Hoe krijg ik een leuke vriendin? 7 stappen

Hoe krijg ik een leuke vriendin? 7 stappen

 Hoe krijg ik een leuke vriendin? Als single man lijkt het tegenwoordig moeilijk dan wel onmogelijk om een vriendin te krijgen. Of je nu nooit een vriendin hebt gehad of net uit een lange relatie komt, vele mannen hebben moeite om een leuke vriendin te vinden. Ontdek hier de reden en wat je moet doen om wel een vriendin te krijgen. 

 

Het is een kwellende en angstige gedachte van elke vrijgezelle man die al een poosje vrijgezel is of nog nooit een vriendin heeft gehad. Waarom zit de één nooit zonder relatie en heb jij moeilijkheden om een langdurige relatie aan te gaan of met vrouwen in het algemeen?

Is het nou echt zo moeilijk om een vriendin te krijgen of ligt het echt aan jou en niet zozeer de vrouwen die je afwijzen of niks serieus met je willen?

 

De waarheid is dat er 7 aspecten een rol spelen om een relatie te krijgen: de man, de vrouw, de plek, interesse signalen, dating, aantrekkingskracht en verliefdheid.

 

In dit stappenplan ontrafel ik de geheimen van elk aspect en wat je moet doen om alle stappen tot een succes te brengen zodat ze uiteindelijk verliefd op je is en jou om een relatie vraagt.

 

1. Focus op jezelf

De eerste stap is om 100% op jezelf te focussen en niet op het vinden van een vriendin. Dit lijkt tegennatuurlijk, want hoe kun je nu iemand vinden als je er niet actief naar zoekt? In plaats van jezelf de vraag te stellen hoe vind ik een vriendin moet je eerst jezelf afvragen: hoe word ik een man die aantrekkelijk is voor een vrouw, zonder actief naar een vrouw te zoeken!

Hoe gek het ook klinkt, de meeste relaties ontstaan juist op de momenten dat iemand het niet verwacht of ermee bezig is, maar vooral op zijn eigen leven geconcentreerd is.

De truc is daarom om alle energie die je op dit moment besteedt aan internetdaten, Tinder, speeddates, uitgaan of wat dan ook, beter kunt gebruiken om jezelf op te bouwen als man met als doel je eigen zaken goed voor elkaar te maken en te transformeren naar een man die aantrekkelijk is voor een vrouw.

Een man die een vrouw niet nodig heeft, omdat hij zijn leven dusdanig ingericht heeft dat hij rijkelijk kan kiezen tussen diverse vrouwen die hem willen. Omdat hij a: opvalt als man en b: wat te bieden heeft en juist dat maakt hem onweerstaanbaar voor de meeste vrouwen.

 

De basis is dus om eerst je zaken voor elkaar te krijgen, in zowel financiële, materiële, mentale, fysieke en zelfs spirituele zin. Kortom, je bouwt actief aan zowel de vorm als inhoud, zodat je zichtbaar bent voor de gemiddelde vrouw en zij niet langer meer om je heen kan.

 

Dat betekent concreet: meer geld verdienen, bezit vergaren (koophuis, auto etc) maar ook een forse persoonlijke transformatie in mannelijkheid, aantrekkelijkheid en het volledig ontwikkelen van je authentieke jij.

Dat betekent het uitbannen van negatieve karaktereigenschappen, zwakheden en onzekerheden (wat een vrouw afstoot) en juist je goede eigenschappen, capaciteiten, talenten en sterke kanten te ontdekken en eigen te maken (wat een vrouw juist aantrekt).

Maak gebruik van meditatie om jezelf te transformeren. Het is de verandering van een grijze muis naar een krachtige authentieke man, waar niemand meer om heen kan. De man die zichzelf op orde heeft en zichzelf, de wereld en dus een vrouw wat te bieden heeft.

 

 

2. Beschrijf je ideale vrouw

De kracht van duidelijkheid maakt het onderscheid tussen de man die zijn droomvrouw verovert en de man die genoegen moet nemen met wat er op zijn pad wordt gebracht.

De tweede stap is dus scherp voor ogen hebben wat voor soort relatie je zoekt en met wat voor type dame. Zoek je een scharrel, wil je de player uithangen of wil je vastigheid en zoek je juist een dame voor een serieuze lange termijn relatie.

Het kan allemaal, maar maak een keuze in wat je zoekt en neem dat als uitgangspositie. Goed, je hebt nu bepaald wat voor soort relatie je zoekt. Nu ga je zo concreet mogelijk beschrijven hoe je droomvrouw eruit moet zien.

 

Vrouwen zijn er in alle soorten, maten en kleuren, maar om te krijgen wat je wil, is het zaak om heel gericht te werk gaan in je zoektocht naar de vrouw van je dromen.

 

Maak zeer concreet wat je precies zoekt, type, hoe ze eruit ziet, haar karakter, de gewenste sociale omgeving, jong, oud of een dame van je eigen leeftijd, you name it, het kan allemaal.

Maak je eigen lijst

Pak hiervoor een vel papier en maak 2 rijtjes. In het ene rijtje som je op waar je ideale vrouw aan moet voldoen. Denk hierbij aan: kleur ogen, haar vorm, haarkleur, lang, kort of krullend haar enzovoort.

Vul je rijtje aan met goede eigenschappen wat je graag in haar ziet, zoals: attent, liefdevol, betrouwbaar, zorgzaam, grappig, intelligent, sportief etc.

In het tweede rijtje beschrijf je wat je juist niet zoekt in een dame. Wat wil je absoluut niet, bijv.: geen drugs, rookt niet, geen partygirl, kort haar, tattoos, saai, narcistisch, egoïstisch, obees, lui, komt uit een slechte familie etc.

Als het goed is heb je nu twee rijtjes met goede en slechte eigenschappen van je ideale vrouw. De tweede stap is het nog concreter te maken in wat je zoekt. Om dit te doen stel je een top 7 samen uit beide lijsten. Dus heel concreet: 7 do’s en 7 dont’s. Bijvoorbeeld: 

Do’s: blond, intelligent, blauwe ogen, slank, emotioneel stabiel, liefdevol en grappig.

Dont’s: roker, obees, onzeker, egoïstisch, tattoos, lui, psychische stoornis. 

Mediteer

Vervolgens gebruik je de kracht van visualisatie en mediteer je dagelijks op je geschetste droomvrouw. Ben je gelovig? Dan mag bidden uiteraard ook, of een combinatie van beide.

Visualiseer hoe jullie hand in hand lopen door de stad, hoe je haar voorstelt aan je ouders, waar jullie elkaar ontmoeten etc. Doe dit bij voorkeur elke avond vlak voor de nachtrust of juist vroeg in de ochtend voor zonsopgang, zodat het onderbewustzijn goed haar werk kan doen en je beschreven droomvrouw kan aantrekken en stapsgewijs in jouw realiteit kan manifesteren.

Wanneer je serieus aan de slag gaat met deze methode, is het niet slechts of maar wanneer je haar gaat ontmoeten. Dit kan variëren van enkele weken, maanden tot hooguit een jaar, onder voorwaarde bij dagelijkse oefening.

Je ontmoet dan iemand die goed aansluit bij je beschreven droomvrouw. Wellicht niet 100%, maar in ieder geval dicht in de buurt.  Immers, hoe duidelijker jij voor ogen hebt wat je zoekt, des te groter is de kans dat je haar aantrekt.

 

3. De plek waar je haar ontmoet

Het ligt voor de hand dat je naar de plekken gaat waar de kans het grootst is dat je daar je droomvrouw tegenkomt. Natuurlijk, je droomvrouw kun je overal wel tegenkomen, in de bus, supermarkt, discotheek of wat dan ook, maar je schiet dan met losse flodders.

 

Als je gericht te werk wil gaan ga je voor een schot in de roos en dat betekent concreet dat je actief de plekken bezoekt waar je droomvrouw ook naartoe gaat.

 

Met andere woorden: stel dat je valt op het introverte, belezen, rustige, intelligente type valt, ga je dan naar dancefeesten of eerder naar een bibliotheek of boekenwinkel om vrouwen te ontmoeten?

Dat wil niet zeggen dat rustige, introverte dames geen festivals bezoeken, maar de kans dat je haar treft in een bieb is wel een stuk groter dan op een dancefeest.

Stel jouw passie is koken en je vindt het belangrijk dat jouw droomvrouw ook van koken houdt. Word je dan lid van een leesclub of ga je juist actief naar kookworkshops? (beide socials waar veel vrouwen op afkomen). 

Naar een kookworkshop natuurlijk! De kans dat je daar je droomvrouw tegenkomt is natuurlijk een stuk groter.

Stel je wilt een relatie met een fotomodel. Je werkveld wordt dan VIP-rooms in clubs, lounges, modellenshows, high-end clubs, milioenairfairs, dat zijn de plekken waar ze rondhangen.

Of je probeert een voet tussen de deur te krijgen in de modellen industrie als fotograaf. Kortom, als je hier serieus over bent, dan is een model ook voor jou weggelegd, maar je moet je leven dan wel zo inrichten dat je er wekelijks, bij voorkeur, dagelijks mee in aanraking komt.

De plek waar ik mijn eigen vriendin heb gevonden

Persoonlijk heb ik altijd al een passie gehad voor buitenlandse vrouwen en dan in het bijzonder Spaanse dames en latinas. Ook had ik een fascinatie voor reizen en dan vooral voor de Spaanstalige landen. Mijn huidige Mexicaanse vriendin heb ik dus ook ontmoet tijdens één van mijn reizen in Latijns-Amerika.

 

Kortom, definieer wat voor type vrouw je wil en check naar welke plekken ze gaat (of op welke plek ze woont). Dat zijn dan ook de plekken waar jij naartoe gaat.

 

Je bent nu een stukje wijzer geworden over jezelf, werkt hard om je zaken voor elkaar te krijgen, je weet wat je zoekt in een vrouw en je weet nu ook op welke plekken je haar kunt ontmoeten. Goedzo! De basis om een vriendin te vinden is nu een stuk dichterbij gekomen.

 

4. Letten op interesse signalen

Wat je nu gaat doen is actief letten op signalen van interesse. Een vrouw die interesse heeft, laat dat altijd duidelijk merken. Ze neemt het initiatief tot oogcontact, lacht, kijkt weg en zoekt even later weer oogcontact.

Of ze stuurt je random een berichtje met de vraag ‘hoe het gaat’ of ‘hoi : )’  Een ander duidelijk signaal is dat ze je steeds opzoekt zonder reden voor een praatje of altijd bij je in de buurt is in combinatie met al die andere signalen (naar je lachen, oogcontact zoeken). In de kroeg gaat ze tegen je aan dansen etc.

 

Wat belangrijk is om adequaat te reageren op dit soort interesse signalen en tijdig actie te ondernemen. Je wilt hier niet te lang mee wachten, maar ook weer niet te snel. Hardlopers zijn doodlopers maar treuzelaars ook!

 

Een dame die je leuk vindt, stuurt minimaal 2 random berichtjes vanuit haar zelf en zonder goede reden. Je wacht dus op haar initiatief! Een dame die jou leuk vindt, neemt altijd initiatief.

De reden waarom ze dat doet, is dat ze jou een kans wil geven om haar berichtje aan te grijpen en haar op date vragen. Merk je dat je dus ineens berichtjes van haar krijgt, reageert ze vlot en vrolijk op jouw berichtjes, vraag haar dan gewoon uit. Ze heeft interesse.

Een ander signaal is dat ze veelvuldig oogcontact zoekt of uit haar zelf een praatje met je maakt. Ze doet dit vrijwel alleen als er iets van interesse is.

 

5. Haar op date vragen

Merk je dat ze aandacht zoekt en interesse in jou toont? Trek dan de stoute schoenen aan en vraag haar gewoon in persoon op date of om haar nummer (zodat je haar later alsnog via de app uit kunt vragen).

Als ze echt interesse heeft, dan geeft ze enthousiast haar telefoonnummer of zegt ze ‘ja’ als je haar uitvraagt. Haar uitvragen is gesneden koek met deze zin:

Hé (naam) ik vind het leuk om met je te appen/praten, maar ik moet nu gaan. Anders spreken we een keer wat af en gaan we ergens wat drinken? Wanneer heb je tijd?

Met deze zin laat je duidelijk je intentie merken en weet je ook gelijk of het wederzijds is. Als ze echt interesse heeft, wil ze met je afspreken. Komt ze met smoesjes, heeft ze geen tijd of reageert ze opeens niet meer, dan heeft ze geen interesse.

Je hebt nu de eerste date binnen! Gefeliciteerd, maar je bent er helaas nog niet. Het kan nog alle kanten op en het doel van een eerste date is niets anders dan samen te kijken of jullie iets gemeen hebben of juist niet.

Zijn jullie compatibel?

Stap er dus zonder al te hoge verwachtingen in, maar let er vooral op of ze compatibel is.

Waarom? Omdat compatibiliteit de basis is voor een succesvolle lange termijn relatie. Het is de motor van stabiel en hecht partnerschap, waarin trouw, liefde en respect de basis vormen.

Gebrek aan compatibiliteit is de oorzaak van drama en relatieproblemen. Het beste is dus om een vrouw te vinden die op jou lijkt qua interesses en persoonlijkheid.

 

Als je merkt dat jullie veel gemeen met elkaar hebben, ze accepteert zoals je bent, jezelf bij haar kunt zijn, er een sterke onderlinge seksuele aantrekkingskracht is, de seks goed is en zij helemaal into jou is, dan heb je de ware gevonden.

 

6. Haar interesse verhogen

Ook al heeft ze interesse en zijn jullie compatibel, je hebt de buit nog niet binnen. Elke vrouw vindt het namelijk fijn om veroverd te worden, zelfs als ze gek op je is.

Het enige verschil tussen lage en grote interesse is dat ze je minder test als haar interesse hoog is en jou zwaarder test als haar interesse laag is.

Dus als je merkt dat ze interesse heeft, houd er dan rekening mee dat ze je nog wel gaat testen. Ze wil namelijk absolute zekerheid, voordat ze zichzelf emotioneel opent en haar hart aan je geeft.

Wat een vrouw zoekt in een man

Ze wil een sterke zelfverzekerde man, waar ze zich veilig en comfortabel bij voelt. Een man die niet bang is voor chaos en onzekerheid en begrijpt hoe aantrekkingskracht werkt.

Ze zoekt een man die consistent is in wat hij zegt en doet, een doel heeft in het leven en niet bang is om haar kwijt te raken.

 

De truc is om voor deze testen te slagen en tegelijkertijd haar interesse vast te houden en deze verder te vergroten. Hoe meer je haar interesse weet te verhogen, des te sneller haar gevoelens voor je toenemen.

 

Dat doe je door dates te initiëren als je iets van haar hoort en deze dates tot een succes te brengen. Ga altijd na afloop van de date voor de zoen! Als je bij de eerste date al de wang krijgt, heeft ze geen interesse.

Doe dit tijdens het daten

Na elke date ga je op radiostilte en wacht je af tot je weer iets van haar hoort. Het feit dat je mysterieus bent en zij niet weet waar ze staat met je, verhoogt automatisch haar interesse.

Ze heeft dan geen ander keus, dan weer contact met je op te nemen in de hoop dat je haar weer uitvraagt (wat je natuurlijk doet)!

Bij interesse kun je erop rekenen dat ze zeker 1x per week een berichtje naar je stuurt, bij grote interesse meerdere berichtjes. Hoor je een week niks van haar? Geen paniek!

Het kan zijn dat ze oprecht druk is of dat ze denkt: ik stuur hem de hele tijd berichtjes en wil nu dat hij eens een berichtje stuurt. Stuur in dat geval dus zelf een berichtje en stel direct in dat berichtje een nieuwe date voor.

Als haar interesse hoog is, zegt ze zeker ‘ja’. Hoor je niks van haar, reageert ze ineens heel traag of komt ze met smoezen? Dan heeft ze geen interesse meer.

 

Het maakt niet uit hoe vaak je al met haar afgesproken hebt, onthoud dat een dame altijd van gedachten kan veranderen en dat ze soms niet kan verklaren waarom ze opeens niks meer voor je voelt. Maar heel vaak komt dat omdat je toch blijkbaar iets hebt gezegd of gedaan (tijdens het daten) waardoor ze afgeknapt is en haar interesse is verloren.

 

Daten is in dat opzicht een soort van paringsdans waarin je doel is haar dusdanig emotioneel te prikkelen dat ze niet meer zonder je kan en constant je aandacht opzoekt.

Dat bereik je het beste door tijdens het daten, de dateregels stipt op te volgen en meer goed dan fout te doen, zodat haar aantrekkingskracht verder toeneemt.

 

Daarbij test je constant haar interesse. Merk je dat ze een stapje terugdoet, neem dan zelf ook een stapje terug en wacht tot je weer iets van haar hoort. Ze doet dan de deur dicht en wat doe je als iemand de deur voor je dicht gooit? Dan loop je natuurlijk weg!

Nemen haar gevoelens toe? Dan doet ze de deur weer open en wordt ze agressiever in haar contact naar jou toe. Ze wil dan vaker afspreken, jullie hebben seks, ze stelt je voor in haar vriendenkring, laat een zus kennis met je maken enzovoort. Allemaal aanwijzingen dat je goed bezig bent.

 

7. Laat haar jou om een relatie vragen

Een relatie is vaak het resultaat van meerdere dates over een lange periode (van meerdere weken tot zelfs maanden) waarin haar interesse, gevoelens en seksuele aantrekkingskracht dusdanig is ontwikkeld, dat ze klaar is voor een relatie.

Het is dus belangrijk deze hoe vind ik een vriendin handleiding nauwkeurig op te volgen, zodat de kans groot is dat je ook daadwerkelijk een relatie krijgt. 

Een vrouw die klaar is voor een relatie, laat dat altijd aan de man weten en zegt dan dingen als: we gaan al een tijdje met elkaar en ik zou wel iets serieus willen

Je hoeft dan alleen nog maar ja of nee te zegen en je hebt vanaf dat moment officieel een vaste relatie.

 

Vrouwen zijn de gatekeepers van relaties. Zij bepalen wanneer en met wie zij een relatie aangaan. Dit moment vindt altijd plaats in de verliefdheidsfase.

 

Waarom je geduld moet hebben

Om haar in deze fase te brengen, is het zaak de hele situatie geduldig te laten sudderen, de onzekerheid, de spanning, het mysterie, de tijd, zijn allen aspecten die een positief effect hebben op haar gevoelens voor jou.

Een vriendin vinden is vooral een kwestie van vertrouwen, geduld, tijd en ruimte. Ga niet te snel, wees niet needy, want uiteindelijk geeft ze zelf wel aan wanneer ze er klaar voor is. 

Wanneer de intensiteit hiervan toeneemt, neemt haar interesse toe tot op het punt dat ze volledig emotioneel beschikbaar is en verliefd op je is. De fase waarin je haar wilt hebben.

Het heeft dus ook geen zin om haar om een relatie te vragen. Je zet haar hiermee voor het blok, zodat ze dichtklapt en je alsnog afwijst. Wat erg zonde is als je haar al een tijdje date.

 

Een vrouw wil namelijk absolute zekerheid over de man die ze date en met wie ze een relatie overweegt. Ze wil zekerheid over haar gevoelens voor hem en voldoende tijd en ruimte krijgen om hier ook duidelijkheid over te krijgen.

 

Wanneer ze voelt dat ze er klaar voor is, dan opent ze de poort en vraagt ze jou om een relatie. Gun haar die tijd en heb vertrouwen. Als ze echt gek op je, komt dat moment vanzelf en wanneer je het juist niet verwacht. Succes!