Je leven veranderen? 3 inzichten om nu te beginnen

Je leven veranderen? 3 inzichten om nu te beginnen

 Je leven veranderen? Wil jij je leven omgooien en het leven van je dromen creëren?. Vrijwel alle problemen die je ervaart op dit moment, zijn een weerspiegeling van je mentale wereld en het gevolg van alle keuzes (of gebrek aan) die je hebt gemaakt. Waar je ook ontevreden over bent in het leven, de oplossing ligt altijd bij jezelf. Persoonlijke verandering is nodig om het beste uit jezelf te halen als mens, maar ook om jezelf, de ander en de wereld beter te leren kennen. Lees hier hoe je dat doet. 

 

Denk jij wel eens bij jezelf: ik wil een ander leven? Dan heb ik goed nieuws voor je! Want je kunt op elk moment kun je de keuze maken om iets in je leven te veranderen.

Je leven veranderen is noodzakelijk om jezelf te transformeren tot een bloeiende persoonlijkheid, vol levenservaring, wijsheid, kennis, kracht en zelfinzicht.

Ben je te dik, dan kun je ervoor kiezen jezelf om te toveren tot een gespierde Griekse godheid. Wil je een betere kwaliteit vrienden?

Je kunt dan de keuze maken om afstand te nemen van negatieve vrienden en de relaties met positieve mensen juist te verstevigen. Het begint allemaal met het veranderen van je mentale wereld. Verander je deze, dan verander je ook je realiteit. 

Je leven veranderen: prijs

Je wilt veranderen maar het lukt niet? Besef dat persoonlijke verandering haar prijs kent. Je zult moeten betalen, vaak met je tijd en doorzettingsvermogen. Om iets beters te krijgen, moet je bereid zijn het mindere op te geven.

Ook moet je bereid zijn offers te brengen. Je kunt niet verwachten een betere kwaliteit mensen in je leven te krijgen, als je niet bereid bent de negatieve mensen daarvoor op te geven. Verandering zal altijd momenten van eenzaamheid teweegbrengen, je zult geregeld twijfelen of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt.

Maar juist die momenten van ogenschijnlijke eenzaamheid en leegte zijn nodig om de verandering te realiseren. Juist in die momenten ben je er klaar voor om de dingen te krijgen of situaties te ervaren waar je zo naar hunkert.

Je mentale wereld is zich aan het aanpassen aan de nieuwe realiteit. De verandering komt op je pad. Je hernieuwde mentale wereld en daarmee realiteit zal spoedig een feit zijn.

Je leven veranderen: compromissen

Sluit geen compromissen met jezelf. Je leven omgooien kan alleen als je bereid bent hetgeen wat je wilt veranderen, ook echt af te stoten. Voorgoed af te rekenen met een bepaalde gewoonte die de noodzakelijke verandering in de weg staat.

Wil je een betere kwaliteit vrouwen in je leven? Voorkom dan dat je terugvalt op middelmatige vrouwen bij gebrek aan beter. Je moet hard zijn voor jezelf en jezelf maar ook je doelen respecteren. Kwaliteit is wat telt, geen kwantiteit.

Beter één keer per jaar een prachtige vrouw met een boeiende persoonlijkheid tussen de lakens, dan wekelijks een middelmatige dame uit de kroeg in je bed, moet de mindset zijn. Eer jezelf en respecteer jezelf. Jij als man verdient het allerbeste! Wees trots op jezelf.

Onderbewustzijn

Compromissen met jezelf sluiten is niet alleen desastreus voor het zelfvertrouwen, maar geeft ook een verstoord signaal aan het onderbewustzijn af met een verstoord effect in de omstandigheden als gevolg.

Wanneer je iets wilt, maar het tegenovergestelde krijgt, is vaak direct het gevolg van het niet trouw zijn aan jezelf, doelen en de persoonlijke verandering die je ingezet hebt.

Anders gaan leven is dus vooral trouw blijven aan hetgeen wat je wilt in het leven, alleen dan kan het onderbewustzijn haar werk doen en jou de realiteit geven die je toekomt.