet dit alleen bij hoge (seksuele) interesse. Voor veel mannen is het spannend om een vrouw op date te vragen vanwege de risico op afwijzing.

 

Hij doet dit dan ook alleen als hij aanvoelt dat jij mogelijk ook interesse hebt, de kans op een ‘ja’ is dan groter in zijn redenering. Krijg je vanuit het niets een appje met de vraag of je iets met hem wil drinken? Reken maar dat hij je ziet zitten.

 

4. Hij stuurt je berichtjes, neemt initiatief tot contact.

Stuurt hij uit zichzelf berichtjes? Ook dan vind hij je leuk. Bij geen interesse, stuurt een man geen berichtjes, tenzij jullie een normale vriendschap hebben. Maar hebben jullie nummers uitgewisseld en krijg je opeens berichtjes van hoe het gaat en wat doe je enzovoort, dan moet hij wat van je.

 

Het is een signaal van interesse en bij wederzijdse interesse waardeert hij het enorm als je een berichtje terugstuurt, zodat hij de kans krijgt om je op date te vragen.

 

5. Hij zoekt actief oogcontact en lacht naar je

Zie je hem rondlopen of zitten met donkere wolken boven hem, lijkt hij in zichzelf gekeerd of schenkt hij geen aandacht aan zijn omgeving, maar maakt hij voor jou een uitzondering en word je beloond met een lach van oor tot oor en een stralende blik in zijn ogen?

 

Ook dan heeft hij interesse. In de regel steekt een man geen tijd in vrouwen waar hij geen interesse in heeft. Bij interesse, ontvang je berichtjes en is hij vrolijk en belangstellend wanneer hij je ziet.

 

6. Hij plaagt je veel

Meisjes plagen is kusjes vragen is absoluut waar. Bij interesse mag hij je graag plagen, maar dan niet op een vervelende manier. Je laten schrikken, in de war maken of een lolletje uithalen, doet hij graag als hij je leuk vindt. Dit doet hij om je aandacht te krijgen en een reactie uit te lokken.

 

De meeste mannen vinden het geweldig een vrouw te plagen waar ze gek op zijn en beschouwen dat als een vorm van flirten. Ze kunnen hier ook oprecht van genieten, vooral als jullie samen lachen om de grap. Dus als je merkt dat hij je weer voor de gek houdt of een geintje uithaalt, dan heeft hij 100% (seksueel) interesse.

 

7. Hij kijkt/staart veel naar je

Mannen zijn visueel ingesteld en bij hoge interesse kan hij zijn ogen niet van je afhouden. Als je merkt dat hij regelmatig (stiekem) naar je kijkt, dan heeft hij interesse. Kijk je terug met een lach en bloost hij of kijkt hij snel weg, dan heeft hij zeker interesse.