11 signalen dat zij je niet meer wil

11 signalen dat zij je niet meer wil

 Meestal is het duidelijk dat een vrouw je niet meer wil, maar soms geeft ze meer subtiele hints. Het begrijpen van deze signalen is belangrijk, zodat je niet langer meer je tijd verspilt noch hoop hebt en weer verder kunt met je leven. Ontdek ze hier.

1. Ze reageert niet meer op je berichtjes

Een duidelijk signaal is dat ze niet meer reageert op je berichtjes. Bij interesse, stuurt uit zichzelf berichtjes of reageert snel op jouw berichtjes. Op het moment dat ze niet (langer) meer reageert op je appjes, is dat een signaal van desinteresse. In dat geval stop je met berichtjes sturen en accepteer je de afwijzing.

Mocht ze later alsnog een berichtje sturen, dan is ze wellicht van gedachten veranderd of had ze echt een goede reden waarom je een tijd niks van haar hebt gehoord. In dat geval hervat je het contact alsof er niks is gebeurd. Een tijdje niet reageren is geen big deal en niet iets om boos over te zijn, mocht ze weer contact zoeken. Blijft een reactie uit, verwijder dan haar nummer en pak je leven weer op.

2. Ze wil opeens niet meer afspreken

Een ander teken is als ze opeens niet meer wil afspreken of met smoesjes komt (familielid ziek, haar zus helpen, verhuizing etc). Als jullie aan het daten zijn, regelmatig afspreken en opeens trekt ze zich terug en komt ze met smoezen, dan is dat een signaal van verlies aan aantrekkingskracht en desinteresse.

Soms is het een test, in dat geval kijkt ze hoe je reageert als ze even niet met je kan afspreken. In dat geval stelt ze vrij vlot (meestal een dag erna) uit zichzelf een vervolgdate voor. Gaat ze niet in op je verzoek en komt ze zelf ook niet met een datevoorstel, dan is ze van gedachten veranderd en heeft ze geen interesse meer.

Emotioneel worden en een verklaring eisen heeft geen zin. Zolang er nog geen sprake is van een vaste relatie, kan ze zich elk moment bedenken en de interesse kwijtraken. Dat is een zeer bittere pil voor menig man en soms ook een verdrietige ervaring. Accepteer het en laat haar los.

3. Ze ziet je als een vriend

Je spreekt met haar af of bent zelfs al intiem met haar geweest, maar plots geeft ze aan dat ze je een leuke jongen vindt maar niet op zoek is naar iets serieus. Daarbij geeft ze aan dat ze je aardig vindt en je beschouwt als een goede vriend. In dat geval bent je in de friendzone belandt en dat betekent dat ze niks seksueels (meer) met je wil.

Het kan zijn dat ze in het begin wel die aantrekkingskracht voelde, maar dat je dingen hebt gedaan of gezegd die een friendzone vibe afgeven en zij daardoor de conclusie heeft getrokken dat jullie beter bij elkaar passen als goede vrienden dan iets romantisch. Eenmaal in de friendzone, kom je er niet meer uit.

4. Ze maak zich niet meer mooi voor je

Nog een leuke. Bij de eerste date zag ze er oogverblindend uit. Sexy gekleed, make-up op, een lekker geurtje. Jullie hadden een leuke date maar een zoen bleef uit of er werd wel gezoend maar was nogal ongemakkelijk. Bij de tweede date zie je haar weer en constateer je dat ze amper moeite heeft gedaan om er goed uit te zien.

Ze ontvangt je in haar huispak of ze heeft op een andere manier niet de moeite genomen om haar mooi te maken. Dat is duidelijke aanwijzing dat ze je niet meer wil. Waarom dan toch afspreken? Het kan zijn dat ze je niet wilde kwetsen of teleurstellen en dan maar uit beleefdheid met je afspreekt.

Behalve dat haar uitstraling tekort schiet in deze situatie, is ze ook minder enthousiast en vrolijk dan op de eerste date. Vaak reageert ze lauwtjes en behandelt ze je meer als vriend dan een potentieel partner. Wegwezen!

5. Ze blokkeert of ontmatched je

Erg kinderachtig maar gebeurt maar al te vaak. Op het moment dat ze de interesse verliest, is de kans groot dat ze je verwijdert van social media of je blokkeert op WhatsApp. Dus als jullie eerst leuk contact hadden en opeens is haar foto weg of uit je vriendenlijst, dan is ze blijkbaar klaar met je en heeft ze geen behoefte meer aan contact.

6. Ze heeft een gesloten lichaamshouding

Zit je date naast je op de bank met de armen over elkaar heen, voel je afstand en staan haar benen naar de andere kant gericht i.p.v. naar jou? Maakt ze een nerveuze en ongemakkelijke indruk? Allemaal tekenen dat ze geen interesse heeft. Bij interesse, heeft ze een open houding, maakt ze een ontspannen indruk, raakt je soms subtiel aan en zit dichter bij je.

7. Ze communiceert op een zakelijke en kille toon

Bij interesse praat ze enthousiast, vrolijk en lief tegen je. Ze maakt dan een warme en liefdevolle indruk. Bij desinteresse, gebeurt het tegenovergestelde en wordt de toon kouder en zakelijker. Ze is dan ook kortaf en stelt geen tot nauwelijks wedervragen. Als je dit merkt, wil ze je niet meer en is haar interesse verdwenen.

8. Ze praat over andere mannen

Als jullie daten en ze heeft het over andere mannen die ze leuk vindt of waarmee ze contact heeft, ook dat is een duidelijk signaal van desinteresse. Ook als je al een tijdje met haar date en ze begint opeens over een ander man die ze knap of interessant vindt, is dat een signaal van gebrek aan seksuele aantrekkingskracht en een hint van friendzone.

9. Ze geeft je de wang

Had je een leuke eerste date maar durfde je haar niet te zoenen? Geen probleem, je krijgt een nieuwe kans op de tweede date. Of je haar nu op de eerste of tweede date probeert te zoenen, als ze je de wang geeft, is dat foute boel en betekent dat ze geen interesse heeft. Bij wederzijdse seksuele interesse, zoent een vrouw altijd terug.

10. Ze wil geen seks (meer)

Bij een sterke seksuele aantrekkingskracht en een hoge mate van interesse, staat ze open voor intimiteit en neemt ze zelf ook het initiatief. Zeker als jullie al intiem zijn geweest en opeens wil ze niet meer dan is dat een duidelijk signaal dat ze onzeker van je is en wellicht van gedachten is veranderd.

Zeker als jullie regelmatig bij elkaar sliepen tijdens de date en opeens zegt ze dat ze wel wil afspreken maar dat je niet kan blijven slapen, zonder een goede reden. Of jullie slapen wel bij elkaar, maar ze reageert niet op je initiatieven tot seks en neemt zelf ook geen initiatief.

Vaak gaat deze omslag gepaard met een mix van plotselinge afstandelijkheid en zakelijkheid. Natuurlijk blijft ze slapen als ze gek op je is, dus als ze opeens moeilijk doet en ook niet met een valide reden komt, is dat een aanwijzing van desinteresse en wil ze je niet meer.

11 .Ze heeft geen respect voor je

Dit komt vooral voor rond het einde van een slechte relatie. Op het moment dat je vrouw of vriendin over je roddelt, je voor schut zet bij anderen, je doelbewust kwetst of botte nare opmerkingen maakt, dan betekent dat ze geen respect voor je heeft. In dat geval wil ze je niet meer en is het ook beter om te stoppen met de relatie. Bij hoge interesse en een sterke seksuele aantrekkingskracht, heeft ze respect voor je en doet ze dit niet.

Samenvattend, geeft een vrouw zowel directe als indirecte hints dat ze je niet meer wil, dan moet je haar loslaten. Uiteraard is dat pijnlijk als je haar wel wil, maar uiteindelijk zoek je een dame die net zo gek op jou is als jij op haar.

De liefde moet ten slotte van twee kanten komen en als ze niet langer meer wil, kun je daar niks tegen doen. Soms helpt het om een stapje terug te doen en haar de ruimte te geven, maar anders is de beste remedie om haar desinteresse te accepteren en te gaan voor een vrouw die ook voor jou gaat. Succes!