De reden waarom je relatie niet werkt

De reden waarom je relatie niet werkt

 Een relatie is een kans voor persoonlijke groei, op voorwaarde dat je een relatie aangaat met een vrouw die zich kwalificeert als relatiemateriaal. Een man die hier de fout in gaat betaalt later een hoge prijs. Je neigt ernaar de schuld voor je miserabele liefdesleven bij haar neer te leggen, maar in werkelijkheid ben jij diegene die verantwoordelijk is voor de rotzooi waar je nu in zit.

 

 

 

 

In dit artikel leer je:

  • Hoe je haar kunt screenen op relatiemateriaal
  • Hoe je rode vlaggen kunt herkennen tijdens het daten of in een relatie
  • Waarom je alleen een goede vrouw moet daten
  • Dat je altijd je intuitie moet volgen
  • Waarom de relatie verbreken toch vaak het beste is

 

Herken de signalen

De reden waarom je niet gelukkig bent en je relatie niet werkt, is dat je niet goed gelet hebt op haar waarschuwingssignalen tijdens de datingsfase. De meeste mannen kijken tijdens het daten alleen naar de verpakking en niet naar de inhoud.  Ze kijken alleen naar het uiterlijk en checken onvoldoende haar achtergrond.

Eenmaal in de relatie, komt haar ware aard al snel boven water drijven, maar dan is het al te laat en zit je aan verplichtingen vast, zoals een dikke hypotheek of samen een kind.

 

Screen haar

Dit had je gemakkelijk kunnen voorkomen door haar persoonlijkheid te screenen op geschiktheid. Een goede vrouw kan je helpen om een nog betere man te worden maar een vrouw met allerlei problemen, kan je leven juist flink vergallen. De kunst is dus om de kwaliteit van de kwantiteit te onderscheiden. Je wilt weten wie ze is en met wie je te maken hebt.

Dat doe je al bij de eerste ontmoeting! Wees niet die man die aanvoelt dat er iets mis met haar is, maar toch een relatie begint, omdat je dan van de datingmarkt af bent, vaker seks hebt of dat je haar kan helpen. Het aangaan van een relatie met een verkeerde vrouw is het recept voor een ongelukkig liefdesleven en allerlei drama.

 

Herken de rode vlaggen

Wees alert op rode vlaggen als je haar voor het eerst ontmoet of al een relatie met haar hebt. Herken je er één of meerdere? Laat het bij een eerste date of verbreek de relatie en richt je op andere vrouwen. Ga beschadigde vrouwen en vrouwen met bagage uit de weg en verspil je energie niet verder.

Maar wat maakt een vrouw ongeschikt? Je kunt hierbij denken aan vrouwen met drugs of alcoholproblemen, psychische problemen, zoals borderline of bipolair, weinig zelfvertrouwen, een problematische familieachtergrond, onverwerkt trauma, extreem onzekere types, alleenstaande moeders, net gescheiden vrouwen of vrouwen die nog in een scheiding liggen, notoire kroeg en clubgangers, dames die met veel mannen naar bed zijn geweest of vrouwen met papa problemen, in het bijzonder als ze haar vader haat, wat een grote rode vlag is.

 

Date alleen een goede vrouw

Wat je wil is een leuke, stabiele, intelligente dame zonder bagage, uit een goede familie. Het goede nieuws is dat ze bestaan, maar dat je wat meer geduld moet hebben om er één te vinden.

 

Let op alarmbellen

Dus als je een dame date en je alarmbellen beginnen te rinkelen met wat ze je verteld of hoe ze doet, onthoud dan één ding: dit is je intuitie die je waarschuwt. Keer haar binnenste buiten en hoor haar goed uit. Stel goede vragen, vooral over haar familie. De meeste vrouwen met bagage laten dan al snel hun masker vallen.

 

Zoek hulp of verbreek de relatie

Zit je al in een ongelukkig relatie of heb je samen een kind? Haar professionele hulp laten zoeken voor haar problemen kun je proberen en dan maar afwachten of beter tussen jullie wordt. Zo niet, dan is de relatie verbreken vaak het beste.

Herken jij jezelf in dit artikel of twijfel jij over de achtergrond of persoonlijkheid van de vrouw die je nu date of een relatie mee hebt? Geef een reactie en deel je ervaring.