De kracht van het loslaten van een vrouw

De kracht van het loslaten van een vrouw

Sprookjes bestaan niet

Veel mannen jagen een fantasie na. Na enkele dates zijn ze helemaal gefixeerd en emotioneel vastgeklampt aan die ene vrouw. In hun enthousiasme en gebrek aan zelfcontrole herkennen ze dan niet de signalen van (lichte) desinteresse en jagen zij meer op de vrouw in kwestie dan andersom. Dit is ontzettend frustrerend, zowel voor de man als vrouw. Bij twijfel of desinteresse irriteert de vrouw zich aan de vele berichtjes, belletjes en gebrek aan geduld. Ze voelt zich in het nauw gedreven en klapt dan dicht. Gevolg: afwijzing. Anderzijds, is de man gefrustreerd omdat hij geen duidelijkheid krijgt, daardoor angstig en onzeker wordt en maar actie blijft ondernemen in de hoop dat het contact met de vrouw weer wordt zoals het was. Bovendien legt hij daarmee de macht in haar handen. Het is roeien tegen de stroom in als je als man in die positie zit. Een echte man die zichzelf waardeert en respecteert, zal die afhankelijke en onzekere positie nooit accepteren.

Je ware liefde loslaten: trek de macht terug

Om te ontsnappen uit deze emotionele hel en onzekerheid is het beste om de macht weer naar je toe te trekken en het lef te hebben om haar definitief los te laten. Stop met haar te bellen of berichtjes te sturen. Je hebt al genoeg gedaan! Ze weet dat je interesse hebt. De bal ligt nu bij haar. Verwijder haar uit whatsapp of verwijder zelfs haar nummer. Realiseer je dat je haar nooit meer zult spreken of zien. Of zoals deze quote zegt:

“Letting go means to come to the realization that some people are a part of your history, but not a part of your destiny” Steve Maraboli

Geen reactie's

Geef een reactie