7 duidelijke signalen dat ze je niet ziet zitten

7 duidelijke signalen dat ze je niet ziet zitten

 Signalen dat ze je niet ziet zitten. Signalen dat ze je niet leuk vind, kun je ontdekken in wat ze zegt en doet, maar ook in haar gezichtsuitdrukking en lichaamstaal. Als je dus wilt weten of ze interesse heeft, kijk dan vooral wat ze doet en wat ze uitstraalt. Nu zijn er ongelooflijk veel signalen die verklappen wat een vrouw voor je voelt of niet, maar de belangrijkste heb ik in dit artikel voor je opgesomd. Ontdek ze hier.

 

1. Ze reageert niet op je berichtjes of heel traag

De nummer één onder de signalen dat ze je niet ziet zitten, is als ze niet reageert op je berichtjes! Een vrouw die interesse heeft, reageert vlot en vrolijk op je berichtjes en stuurt ook uit zichzelf berichtjes. Als ze geen interesse heeft, dan reageert ze niet op je berichtje, blokt je, reageert heel traag of je krijgt een één woord berichtje.

Hiermee probeert ze duidelijk te maken dat ze je niet leuk vindt en verder geen zin heeft in contact. Zodra je merkt dat het onderlinge contact stroef verloopt, stop dan met appen en richt je op een andere vrouw.

2. Ze reageert boos of geïrriteerd als je haar aanspreekt

Een bekend fenomeen in de kroeg: je stapt op haar af en ze reageert boos of geïrriteerd. Als je wilt weten weten of ze je ziet zitten, kijk dan niet alleen wat ze doet, maar ook naar haar gezichtsuitdrukking.

Wat verklapt haar gezicht, als je haar benadert? Een dame die interesse heeft, maakt een vrolijke, nieuwsgierige en verwachtingsvolle indruk als je haar aanspreekt. Ze stelt zich open en gaat dicht bij  je staan.

Trekt ze een verveeld/boos gezicht of houd ze afstand/maakt een gesloten indruk? Dan heeft ze geen interesse. Haar gezichtsuitdrukking en lichaamstaal communiceert of ze je leuk vind of niet.

3. Ze geeft je een vals nummer of je krijgt haar nummer niet

Je vraagt haar nummer en ze geeft aan dat je die niet krijgt of ze geeft je een vals nummer. Dit doet ze omdat ze weet dat je haar leuk vindt, anders vraag je haar nummer niet. Haar nummer niet geven is de nummer één signaal dat ze geen interesse heeft.

Helaas zijn er veel mannen die daar geen genoegen mee nemen en toch blijven doorzeuren om haar nummer. Vooral in de kroeg of club, hebben veel dames daar last van. Om die reden kan het zijn dat ze dan toch haar nummer geeft, maar dit later een vals nummer blijkt te zijn.

Of ze geeft je haar echte nummer, maar zodra je een berichtje stuurt, blokt ze je of reageert niet. Allemaal signalen dat ze je niet leuk vindt.

4. Ze maakt je direct duidelijk dat ze niet op zoek is naar een relatie

Als je haar op date vraagt of om haar nummer en ze zegt direct dat ze niet op zoek is naar een relatie, dan betekent dat ze wel een relatie wil, alleen niet met JOU. Vaak probeert een dame de afwijzing iets te verzachten met de opmerking: maar we kunnen wel vrienden zijn

Hoe dan ook, als je een dame leuk vindt en ze zegt dit of ze stelt voor om alleen vrienden te zijn, dan heeft ze geen interesse.

5. Ze geeft je haar wang als je haar wilt zoenen

De snelste manier om er achter te komen of ze je ziet zitten of niet, is door haar te zoenen na afloop van jullie (eerste) date. Als de interesse wederzijds is, dan staat ze hier zeker open voor. 

Vind ze je niet leuk, dan geeft ze je de wang. Hoe leuk je haar ook vindt en hoe geweldig de date ook is, zodra ze je de wang geeft, laat haar dan gaan. Als ze interesse in je heeft, dan zoent ze terug of ze neemt zelf het initiatief en zoent jou. Doet ze dat allemaal niet, dan ziet ze je toch niet zitten.

6. Ze vraagt niet hoe je heet

Een vrouw die interesse heeft, vraagt altijd om je naam. Om die reden is het belangrijk dat je nooit uit jezelf je eigen naam geeft. Als jullie kletsen en ze vind je interessant dan vraagt ze dat vanzelf. Ze doet dat, omdat een naam heel persoonlijk is en een opening creëert om je beter te leren kennen.

Heeft ze niet de behoefte om je beter te leren kennen, dan doet ze dat niet. Dus als je in de kroeg of op straat met een dame praat en ze heeft op geen enkel moment om jou naam gevraagd, laat haar dan gaan.

7. Ze ontwijkt je blik en wil geen oogcontact

Het is de vrouw die het initiatief neemt tot oogcontact als ze een man leuk vindt. Dus als jij met haar probeert te flirten of oogcontact te maken, en ze reageert niet daar niet op, dan heeft ze geen interesse.

Ze weet allang dat jij haar leuk vindt en met haar contact probeert te maken. Door jou te ontwijken, hoopt ze dat je de hint snapt en haar verder met rust laat. Ga dus zelf niet pro-actief met vrouwen oogcontact maken of opzichtig flirten, maar leg het initiatief bij haar neer.

Dit merk je vooral op het werk, winkelcentrum of waar dan ook. De meeste dames sluiten zich af in de publieke ruimte en zijn in zichzelf gekeerd, maar een enkeling kijkt naar je, lacht en groet. Als ze dat doet, dan heeft ze mogelijk interesse, maar doet ze dit niet, dan heeft ze geen interesse.