Seksuele energie transformeren? 3 tips

Seksuele energie transformeren? 3 tips

 Je seksuele energie transformeren kan je helpen om sneller je doelen te bereiken. Seks is de drijvende kracht achter alles wat een man doet en de keuzes die hij maakt. Hierbij kan het libido gebruikt worden voor verspilling of voor het generen van maximale prestaties, productiviteit, creativiteit en zelfrealisatie. Wanneer seksuele energie niet verspild wordt in de vorm van onnodige seks met willekeurige partners of online porno, fungeert het als brandstof voor het neerzetten van ongekende prestaties en persoonlijke vooruitgang. Dit wordt transmutatie van seksuele energie genoemd.

“Used as rocket fuel, sex energy can lift our conciousness to te stars to experience as a state of being where love exists in and for itself and has no opposite. On a soul level, this is our natural state” John Maxwell Taylor

Seksuele energie transformeren: celibatair

Het transformeren van seksuele energie naar productiviteit en prestatie, kan elke man bereiken door een periode van seksuele onthouding in te lassen. De ultieme zelfcontrole is het controleren van de eigen seksuele drijfveren en het voorkomen van verspilling. Dit genereert rust, kalmte, maar ook ambitie en kracht. Deze periode kan vervolgens gebruikt worden om stappen te maken in je leven en vooruit te komen. Verspilling echter, leidt tot verlies van energie, motivatie en kracht. Het ophouden van zaad heeft bovendien een magnetiserende werking op je medemens. Verspilling stoot enkel af.

Seksuele energie transformeren: selectie

Dat betekent dat je als man extra kritisch moet zijn, als het aankomt op de keuze van vrouwen waarmee je seks wilt hebben. Elke zichzelf respecterende man moet een standaard hebben als het aankomt op de selectie van vrouwen. Of dit nu voor plezier of voor toekomstig nageslacht is.

In een tijd waarin willekeurige seks met verschillende vrouwen geaccepteerd is, stoer wordt bevonden en zelfs aangemoedigd wordt (door media en maatschappij) is het extra moeilijk voor de man die zich hieraan onttrekt, de seksuele energie gebruikt voor het bereiken van zijn eigen doelen en zijn eigen weg gaat.

Hij wordt vaak door zijn mannelijke, meer zwakke, soortgenoten verketterd en veroordeeld voor gebrek aan mannelijkheid. Maar er is niks mannelijks aan het penetreren van een vrouw die je dronken of uit wanhoop hebt opgepikt via internet of uit de kroeg. Een vrouw die ver beneden je eigen standaarden is en waar je na je zaadlozing weer graag vanaf wilt. Vanzelfsprekend accepteer je geen restjes en leftovers.

Je denkt dat je een echte man bent omdat je haar (te makkelijk) veroverd hebt en seks met haar hebt gehad. Maar je staat niet achter je keuze en schaamt je voor haar en dus ook voor jezelf. Je hebt je laten leiden door je kleine kop en niet je grote. Je hebt het gedaan uit lust en bent verder geen stap verder gekomen in je leven. Kortom, je hebt jezelf niet onder controle en geen zelfrespect.

Standaarden

Elke man verdient de liefde van een bijzondere vrouw. Een vrouw die hem ondersteunt waar nodig, hem stimuleert en helpt met het bereiken van zijn eigen doelen. Seksuele zelfcontrole en transmutatie is het middel voor elke zichzelf respecterende man die een dergelijke vrouw in zijn leven wenst. Wie deze energie aangrijpt om een betere versie van zichzelf te worden zal uit nature een passende vrouw aantrekken. Een aantrekkelijke, fitte, verzorgende en feminiene vrouw. Want jij verdient het allerbeste.

Seksuele energie transformeren helpt je om nog aantrekkelijker te worden en meer succes te hebben met vrouwen. In dit boek lees je er meer over.