Ze weet het niet meer? 10 signalen van twijfel

Ze weet het niet meer? 10 signalen van twijfel

Veel mannen denken vaak: “ik heb eindelijk een vriendin of ben getrouwd, ik kan nu achterover leunen en ben klaar” Fout, haar veroveren en haar aangetrokken houden is een proces wat nooit stopt. Of je nu aan het daten ben, in een relatie zit of zelfs getrouwd bent. Je moet dus weten wat je moet doen om haar aangetrokken te houden.

Signaal van twijfel: ze neemt emotioneel afstand

Als een vrouw twijfelt aan de relatie dan heeft dat al de nodige aanloop gehad en is ze al in de fase van emotionele afsluiting belandt, de op één na laatste fase voor het verbreken van de relatie. Sommige vrouwen willen je dan nog wel een soort van laatste kans geven, maar de marge om dan nog fouten te gaan is heel klein. Ook neemt een vrouw in deze fase op een merkbare manier meer afstand: ze reageert traag of niet meer op je berichtje.

Als je vriendin of vrouw dus twijfelt aan jullie relatie of huwelijk, dan moeten de alarmbellen direct gaan rinkelen en moet dit niet te licht worden opgevat. Beschouw het als een laatste kans. Maar welke factoren zorgen ervoor dat ze gaat twijfelen en wat kun je eraan doen om je relatie of huwelijk te redden en haar weer verliefd op je te laten worden?

Geen reactie's

Geef een reactie