7 signalen dat ze klaar met je is

7 signalen dat ze klaar met je is

 Ze is klaar met mij. Ik weet nog goed dat ze op een gegeven moment mij en de relatie spuugzat was. De irritaties en onderlinge verwijten stapelden zich op en ik merkte dat ik in gedachten al fantaseerde over ‘ vrij zijn’ maar tegelijkertijd in de war was, omdat we samenwoonden en ook al jaren bij elkaar waren.

Ruzies en ergernissen kregen de overhand en ik merkte dat ik haar begon te ontlopen en had het gevoel constant op eieren te lopen. na de zoveelste ruzie barste de bom en gaf ze aan voor haar zelf te kiezen en te stoppen met de relatie.

Het huis werd leeggehaald, ik verhuisde naar mijn ouders en een paar dagen later stond ze voor de deur met nog wat spullen van me. Daarna hebben we elkaar nooit meer gezien. 

Soms is een relatie niet meer te redden en, ondanks dat je nog in de relatie zit, is deze allang voorbij. Zo weet je dat je relatie definitief over is: 

 

1. Ze vernedert je

Ze zet je voor schut bij anderen en kleineert je. De reden waarom ze dit doet is omdat de liefde weg is, een hekel aan je heeft en geen enkel respect meer voor je heeft. 

2. fysiek

Ze word gewelddadig en knijpt je, slaat je of gaat je bedreigen. Soms met een voorwerp of dat iemand uit haar kennissenkring je iets gaat aandoen. Fysiek worden (of dreigen daarmee) in een relatie is onomkeerbaar en onacceptabel en betekent definitief het einde van je relatie 

3. Geen seks

Hoe slechter de relatie des te minder of geen intimiteit meer. Dat komt omdat ze zich niet meer veilig en comfortabel voelt en daardoor geen behoefte meer heeft. Intimiteit is de smeerolie van een relatie en wanneer dat weggevallen is, is het klaar. 

4. Ze gaat vreemd 

Een affaire is een ander duidelijk signaal dat je relatie over is. Het doen met een andere man achter je rug om, betekent dat ze geen respect voor je heeft en niet meer van je houdt. 

5. Geroddel 

In dat geval gaat het om grove roddels die jou naam in de omgeving te schande maken en indirect als een boemerang weer bij je terugkomen.

Het is normaal dat vrouwen soms over hun mannen roddelen met hun vriendinnen of familie en fungeert als uitlaatklep waarin ze wederzijds hun issues over hun kerels kunnen delen, daar hoef je dan ook niet druk over te maken. 

In dit geval gaat het om geroddel die jou publiekelijk schaden en je reputatie onderuit halen, je voor schut zetten, uitlachen, leugens over je verspreiden en slecht over je praten, allemaal signalen dat ze klaar met je is. 

6. Je doet niks meer goed in haar ogen

Wat je ook doet, niks kun je goed doet. Ze is constant boos, geirriteerd, maakt verwijten en ergert zich steeds vaker aan je. De reden is omdat ze zich niet langer meer comfortabel voelt in de relatie 

7. Ze is verliefd op een ander 

Op een dag verteld ze je dat ze verliefd op een andere man is geworden en niet meer van je houdt. In dat geval is de liefde en haar gevoel verdwenen en heeft ze haar hart aan een andere man gegeven. Wanneer ze dit aangeeft, is de relatie over. 

Conclusie

Aangeven dat ze klaar met je is, is het resultaat van een lange aanloop van allerlei problemen in de relatie en signalen waar niks mee is gedaan.

Hoe langer de slechte relatie voortwoekert, des te intenser en negatiever worden deze signalen tot op het punt dat de bom barst en je relatie definitief voorbij is.