Ze weet het niet meer? 10 signalen van twijfel

Ze weet het niet meer? 10 signalen van twijfel

Oorzaken van twijfel

  • Je zegt of doet dingen wat zwakheid communiceert. De vrouw gaat twijfelen aan je mannelijkheid en verliest haar aantrekkingskracht. Voorbeelden: je doet niet wat je zegt of je vertoont behoeftig en aanhankelijk gedrag. Je neemt vaker contact op met haar dan zij met jou, je stuurt haar een berichtje en wacht niet op een berichtje terug, maar stuurt direct weer een berichtje. Je laat haar de beslissingen en leiding nemen etc. Het lijken kleine dingetjes, maar het effect op aantrekkingskracht (in negatieve zin) is enorm.
  • Je bent gestopt haar te veroveren. Je doet je best niet meer voor haar. Ze heeft het gevoel dat je haar en de relatie niet waardeert. Vrouwen willen zich speciaal en gewaardeerd voelen, hoelang de relatie ook duurt.
  • Je hebt je zaken niet op orde. Geldproblemen, stress op het werk, ontslag, ziektes of dreigende huisuitzetting. Het kan ons allemaal overkomen, maar als man is het jouw taak om hier een oplossing voor te vinden en uit de problemen te komen en de vrouw hier zo min mogelijk mee te belasten. Maak van jouw problemen niet haar problemen.
  • Je hebt ruzie met haar. Een echte man communiceert op een kalme en volwassen manier met de vrouw. Discussiëren, ruzie maken, tegen haar schreeuwen, komt zwak en emotioneel onvolwassen over, is kinderachtig en sub communiceert een gebrek aan mannelijkheid, maar ook dat je haar niet begrijpt. Vrouwen vinden het heerlijk om af en toe communicatief de boel op te schudden en drama te creëren. Jij gaat daar niet in mee maar blijft kalm. Als een rots in de zee. Beschouw ruzieachtige uitbarstingen als een woeste golf die op je afkomt, maar blijf stevig op je plaats en laat het op je inslaan, praat het dan op een volwassene manier met haar uit. Achterhaal de onvrede, toon begrip en laat zien dat je haar begrijpt.

Van een vrouw ga je het toch verbaal niet winnen en ook al zou dat wel zo zijn, dan is er al meer kapot gemaakt dan geheeld kan worden. Vermijd daarom schreeuwen en ruzie maken met je vriendin of vrouw. Praat het op een volwassene manier uit. Jij bent de man en leid dus de onderlinge communicatie met haar. Jij bent dus verantwoordelijk voor het resultaat daarvan.

Geen reactie's

Geef een reactie