11 eigenschappen van de alfa man

11 eigenschappen van de alfa man

 11 eigenschappen van de alfa man. De alfa onderscheidt zich van de andere mannen en valt daarom positief op bij de vrouwen. Hoe word je een alfa man is daarom een vraag waarop elke man graag het antwoord wil weten. Tekenen van een echte man is de alfa man uit de klassieke oudheid, zoals de koning, held en krijgsheer. Al deze heren waren moedig, leiders, hadden een sterk karakter en boden bescherming. Ontdek in dit artikel hoe jij ook een alfa man kunt worden. 

 

 

#1 Een alfa man is moedig 

Hij blijft kalm bij plotselinge conflicten, extreme stress en dreigingen. Hij loopt er niet voor weg, maar ondergaat het en komt er sterker uit. De alfa zoekt geen onnodig ruzie en blijft kalm bij mensen die ruzie zoeken. Komt het tot een treffen, dan staat hij klaar om zichzelf te verdedigen en gaat hij een gevecht niet uit de weg.

#2 Een alfa man is eerlijk 

Hij verafschuwt leugens (ook om eigen bestwil) en is altijd eerlijk. De alfa zorgt ervoor dat hij geen dingen doet of zegt, waardoor hij later moet liegen om zijn gezicht te redden. Hij leeft, doet en spreekt enkel in waarheid.

#3 Een alfa man houdt altijd woord

Hij doet wat hij zegt, belooft of met iemand afspreekt. Mensen kunnen op hem rekenen en op hem bouwen. Woord houden is voor hem vanzelfsprekend.

#4 Een alfa man is een patriot

Hij komt op voor zijn vlag, land, volk, gemeenschap en familie. Hij is trots op zijn roots, geschiedenis en cultuur en komt daarvoor op. Hij is een ware patriot.

#5 Een alfa man kan zichzelf verdedigen

Hij beschikt over gevechtsvaardigheden en kent één of meerdere gevechtssporten, zodat hij zichzelf en zijn naasten kan verdedigen als de situatie zich aandient.

# 6 Een alfa man kan overleven

Hij beschikt over de vaardigheid om een dier te slachten of te jagen voor voedsel, vuur en beschutting te maken. Een alfa man gaat een stevige bootcamp om deze overlevingsvaardigheden eigen te maken, niet uit de weg.

#7 Een alfa man heeft visie

Hij weet waar hij heen wil in het leven, heeft richting en zet zichzelf in beweging om zijn eindbestemming te bereiken.

#8 Hij gaat niet om met zwakke mannen

De alfa man accepteert geen zwakkelingen. Mannen die hun woord breken, waar je niet op kunt rekenen, roddelen, jaloers zijn of hem niet respecteren, gaat hij niet mee om.

#9 De alfa man is altijd vriendelijk

Hij is geen hufter of botterik, noch arrogant. Een alfa man is juist vriendelijk en prettig in de omgang. Hij behandelt iedereen, zoals hij zelf behandelt wil worden en is altijd respectvol naar anderen.

# 10 De alfa man is assertief

Hij komt voor zichzelf op en stelt grenzen. De alfa schroomt niet om andere mensen kalm en zelfverzekerd terecht te wijzen als deze zijn grenzen overtreden of hem niet respecteren.

#11 De alfa man gaat voor succes

Hij wil slagen in wat hij doet en leeft doelgericht. De alfa man kent daarom een hoge mate van zelfdiscipline, is gemotiveerd, een harde werker en deelt zijn tijd productief in. Hij wijkt niet van zijn pad bij tegenslag en falen, maar leert hiervan en gaat vol goede moed door of kiest een andere weg.

Wil je jezelf transformeren in een aantrekkelijke Alfa man? Dit boek maakt van jou een echte  man.