5 redenen waarom internetdaten niet meer werkt

5 redenen waarom internetdaten niet meer werkt

 Internetdaten werkt niet. Het eens zo succesvolle medium om een vrouw te ontmoeten is ingestort en op sterven na dood. Voor de gewone man is internetdaten dan ook een tijdrovende en vooral frustrerende ervaring. Wie een vrouw wil ontmoeten voor een serieuze relatie kan zich daarom beter richten op andere manieren van daten en het hele internetdaten links laten liggen. Lees hier 5 goede redenen om te stoppen met internetdaten.

#1: Je chat met nepprofielen

Veel datingsites werken met fictieve profielen voor entertainmentdoeleinden. Deze zin lees je vaak in de algemene voorwaarden of op de homepagina. Als je dit leest bespaar je de moeite van het registreren en voorkom een hoop teleurstelling, tijdverspilling en een lege portemonnee.

#2 Internetdaten is geldklopperij

Enkele grote datingsites werken met echte profielen, maar kent allerlei betaalmuren om contact met vrouwen te krijgen. Je betaalt niet alleen voor een maandelijks abonnement, maar de site vraagt ook geld voor allerlei aanvullende diensten om bijvoorbeeld op te vallen, voor leesbevestigingen of dat een ander je berichtje kan lezen. Dit geeft echter geen garantie dat een vrouw zal reageren op je berichtje.

#3 De man/vrouw-verhouding is scheef

Datingsites worden oververtegenwoordigd door mannen en vrouwen zijn er in de minderheid. Waarom? Omdat de gemiddelde leuk uitziende vrouw geen datingsite nodig heeft om een date te vinden of aandacht van een man te krijgen. De noodzaak om haarzelf aan te melden ontbreekt dus.

Dit is de reden waarom een man blij mag zijn als hij enkele reacties per week krijgt, terwijl de gemiddelde vrouw op een datingsite honderden reacties per dag krijgt. Dat maakt de kans dat zij jouw berichtje beantwoordt, of dat je een berichtje krijgt, erg klein tot nihil.

#4 Je verspilt je tijd

Je steekt veel tijd in het aanmaken van een profiel, in het zoeken en selecteren van een vrouw die je de moeite waard vindt en in het schrijven van een berichtje, die vervolgens niet beantwoord wordt.

Beantwoord ze wel je berichtje, dan is de kans klein dat ze met je op date gaat. De meerderheid van de vrouwen op datingwebsites hebben namelijk niet de intentie om op date te gaan via een datingsite, maar gebruiken de site om aandacht te krijgen van verschillende mannen of voor conversatie uit verveling.

De ROI (return of investment) is dus erg laag en levert niet of zelden op wat je erin stopt qua tijd, energie en geld.

#5 De kwaliteit van de vijver waaruit je vist is slecht

Online daten is tegenwoordig een loterij in een vijver waar de bottom of the barrel zich verzamelt. De kwaliteit van de beschikbare vrouwen op zo’n site, is over het algemeen erg laag tot slecht.

Zoals toegelicht bij #2 heeft een leuke intelligente en sociaal vaardige vrouw geen datingsite nodig om een partner te vinden. Je zult dan ook vooral vrouwen van twijfelachtige kwaliteit aantreffen.

Vrouwen die in het echte leven moeite hebben met het krijgen van een man. Vrouwen met mentale problemen, bagage,  obesitas, ziektes, slechte gezondheid,  alleenstaande moeders, vrouwen die met veel mannen naar bed zijn geweest enzovoort.

Dat maakt de kans dat je via internetdating iemand tegenkomt waar je een gezonde, constructieve relatie mee kan opbouwen minimaal.

 In dit boek leer je wat het alternatief is voor online dating. 

Klik hier voor meer informatie en bestel het boek vandaag